Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Delirttiler ya
Manyak manyak yorumlar
Onlara ne ya benim zarımdan bekaretimden
Saklarım istersem gider yaparım
Ben ödeyecem bedelini
Yapıncada yaptı derler
Bıktım bu kadınların kendini değerli göstermek için hemcinsini aşağılamasından

Delirttiler ya
Manyak manyak yorumlar
Onlara ne ya benim zarımdan bekaretimden
Saklarım istersem gider yaparım
Ben ödeyecem bedelini
Yapıncada yaptı derler
Bıktım bu kadınların kendini değerli göstermek için hemcinsini aşağılamasından
Tamam ya bi rahatlayın burası sosyal medya.kelimeler cok yanlış anlsilabiloyor.

Burdan yazıyorum konuya son yorumum
Burdan sallayıcağına özelden vereyim numaramı WhatsApp tan konuşalım gör anormal miyim neyim oldu mu heee yapamıyorsan kes sesini
Banada birşey yazma fındık faresi neye benzediğini merak ettim beyinsiz

Onla hava mı atılır ya
Bırak boşver
Herkesin yapısı herşeye uygun değil
Üzülürsün
Benim Avrupa lı bir sevgilim oldu inan bakireysen hasta muamelesi görürsün eksik sanıyorlar akıllarınca
Kendileri her önüne gelenle yatıyor yinede mutlu olamıyor zırt pırt sevgili değiştiriyorlar
Aile kavramı yok .çocuk yapıyor çocuğa bakmıyor salıyorlar herkes bencil aşırı bireysel çoğu da inançsız
Bilmiyorum ben yapamadım hani kendi yapamamış bana da yapamazsın diyor diye düşünebilirsin ama yaşa ve gör o zaman derim sadece uyarmak amaçlı yazdım
Bence insan kendi doğrularını yaşamalı .tabi illa da yaşarım banane dersen o senin bileceğin iş ben üzülme pişman olma diye yazdım benzer deneyimlerden geçtim
Bize yakın insanlarda vardır yada aşık olup seni bekleyen zorlamayan kendi fikrini dayatmayan saygılı tiplerde vardır ama bulmak çok zor
İlla yaşayalım derse güvenme derim
Ben yabancı biriyle evliyim, ailesine düşkün, saygılı..
bence çıkarın aklınızdan şu beylik lafları yabancılar hakkında..

Kızlar gerçekten çok ayıp,çirkinleşmiş buralar..herkesin kendi değer yargıları,kendi ideolojileri..biz birbirimize böyle yapar,bu kadar saldırırsak erkekler ne yapmaz diye oturur düşünürüm şimdi ben..lütfen birbirimize daha anlayışlı ve saygılı olalım..Sevgiler,İyi geceler..

Ben de gider , gezer, eğlenir çatır çatır da sevişirdim , bir kere geliyoruz şu hayata
:KK37:
Sonrada kullanılıp atılsın dimi
Bunalıma girsin
Boş yere bedavadan gitsin
Adam ne peki ne sıfatı var
Kızı aramaz bile
Her iltifat edenle sevişseydik dünyanın yarısıyla birlikte olmuştuk zaten
Özel olmalı herkesle yaşanmaz böyle saçma sapan akıllar ve meyin insanlara

Artık hanım hanımcık kızlar beğenilmez oldu, erkekler kikir kikir kadınlarla evlenmek istiyorlar diyor annem. Bizim iş yerinde de 35 yaşında bekar bir hanım var, benim onda gözlemlediğim hata makyajı ve giyim tarzı. Cilt makyajı, ruj, rimel çook fazla, cilt bakımına gitmesi şart ki makyajsız bir cildi olsun. Giyimi de çok ağır, hep koyu renk, krem rengi pantolon ceket takımla göremezsiniz. Böyle oluncada sanki evli çocuklu birisi gibi duruyor, yalandan bakımlı bir görüntü. Yaş 30u geçince fit şık, duru cilt gıpta ettiriyor. Böyle birisi de var evli ama görüntüsü bekar 25 gibi. Tarzınızı baştan sona gözden geçirin, görüp beğenmeli kısmetleriniz artar.

Sonrada kullanılıp atılsın dimi
Bunalıma girsin
Boş yere bedavadan gitsin
Adam ne peki ne sıfatı var
Kızı aramaz bile
Her iltifat edenle sevişseydik dünyanın yarısıyla birlikte olmuştuk zaten
Özel olmalı herkesle yaşanmaz böyle saçma sapan akıllar ve meyin insanlara
Bir kadini kimse kullanamaz hanimefendi, esyalar kullanilir. Iki insanin birlikteliginde kullanmak-kullanilmak soz konusu olamaz. Bedavadan gitmek sozunuz de ayrica igrenc, kendiniz dahil kadinlari ne konuma dusurdugunuzun farkinda misiniz? Kadin insandir, insanin fiyati olmaz.

evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.

üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.

Çok ağır şeyler söylemişsin farkından mısın, ayarın kaçmış durumda. Böyle laflar edersen bir gün evlenir boşanırsan ve evlenmek istersen tekrar, biri döner sana " üzerinden erkek geçmemiş kadın istiyorum " der, başkasını yargılandığın o laflarla seni vururlar zira evlenip boşananların da seks hayatı var eğer ve sen bunu " üzerinden geçmek" olarak değerlendiriyorsan vah ki ne vah! . Toplumun klasik boşanmış kadına bakışının sebebi de bu olmalı " bakire değil, yolu acık , zaten üzerinden biri geçmiş kesin üzerinden başkaları da geçer" değil mi? Çünkü kadın sadece üzerinden geçilen bır canlı!

Bir kadini kimse kullanamaz hanimefendi, esyalar kullanilir. Iki insanin birlikteliginde kullanmak-kullanilmak soz konusu olamaz. Bedavadan gitmek sozunuz de ayrica igrenc, kendiniz dahil kadinlari ne konuma dusurdugunuzun farkinda misiniz? Kadin insandir, insanin fiyati olmaz.
Valla bence kullanmak
Çünkü kadının ne çıkarı var pardon
Adamın ayağına kadar gidecek ona sunacak kendini
Sonra aranmıcak sorulmayacak kendini kötü hissedicek depresyona giricek
Maddi anlamda demedim
Ama erkek çaba harcamadığı kadına değer vermez bu kadar basit
Bunu görüyorsunuzdur hayatınızda zaten

X