- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
-
- Konu Sahibi melissaselin
Pot (sagdan sola) demek istedin heraldeeAhhaa cok iyi niyetli gordum ben seni
Kadinlar klubunde takilan minnak
Ya aslinda teyze olarak teshisi koydum da simdi burda yazip utandirmiyim cocugu
Yaziktir , minnak seye
Abla ben beyana gore yorum yapiyorum, ondan hepAhhaa cok iyi niyetli gordum ben seni
Kadinlar klubunde takilan minnak
Ya aslinda teyze olarak teshisi koydum da simdi burda yazip utandirmiyim cocugu
Yaziktir , minnak seye
Eksi sozluk saka maka 30 luk teyze kayniyor diyenlerden misin yoksa. Yas kac 31 mi.Hahaha burda 30 yaş üstü teyzelerin atışmalaribi izlrmek cok keyifli :ddd bu arada bi tüyo vereyim bekar teyzelerime 2 günde beraberlik yasanan kadinla hicbir erkek ciddi dusunmez ve uzun sureli durmaz zaten alacagini fazlasiyla alir ondan sonra tekmeyi basar ki zaten gercekten seven erkek cinselligi ilk planda tutmaz gelecege bakar :ddDDDD hadi teyzelerim iyi geceler bu kiyagimi unutmayin ben kaçarDDD
Ay burcunun başak olduğunu tahmin etmiştim :) aslan yükselen balık yazmışsın ay burcu kesin başak dedim. Burçlardan bahsedilmiş diye yazıyım dedim :)İnternette bi siteden yapmıştım ne derece güvenilir bilmiyorum ama. Ay burcum Başak çıkmıştı.
Ahha izliyodur uzaktanAbla ben beyana gore yorum yapiyorum, ondan hepKacmis zaten
Bakın, buyurun hanımlar.
Siz hala daha namus-bekaret tartışın;" 2 günde beraberlik yaşayan kadına hiçbir erkek ciddi bakmaz" diyecek kadar cesaretlendirin bu ayıları.
Doğru söylüyor bence. .
Yaşında ne var ki ben çok daha sonra evlendim namusumla durdum ve hiçte pişman değilim asıl onu kaybedersen yaşayacağın vicdan azabı yer bitirir seni toplum baskısı her yerde var sadece bekarken değil evlendin mutlumusun, tut ki anlaşamadın vay boşandın derler derken evlendin çocuk yapmıyormusun hele olmazsa yandın çocuk gence yaşlıya bakmıyor gencin olmuyor 40 yaşını aşmış olanın evlendiği gibi tedavi olmadan oluyor çocuğun olur 2.ciyi yap derler biri kızsa diğeri oğlan olur derler istemiyorum desen nedenini sorar ısrar ederler yap diye hatta 2 çocuk yap ikisi aynı cinsse üçüncüyü yap belki değişik olur derler sana bişi diyeyim mi toplumu takarsan derler de derler bu hiç bitmez evin neden yok onu alırsın araban neden yok insanları memnun edeyim dersen edemezsin illa birşey bulurlar o yüzden takmayacaksın evlenince mutlu son olmuyor o zaman daha çok kafayı yiyecek sebeplerin olacak ama şimdi bu sözlerim boş gelir çünkü sen olmadığı için kahroluyorsun hatta bir evlensem hiç bir şeye üzülmem bile dersin eminim evlenince bu kafayı yediğin günlere dönmek mümkün olsa o zaman kendimi niye kahretmişim tadını çıkarmamışım diyeceksin kısmet hiç umutsuz olduğun bir anda gelir ecel gibidir vakit saat gelsin evde otursan ayağına gelir umarım bu söylediklerimi o zaman hatırlarsınMerhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
2 günlük ilişkide arada daha bağ yok sevgi oluşmamış cinsellik o an yaşanırsa ilişkide cesaret etmen birgün bitebilir ama diye göz önüne alıp yaşaman gerekir. Bu 4 yıl çıktığındada olabilir ama 2 gün olunca tabi çok başka. Herşeyi zamanında ce tadını alarak yavaş yavaş yaşamak gerekir bence. Tak cinsellik olunca nerede kaldı bunun el tutma öpme gezme heyecanları.. Ayrıca seven erkek cinselliği ön planda tutmaz .. Arada aşk sevgi ve ben o kadına güven verrsem kendini bana bırakır zaten diye düşünür.. Direk o konuları açıp takılıp atmak istemezHayır, doğru söylemiyor.
2 günlük ilişkide arada daha bağ yok sevgi oluşmamış cinsellik o an yaşanırsa ilişkide cesaret etmen birgün bitebilir ama diye göz önüne alıp yaşaman gerekir. Bu 4 yıl çıktığındada olabilir ama 2 gün olunca tabi çok başka. Herşeyi zamanında ce tadını alarak yavaş yavaş yaşamak gerekir bence. Tak cinsellik olunca nerede kaldı bunun el tutma öpme gezme heyecanları..
Sen öyle yaptın şansa anlayışlı biri çıkmışBak Turkuazcım, sana burada cinsel hayat geçmişimi anlatacak değilim ama "Bence" lafını kullanmadan direkt bir cümle yazıyorsam, o konuda eminim demektir.
Ve bir tavsiye olsun, bu bekaret, ağırdan alayım yoksa terk edilirim, yok namuslu kızım ben kafasında kasarsanız, gelir işte bu tipler bulur sizi ancak ve sizler de tanıdığınız gördüğünüz aynı kafa tipi erkek üzerinden "Erkeklerin hepsi böyle, 2 günde beraberlik yaşayan kızlara ciddi bakmazlar" diye düşünür durur orada sıkışır kalırsınız.
Sen öyle yaptın şansa anlayışlı biri çıkmış
Her erkek aynı değil çoğuda böyle düşünüyor
Canim biz evlendikte ne oldu inan kötü bir evlilik yapcana hiç evlenme çok daha iyiMerhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
2 gündür tanıdığımız bi insanı zaten dahaBak Turkuazcım, sana burada cinsel hayat geçmişimi anlatacak değilim ama "Bence" lafını kullanmadan direkt bir cümle yazıyorsam, o konuda eminim demektir.
Ve bir tavsiye olsun, bu bekaret, ağırdan alayım terk edilirim, yok namuslu kızım ben kafasında kasarsanız, gelir işte bu tipler bulur sizi ancak ve sizler de tanıdığınız gördüğünüz aynı kafa tipi erkek üzerinden "Erkeklerin hepsi böyle, 2 günde beraberlik yaşayan kızlara ciddi bakmazlar" diye düşünür durur orada sıkışır kalırsınız.
2 gündür tanıdığımız bi insanı zaten daha
Tanımıyoruz o adam nedir neye önem verir neye vermez.. Genelleme yapmıyorum fakat iki günlük bi ilişkide cinsellik varsa pişmanlık yüzdesi daha fazla olur diye düşünüyorum.. Yoksa 5 yıllık ilişkide de yaşarsın sonra anlaşamaz ayrılırsın olabilir . Fakat bi erkek daha seni tanıdığı ilk günden cinsellikten sürekli söz ediyorsa pek o adama güvenmemek gerekir..
Ben evliyim gayet de mutluyum şükür ve eşim asla beni kullanmaya çalışmadı.
Ilk tanıştığımızda ve onu çok sonra aramızdaki bağ kuvvetlendiğinde sorduğumda neden sen böylesin diğer erkekler çoğu hep cinsellik konularındsn başkq muhabbet yok dediğimde. . Benim için ön planda olan sevgi güvenmek bunlar olursa zaten o da olur .. Dedi ..
Ve bence erkek seviyorsq cinsellikten önce düşüneceği önem vereceği şeyleri olmalı hayatta.. Ardından o gelir zaten
Ben ne diyom sen ne diyon Turkuaz :)
Neyse. Dediğim şey gayet anlaşılır bir şey, konu da "Sevgi" değil "Ciddi düşünmek"
Tecrübe etmediğiniz şeyleri lütfen emin bir şekilde anlatmayın diyeyim son olarak.
Teyzeciğim öncelikle bana ayı demişsin seni kınıyorum ayi gibi nazik ve güzel bir hayvani bana yakıştırman ayiya hakaret olmuş :FddDDD öncelikle kadinlarin cinsellik yasamasi bana batmaz kim ne yaparsa yapsın ama burada bilip bilmeden atman sacma muhtemelen feminen bir tipsin ve dominant takilan bi tipsinBakın, buyurun hanımlar.
Siz hala daha namus-bekaret tartışın;" 2 günde beraberlik yaşayan kadına hiçbir erkek ciddi bakmaz" diyecek kadar cesaretlendirin bu ayıları.