-
- Konu Sahibi melissaselin
Delirttiler yaHanımlar sakin
Bu muhabbet hala devam mi allahimm...
Tamam ya bi rahatlayın burası sosyal medya.kelimeler cok yanlış anlsilabiloyor.Delirttiler ya
Manyak manyak yorumlar
Onlara ne ya benim zarımdan bekaretimden
Saklarım istersem gider yaparım
Ben ödeyecem bedelini
Yapıncada yaptı derler
Bıktım bu kadınların kendini değerli göstermek için hemcinsini aşağılamasından
Anormal ne demek söyler misin banaTamam ya bi rahatlayın burası sosyal medya.kelimeler cok yanlış anlsilabiloyor.
Ben de gider , gezer, eğlenir çatır çatır da sevişirdim , bir kere geliyoruz şu hayataBende
Dusunmem bile direk giderim
Sen once kendi haddini bildir...daha fazla terbiyesizlesme...burasi bir forum ve bu da benim fikrim ...sanane?Anormal ne demek söyler misin bana
Sanki Newyorka yaşıyor hasbam
Bildiririm haddini hiç valla gel karşıma diyorum korkuyor
Burdan sallıyor işte
Ben yabancı biriyle evliyim, ailesine düşkün, saygılı..Onla hava mı atılır ya
Bırak boşver
Herkesin yapısı herşeye uygun değil
Üzülürsün
Benim Avrupa lı bir sevgilim oldu inan bakireysen hasta muamelesi görürsün eksik sanıyorlar akıllarınca
Kendileri her önüne gelenle yatıyor yinede mutlu olamıyor zırt pırt sevgili değiştiriyorlar
Aile kavramı yok .çocuk yapıyor çocuğa bakmıyor salıyorlar herkes bencil aşırı bireysel çoğu da inançsız
Bilmiyorum ben yapamadım hani kendi yapamamış bana da yapamazsın diyor diye düşünebilirsin ama yaşa ve gör o zaman derim sadece uyarmak amaçlı yazdım
Bence insan kendi doğrularını yaşamalı .tabi illa da yaşarım banane dersen o senin bileceğin iş ben üzülme pişman olma diye yazdım benzer deneyimlerden geçtim
Bize yakın insanlarda vardır yada aşık olup seni bekleyen zorlamayan kendi fikrini dayatmayan saygılı tiplerde vardır ama bulmak çok zor
İlla yaşayalım derse güvenme derim
Sonrada kullanılıp atılsın dimiBen de gider , gezer, eğlenir çatır çatır da sevişirdim , bir kere geliyoruz şu hayata
Ben iyi insanlarda var dedimBen yabancı biriyle evliyim, ailesine düşkün, saygılı..
bence çıkarın aklınızdan şu beylik lafları yabancılar hakkında..
Bir kadini kimse kullanamaz hanimefendi, esyalar kullanilir. Iki insanin birlikteliginde kullanmak-kullanilmak soz konusu olamaz. Bedavadan gitmek sozunuz de ayrica igrenc, kendiniz dahil kadinlari ne konuma dusurdugunuzun farkinda misiniz? Kadin insandir, insanin fiyati olmaz.Sonrada kullanılıp atılsın dimi
Bunalıma girsin
Boş yere bedavadan gitsin
Adam ne peki ne sıfatı var
Kızı aramaz bile
Her iltifat edenle sevişseydik dünyanın yarısıyla birlikte olmuştuk zaten
Özel olmalı herkesle yaşanmaz böyle saçma sapan akıllar ve meyin insanlara
Gel karşıma yada sus dedimSen once kendi haddini bildir...daha fazla terbiyesizlesme...burasi bir forum ve bu da benim fikrim ...sanane?
evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.
üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Sabahtan beri carlayan sallayan sensinGel karşıma yada sus dedim
Niye kendine az özgüven canım ya
Valla bence kullanmakBir kadini kimse kullanamaz hanimefendi, esyalar kullanilir. Iki insanin birlikteliginde kullanmak-kullanilmak soz konusu olamaz. Bedavadan gitmek sozunuz de ayrica igrenc, kendiniz dahil kadinlari ne konuma dusurdugunuzun farkinda misiniz? Kadin insandir, insanin fiyati olmaz.
Hadi be korktunSabahtan beri carlayan sallayan sensin
Defolup gitmesi gereken de sensin
Sana değil numarami sumugumu bile atmam...hadi yol al
Bu ne ya cennet mahallesi repliği miAnormal ne demek söyler misin bana
Sanki Newyorka yaşıyor hasbam
Bildiririm haddini hiç valla gel karşıma diyorum korkuyor
Burdan sallıyor işte