- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
-
- Konu Sahibi melissaselin
Bence de cok komik ve rahatsiz edici ama dogru :)))
Evet böyleGerçekten böyle mi
Memur gelin arayan kaynanalar gibisin kankaaaaaaa
Yok, ben klasik aile rolunu seviyorum. Bir de deidigm gibi evin asil gecim kaynagi olan kisi olmak istemiyorum, cok stresli gerek yok yani.
Gonlum elemanin kendisine degil tipine kaydi sankiNereli oldugunu falan soyledi ama hic dinlememisim, takmamisim yani. Mal mal suratina baktim o kadar ne yapayim cooooook yakisikliydi
Nerden bildin kiz
Neyapam... en rahati vallah. Eski sevgilimin geliri aşırı güzeldi ama bana ayrilan vakit 0.
Adamdaki Ego everest dağında... yok ben yapamadim. Bende bide hafif agresiflik var. Bu tip erkekleri cekemiyorum
Neyapam... en rahati vallah. Eski sevgilimin geliri aşırı güzeldi ama bana ayrilan vakit 0.
Adamdaki Ego everest dağında... yok ben yapamadim. Bende bide hafif agresiflik var. Bu tip erkekleri cekemiyorum
Aynen
Ben de doktor bir abiyle flort ettim ama yapamadim sanki kucuk daglari o yaratmis haspa. Yok dedim hic cekemem bunun kaprislerni hayatboyu. Beni begenip arayip soran kendisiydi yani ona ragmen bir havalar...
Aynen ya bu ne böyle cok kızdım.Bundan sonra daha secici olmak gerekirken gidip alelade biriyle cinselligi yasamayi dusunmek neyin kafasi?
Aynen
Ben de doktor bir abiyle flort ettim ama yapamadim sanki kucuk daglari o yaratmis haspa. Yok dedim hic cekemem bunun kaprislerni hayatboyu. Beni begenip arayip soran kendisiydi yani ona ragmen bir havalar...
Nesi var ki bence de kabul edin. Nirbirinizi tamamlarsınız.Bence bu çok yakışıklı abiyi kabul edin artik
Valla çok ince düşününce sonra hiç bulunmuyor.
Benım de olmadı sevgılım karsılıklı hoşlanmadan ılerı gıdemedık napalım yanı yas 31 takma bukadar bak bende takıyordum artık sacma buluyorum olursa olur bukadar .evet çok olduçekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.
Yanliz sohbetiniz o kadar hosuma gitti ki gelin size de bi bira aciyim burda devam edelim demek geldi icimden
Ben su anda deniz manzarasina bakip bira iciyorum bi yandan sizi okuyup guluyorum
Ahhaa kizacagini sanmam :)Ne güzel oluuuuuuuuur... deniz manzarasi, bira, güneş, hoş bir sohbet. Kizin konusunu sabote etdik :/
Ahhaa kizacagini sanmam :)
Guzel olurdu valla
Ahhaa kizacagini sanmam :)
Guzel olurdu valla