Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Kadin-erkek iliskilerine ve cinsellige bakis aciniz inanilmaz carpik. Cinsellik kadinin erkege sundugu bir armagan degildir, kadin erkegi mutlu etmek icin cinsellik yasamaz. Kadinlar da cinsellikten zevk alir, bunu biliyorsunuz degil mi?

Lol.
Kadının ne çıkarı mı var ?
Seks tek taraflı bir şey değil,bilin istedim.

Ama erkek çaba harcamadığı kadına değer vermez bu kadar basit
Bunu görüyorsunuzdur hayatınızda zaten

O erkege gore degisir. Kac tane erkek evlenmek istedigi "bakire" kiz icin kirk takla atiyor, sonra evliliklerinde dayakta yiyiyorlar, aldatiliyorlar da. Hicbir erkek "Ben bunu bakire aldim ya, el ustunde tutayim demiyor" Her erkek degil belki ama, dusunceleriniz cok sig, klasik toplumsal bize dayatilmis seyleri kusuyorsunuz su an. Klasik toplumumuzun yansimasisiniz

evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.

üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.

Yazdığın şeylerin çoğu ordaki adam şunu dedi, burdaki erkekler bunu dedi.
Fazla erkek egemen söylem dinlemekten, beynin kendi kendine bir düşünce üretemez olmuş.
Koca bulamadım diye üzüleceğine, ne kadar ilkel, fikirsiz bir insan olduğuna üzül.

Bakire değilim, üstümden kimse geçmedi. Canımın istediğiyle keyfim isterse birlikte olurum.
Ne ilginç, sizin gibiler koca koca diye ağlarken, ben aşk hayatımda çok mutluyum. :)
Yüzlerce erkek diyerek, yapmak isteyipte yapamadıklarını dışa vurmuşsun.
Heralde kafayı taktığın bekaretin gitse, kimse seni yerinde tutamayacak.
Birde sizin gibiler namus demiyor mu, çok gülüyorum çook. :)

Seray ben yıllardır kullanıyorum kadınlar kulubunu cok mahkemeler oldu cok canlar sıkıldı haberin olsun.uzatma bence yazık olur
Versin ya yiyorsa
Gitsin.mahkemeye
Ben onu merak ediyorum bir boka benzemediği için gizliyor kendini
Benle alay ediyor aklı sıra

Bekaret değil olay
Yazdığımı anlamıyorsunuz abuk sabuk yorumlar

Başta konu sahibi olmak üzere, iğrenç tabirlerle aklı sıra birbirlerini aşağılayan(!) zihniyetlere yazıklar olsun!
Erkeklerin “bile” birbirlerine yahut bir kadına söylemekten imtina edecekleri kelimeleri, cümleleri hiç yüzünüz kızarmadan, genelleme yaparak yahut şahsi olarak birbirinize kullanıyorsunuz
Karma yahut ilahi adalet.... Siz nasıl adlandırırsanız... Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz umarım.

Allah’ın kırosu açık öğretimden lise bitiriyor bana gelmiş modernlik dersi veriyor
Sen kimsin cahil sen önce üniversite oku
Kendini geliştir
Koca bulmuş diye kendi gibi tıfıl bir tip tavan olmuş EGO’su milletin mutsuzluğuyla mutlu oluyor Kezban

Versin ya yiyorsa
Gitsin.mahkemeye
Ben onu merak ediyorum bir boka benzemediği için gizliyor kendini
Benle alay ediyor aklı sıra

Ben kova hatunun esinin evlenirken bakir oldugunu ve sonradan baska kadinlara baktigini hatirliyorum. Belki bu bakis acisindan..bilmem kac yasina gelmis o yuzden yasamadiysa psikolojik sorunlari vs vardir diye yorum yazmis olabilir kendi hayatindan gorerek diye dusunuyorum.

Ayrica cok cok kotu bir anlamda oyle birsey soyledigini de dusunmuyorum. Uzerinize alinmissiniz fazlaca.

Herkes kendi yasantisindan edindigi deneyimlerden bahsediyor yani. Bukadar uzatmaya abartmaya ve cirkinlesmeye gerek yok.

Aaa bak yaralıymış öyle desin o zaman
Yediği boynuzların acısını benden çıkarmasın
Düpedüz anormal dedi o kim ki bu yorumu yapıyor bana benim gibilere jinekolog mu
Ama darbeliymiş bak belli zaten bir zoru olduğu
Kocasına o öğretmiştir belki cinselliği malum kendi epey deneyimli gibi çok normal afrodit mübarek seks uzmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…