Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Gercekten bu işler hiç ummadığın bi zamanda oluyor.yazgıda varsa o gelip seni buluyor..sabırla ve duayla hayırlısını iste her zaman..benim cevremde 35-38 aralıgı evlenen cok tanıdım var.
Evlenip mutsuz olmaktansa bekarlık cok daha iyidir emin ol..
Cinsellige gelince aşk olmadıktan sonra hiiç bir anlamı yok üzüldüğünde kalırsın cok pişman olursun

İnsanlar kocaman kocaman laf ediyorlar ama gün gelir suan deliler gibi savundugunuz o silahla vururlar sizi!!
Bakireydim ben de evlenmeden önce..Sordu biliyor musun daha once birliktelik yasadin mi diye cunku cok onem veriyordu..Bunun icin kimse bana madalya takmadi!! Ah canim sen cok namuslusun dur senin degerini bilelim basimin ustunde tasiyalim demedi!!
Tek celsede ayrildik ve gitti iki defa evlenmis ayrilmis iki cocuklu kadinla evlendi!! Nerde kaldi inanclari,degerleri,el degmemis gül olsun'lari!!
Hayatima devam etmek istedim.Cok sevdim asik oldum o da bana..Birlikteligim ise neden bitti biliyor musun?? Evlenmis ayrilmis oldugum icin! Ailesi beni kabul etmedi..Hala acisini tasiyorum buraya konusunu acip icimin acisini hafifletmeye calisiyorum..Zamaninda o cok koruyup kolladigim deger sadece vicdanimi rahatlatti.Pisman miyim hayir o gunlere dönsem yine ayni sekilde davranirdim!
Ama insanlara saatlerdir saldirgan tutumunuzun da size hicbir sey kazandirmayacagini bilin.Herkesin dogrusu kendine!! istediginiz kadar savunun hayat gorusunuzu! Saygi duyulmadi o bu degil..
Namus sadece ordaki zar'dan ibaret de degil..Neler yapan insanlar var! Tek ordaki! Deligi saglam kalmis olan!!
Yalnizca bu zar degil belirleyici.Her sevdigin insanla beraber olmak da degildir bana göre! Sadece hosgörülü ve anlayisli davranmak gelir geliyor icimden!!
Kimseye,hic bir sahsa yönelik degil su yazdigim hic birsey..
Ölümüne savundugunuz seylerle sinav oluyorsunuz bazen..Ölümün var oldugu su dunyada kine nefrete hic gerek yok..
Kimin ne yasadigini bilemezsiniz..

Aaa bak yaralıymış öyle desin o zaman
Yediği boynuzların acısını benden çıkarmasın

Sizden cikarmadi. Kotu anlamda dahi dememistir yani. Ki hak veriyorum kendisine.
Bazi durumlarda oyle olabiliyor. Herkeste degil tabiki. Bazilari cinsellik yasamamayi seciyor ve sorun olmuyor kendi secimi oldugu icin. Bazi insanlarda sirf cevre baskisi ve kendisine asilanan seylerden dolayi yasamak istedigi halde yasamiyor ve psikolojik sorunlar gelisebiliyor.
Yani bosu bosuna kalpler kirmayin.

Canım bu mesajımda belirttiğim adam 40 yaşındaydı düşün. Bana "sizi kahveye çıkarıcam" dedi kabul ettim tamam dedim. Sonra 5 ay boyunca yazmadı. Koca 5 ay ! Dikkatini çekmek için sosyal medyada üyesi olduğu gruplara yazılar yazdım 5 ay yazmadı ! Sonra ben kariyerde iyi bir konuma gelince yazası tuttu: "tebrikler bu küslüğü bitirelim barışalım" diye. Benim bir gururum var. Bu yaşadığım tek olay değil diğer erkeklerle de buna benzer şeyler yaşadım malesef burdaki çoğu 30+ bekar kadın yaşamıştır bizim yaş sınırımız var bebek olması için, evlenp bebek yapmak istiyoruz karşıdaki oyun oynuyo. Karşıma hep böyleleri çıkıyo. Bunda ne var diceksiniz, ben çok hassas ve kırılganım. Başkalarına rüzgar gibi gelen olaylar bende deprem etksi yaratıyo çok ciddiyim. Olan bana oluyo her defasında ben korkmaya başladım artık.
Fazla kırılganlık da hayata karşı yorar.
Elbette karakter yapısıdır saygı duyarım ama bazen kendi kabuğunu kırmak kişinin kendi elindedir.
Herşeyi en ince detaya inerek düşünmek, karşısındaki insanın davranışlarını neden böyle yaptı diye irdelemek... Bunlar biraz da özgüveni düşüren unsurlar. Herşey seninle alakalı değil, her insanın farklı yönleri var ve şu an öyle bir dönemdeyiz ki bırak empatiyi, insanlar haddinden fazla ben merkezli. Yani o adam 5 ay sonra yazdığında sen ona küssün sanıp barışmak istemiş. Bu da bir adım aslında. Sen neden beş aydır yazmıyorsun triplerine girersen çok işin var!
Seninki gurur da değil, kendi kafanda belli şablonlar var onun dışına çıkmak istemiyorsun ama hayat öyle değil. Esneklik payı bırak kendine.
Evlilik öncesi cinsellik istememeni anlarım, bu senin hayat görüşündür. Ama yaşamayı seçersen de sonrasında pişman olacak bir şey yok, istedim yaşadım diyemeyecek kadar korkak olma. Verdiğimiz kararların arkasında durmak da sorumluluk ister. Bakire olmak kötü bir şey değil, cinsellik yaşamak da kötü değil. Sen bu ikisinin de kötü taraflarına odaklanıp kendini kapana kıstırmışsın.
Konuda okuduğum tüm yorumların bana depresif geldi.
Bak ben de yaş olarak 31im, pek sevgilim de olmadı 4,5 senedir de yalnız yaşıyorum ama bu kadar ay ben evlenemedim bakireyim diye ağlamıyorum. Üstelik maddi anlamda senin sahip olduklarının yarısına bile sahip değilim. Mesela senelerdir İspanya hayalim var, şu an pasaport/vize alabilirim ama izin almak benim için sorun, ona bütçe ayırmam lazım vs. Yine de umudum var, üzülmüyorum, üzerine kafa da yormuyorum. Sen imkanların varsa değerlerndir, gez, toz, giyin kuşan kendine bak, hayatın tadını çıkar. Sen kendini sev öncelikle, ondan sonra zaten o enerjine kapılan insanlar çıkacaktır karşına :KK66:

Aaa bak yaralıymış öyle desin o zaman
Yediği boynuzların acısını benden çıkarmasın
Düpedüz anormal dedi o kim ki bu yorumu yapıyor bana benim gibilere jinekolog mu
Ama darbeliymiş bak belli zaten bir zoru olduğu
Kocasına o öğretmiştir belki cinselliği malum kendi epey deneyimli gibi çok normal afrodit mübarek seks uzmanı
Sus artık tatlım..lütfen..hadi iyi geceler:) :KK66:

Bende 37 yaşında evlendim. Daha erken olmasını isterdim ama kısmet olmadı. Hep şöyle düşündüm; ben nenyaparsam yapayım Allahın dediği olur. Kadere inan ve üzme kendini.

Çok ağır şeyler söylemişsin farkından mısın, ayarın kaçmış durumda. Böyle laflar edersen bir gün evlenir boşanırsan ve evlenmek istersen tekrar, biri döner sana " üzerinden erkek geçmemiş kadın istiyorum " der, başkasını yargılandığın o laflarla seni vururlar zira evlenip boşananların da seks hayatı var eğer ve sen bunu " üzerinden geçmek" olarak değerlendiriyorsan vah ki ne vah! . Toplumun klasik boşanmış kadına bakışının sebebi de bu olmalı " bakire değil, yolu acık , zaten üzerinden biri geçmiş kesin üzerinden başkaları da geçer" değil mi? Çünkü kadın sadece üzerinden geçilen bır canlı!
Aslinda konuya baslarken toplum baskisindan nasil kurtuluyorsunuz demis. Sonra kendisi o toplumun bireyi oluvermis. Konu Sahibesi bence Hollandaliya git ve bu isi bitir. Zira gidisat vahimm :KK48:

Sizin yaşınızda hayalim, kendimi tekrar bekar görmek olacak.
Çok da şey etmeyin, bir halt yok evlilikte.
Hele cinsellik meselesi...
Ülkemizdeki erkeklerin çoğu sevişmek ve kadın nedir bilmediğinden, zevk falan da veremiyor insana.
Evlenirseniz, bu sefer evlenmiş olmak derdiniz olacak haberiniz yok valla.

Sizden cikarmadi. Kotu anlamda dahi dememistir yani. Ki hak veriyorum kendisine.
Bazi durumlarda oyle olabiliyor. Herkeste degil tabiki. Bazilari cinsellik yasamamayi seciyor ve sorun olmuyor kendi secimi oldugu icin. Bazi insanlarda sirf cevre baskisi ve kendisine asilanan seylerden dolayi yasamak istedigi halde yasamiyor ve psikolojik sorunlar gelisebiliyor.
Yani bosu bosuna kalpler kirmayin.
Anormal diyemez kendi kocası anormalmiş diye
O bi kere alay etti
Siz iyi niyetli bir kadınsınız bu şekilde konuşsa ben böyle tepki vermezdim
Ama şu yaşa kadar bakire anormal yapsan bu s fe kaşar yani biz ne yapsak olmuyor
Gidip olmayacak adamlarla mı evlenelim normal demeleri için
İnsanı geriyorlar
Alay eder gibi
Kendi hayatları çok mükemmel ya
Gitsin kocasına sahip çıksın o zaman benle uğraşıcağına

Aslinda konuya baslarken toplum baskisindan nasil kurtuluyorsunuz demis. Sonra kendisi o toplumun bireyi oluvermis. Konu Sahibesi bence Hollandaliya git ve bu isi bitir. Zira gidisat vahimm :KK48:

Ben onun sorun olmadığına karar verdim, seks yapmaktan korkmuyor Hollandal ile da yapar Türkle de ama, Hollandalıyla eğelenmezse, Türklere kalmaktan, Türklerin de onu bakirelik ile yargılanacağından korkuyor. Ama işte o korktuğu kafa yapısı kendisinde de var, aşamadığı için sıkıntı yaşıyor. Ne yapalım yapacak bir şey yok, kendimize bakalım mı şeker böcüğüm :)

Ben onun sorun olmadığına karar verdim, seks yapmaktan korkmuyor Hollandal ile da yapar Türkle de ama, Hollandalıyla eğelenmezse, Türklere kalmaktan, Türklerin de onu bakirelik ile yargılanacağından korkuyor. Ama işte o korktuğu kafa yapısı kendisinde de var, aşamadığı için sıkıntı yaşıyor. Ne yapalım yapacak bir şey yok, kendimize bakalım mı şeker böcüğüm :)
Simdi bana kaybolan yillarimi verseler phlliym yada bosver vermesinler ben yine kaybederim :deli:
i love u :p

Anormal diyemez kendi kocası anormalmiş diye
O bi kere alay etti
Siz iyi niyetli bir kadınsınız bu şekilde konuşsa ben böyle tepki vermezdim
Ama şu yaşa kadar bakire anormal yapsan bu s fe kaşar yani biz ne yapsak olmuyor
Gidip olmayacak adamlarla mı evlenelim normal demeleri için
İnsanı geriyorlar
Alay eder gibi
Kendi hayatları çok mükemmel ya
Gitsin kocasına sahip çıksın o zaman benle uğraşıcağına
Yeter daa yeter sakin ol derin nefes al 1den 10 a kadar 3 set say.
O arkadasda kotu biri degildir ama anlasamadiniz.
Herkesin zari kendine uzatmayin :rapci:

evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.

üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Canim benim neden o zaman kendini tanimadigim bir erkege vereyim rahtlayayim diyorsun ya da hincini 10 yasindaki bir cocujtan cikartiyorsun ilk okudugumda uzulmustum ama sonra bakinca sacmalamissin

Yeter daa yeter sakin ol derin nefes al 1den 10 a kadar 3 set say.
O arkadasda kotu biri degildir ama anlasamadiniz.
Herkesin zari kendine uzatmayin :rapci:
Zarım herkese dert olmuş ekşiye düşmüşüm bakıyorum link verin
Nedense
Kötü mü değil mi bilemem tanımıyorum şahsı

Eksıyemi düşmüşüz.rezalet.
Alın iste hanımlar bir erkek gelip dalga geçti kadınlarla.kadinin en büyük düşmanı kadin
Hahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçar :KK70:DDD

Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır :KK43:((

Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz

Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
adam acıdığı için değilde sizi güzel ve alımlı bulduğu için şaşırmış olamaz mı sadece şuan psikolojiniz bozuk kendinizi neden neden diye proglamlamışsınız evlenememe olayına terapi almanizi öneririm...bu arada 33 yaşında bakireyim :))))

X