- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
-
- Konu Sahibi melissaselin
Bende tanimiyorum ama kotu birine benzemiyor.Zarım herkese dert olmuş ekşiye düşmüşüm bakıyorum link verin
Nedense
Kötü mü değil mi bilemem tanımıyorum şahsı
Teyze dedin de sende 28 mişsin canım yaHahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Hahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Hahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Yok.tartisma cikti ya konu düşmüş.elin veledi de geldi dalga gectiKonu sahibi mi erkek miş
Banlanana kadar gitmez, buranin tuhaf bir cekiciligi var erkekler icin nedenseTerk et burayı liseli
Bu erkek miButun erkekler ayni tornadan mi ciktiniz, seni de sozcu sectiler galiba
Ah sekerim kiyamamHahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Erkek derken ? Hani ben goremiyorumButun erkekler ayni tornadan mi ciktiniz, seni de sozcu sectiler galiba
Kendisi oyle iddia ediyor ya, bozmayayim dedim ben deErkek derken ? Hani ben goremiyorum
Malesef gerçekten seven erkeklerle değil, sokak köpekleri gibi her önüne gelenle yatıp kalkan erkekler ile dolu etraf. O yüzden çoğu kişi bekar kalmayı tercih ediyor..Hahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Küstürdünüz erkekciği, bakın gittiErkek derken ? Hani ben goremiyorum
Ahhaa cok iyi niyetli gordum ben seniKendisi oyle iddia ediyor ya, bozmayayim dedim ben de
Aaa tuhh bi uzuldum bi uzuldumKüstürdünüz erkekciği, bakın gitti