-
- Konu Sahibi melissaselin
Ben mi saldiriyorum sanaSen kendine bak ne atlıyorsun
Evet güzelim çatla
Kıskançlığını belli etme bu kadar
Saldırma bana
Bitik sensin
Şöyle açtığın konulara baktım da ne olduğun belli
Konu sahibi aslinda icten ice cinselligini ozgurce yasayan kadinlara imreniyor ama yillarca gordugu toplum baskisi yuzunden cok istese de onlar gibi olamiyor. Asagilamayla karisik "yuzlerce erkek" abartisi da bundan kaynaklaniyor bence, bu yuzden konu sahibi iki asiri uc belirleyip "yuzlerce erkekle birlikte olacagima el degmemis kalirim" cumlesiyle tarafini secmis. Kadinlarimizin cogu da boyle zaten, ben kizmiyorum, uzuluyorumAsiri sinirlendim
Kendime de kizdim
Konuyu okunca karsimda duzgun egitimli bir kadin var sandim anlamamisim
Boylelerin3 yorum yapmam normalde degmezler cunku
Ben kiziyorum futileKonu sahibi aslinda icten ice cinselligini ozgurce yasayan kadinlara imreniyor ama yillarca gordugu toplum baskisi yuzunden cok istese de onlar gibi olamiyor. Asagilamayla karisik "yuzlerce erkek" abartisi da bundan kaynaklaniyor bence, bu yuzden konu sahibi iki asiri uc belirleyip "yuzlerce erkekle birlikte olacagima el degmemis kalirim" cumlesiyle tarafini secmis. Kadinlarimizin cogu da boyle zaten, ben kizmiyorum, uzuluyorum
Konu sahibi aslinda icten ice cinselligini ozgurce yasayan kadinlara imreniyor ama yillarca gordugu toplum baskisi yuzunden cok istese de onlar gibi olamiyor. Asagilamayla karisik "yuzlerce erkek" abartisi da bundan kaynaklaniyor bence, bu yuzden konu sahibi iki asiri uc belirleyip "yuzlerce erkekle birlikte olacagima el degmemis kalirim" cumlesiyle tarafini secmis. Kadinlarimizin cogu da boyle zaten, ben kizmiyorum, uzuluyorum
Ayy acıdım sanaBen mi saldiriyorum sana
Her mesajinda bana saldiriyorsun gonderme yapiyorsun
Ne varmis konularimda
Seni kiskanicam oylemibu uslubunu mu neyini hahaa abla ucuyor yeminle
Benim yaptigim 1 yoruma 1000 tane yorum yaptin....egitiminden hep dimiAyy acıdım sana
Eğitimsiz cahil bir tipsin
Evinden çık önce
Sonra yargılarsın insanları
Sen kimsin sana saldırıcam senin yaptığın yoruma yorum yaptım
Tanımam etmem seni
Sen kimsin ki
Pardon da seHaklılığımızı kanıtlıyorlar bu kadar agresyonla.
Ah bir sevişseler rahatlayacaklar.
iyi yapsak sana ne kiHaklılığımızı kanıtlıyorlar bu kadar agresyonla.
Ah bir sevişseler rahatlayacaklar.
Ya defol beBenim yaptigim 1 yoruma 1000 tane yorum yaptin....egitiminden hep dimi
Seni burda kimse adam yerine koyup cevap vermiyor bile...
Hanımlar sakinYa defol be
Yaratık
Git başımdan
Yada çık karşıma
Korkak
Yiyorsa çık dedim çıkamadın
Anormal sensin hodri meydan ben burdayım
İsimsiz cisimsiz sallıyorsun millete burdan klavye delikanlısı
Aynaya bakmadan yazYa defol be
Yaratık
Git başımdan
Yada çık karşıma
Korkak
Kova tamam ya boşverAynaya bakmadan yaz
Ben kiziyorum futile
Bu kadar okumus etmis insan olamamis
Ozenme konusunda katiliyorum sana
Ancak kullandigi kelimeler affedilir gibi degil
Bence git yaşa, zaten yaşın küçük değil, yabancı erkekler olaya daha rahat bakıyor, git yaşa istediğini dolu dolu, bu yaştan sonra bakire arayan biri de zaten seni mutlu etmez, belki bu özgüvenine de iyi gelir, o korkuyu çekingenliği atarsın, karşı cinse bakış açın da değişir, hem belli mi olur belki o kişiyle aranızda ciddi birşey de olur. Ama tavsiyem sakın beklentiye girme. Hayatını, cinselliği doya doya yaşamak için githaklısınız ben de bundan korkuyorum.
ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.
E çık diyorum çıkmıyorsunAynaya bakmadan yaz
Canimsinroman kızla delirmeceler derken burdan eksik kalmışım 40 sayfa okumaya üşeniyorum azcık baktım.
bugün aşırı gerginim daha günün yarısı ama burda gördüğüm birkaç konu bile modumu düşürdü. Ülke kadınına olan inancım yok oluyor cidden. kadınların böyle kendilerini değersizleştirmesi nedir yahu? canım çok sıkıldı azıcık baktım o bile yetti. hatun resmen namus ayağına gergin yay gibi geziyor bi sal bi rahatla sana kimse 100 kişinin altına yat (?) demedi. saçma sapan yazılar okudum beynim allak bullak oldu.
benim günün yarısı gitti bak sinirden,bozma moralini sen de ablacım istediğin kadar anlatsan da anlamayacaklar,biz kendimizi anlatacağız diye çırpındığımızla kalacağız. herkes hak ettiğini yaşasın kimisi tabularıyla kimisi özgürce ne diyelim. seni seviyorum ❤❤❤
Bence git yaşa, zaten yaşın küçük değil, yabancı erkekler olaya daha rahat bakıyor, git yaşa istediğini dolu dolu, bu yaştan sonra bakire arayan biri de zaten seni mutlu etmez, belki bu özgüvenine de iyi gelir, o korkuyu çekingenliği atarsın, karşı cinse bakış açın da değişir, hem belli mi olur belki o kişiyle aranızda ciddi birşey de olur. Ama tavsiyem sakın beklentiye girme. Hayatını, cinselliği doya doya yaşamak için git