Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Eksi sozluk saka maka 30 luk teyze kayniyor diyenlerden misin yoksa. Yas kac 31 mi.

Kuzenim 38 yaşında evlendi.o da senin gibiydi.Evlendigi kişi de kendisiyle aynı yasta.O kadar mutlu ki...Bekledigime deydi diyor
Hatta o evlenmekten ümidini kesmisti.bir anda oldu..1 ay içinde karat aldi.2 ayda evlendi.

İnternette bi siteden yapmıştım ne derece güvenilir bilmiyorum ama. Ay burcum Başak çıkmıştı.
Ay burcunun başak olduğunu tahmin etmiştim :) aslan yükselen balık yazmışsın ay burcu kesin başak dedim. Burçlardan bahsedilmiş diye yazıyım dedim :)
Mükemmelliyetçi ve aşırı gururlu yapı aslandan gelir (ben de aslanım :) ) ama sende duygusallık ve detaycılık ağır basıyor başta aslanla alaka hiç kuramadım mesela. Esnek olman lazım biraz.
Burçlara takılmamak lazım insan her şekilde kendini törpüleyebilir.
Detaycılık da törpülenebilir, aşırı takıntılı duygusallık da... İnsan neleri aşmıyor ki? Yeter ki istesin.
Hayatı eğlenceye çevirmek de elinde, kendine zehir etmek de.
Tercih senin

Konu sahibine yorumum şu ; evliliği kafana takmadan çok ince eleyip wık dokumadan sana değer verdiğini hissettiğin güvene bileceğn bi adamla ilişki yaşamalısın. . Zaten adam sana değer verrse severse aradaki bağ olursa cinsellikte olur ve ayrılmazsınız

Güzellik, karakter olarak belli bir kaliba girmeye gerek yok evlenmek için. Erkekler şunu istiyor, erkekler bunu bekliyor... Böyle birsey yok. Erkeklere gore şekillenmeyin, birakin size uyan gelsin.

Bazilarinin ölüp bittigi kadinlar, bazilarinin asla dikkatini çekmeyebiliyor. Her evlenen mukemmel karakterde ve çok mu guzel? Herkesin kendine göre denk geldigi birileri oluyor elbet.

Evliyim ama şu ezbere yazilan "huy olarak ideal kadin" tanimlarinin bircoguna giremem muhtemelen. Okudugum oldu o tanimlari
Bazi erkeklerin itici buldugu bir huyum, bazi erkeklere cekici gelebiliyordu mesela. O yüzden "öyle olmaliyim, boyle olmaliyim" seylerine gerek yok.

Yaşında ne var ki ben çok daha sonra evlendim namusumla durdum ve hiçte pişman değilim asıl onu kaybedersen yaşayacağın vicdan azabı yer bitirir seni toplum baskısı her yerde var sadece bekarken değil evlendin mutlumusun, tut ki anlaşamadın vay boşandın derler derken evlendin çocuk yapmıyormusun hele olmazsa yandın çocuk gence yaşlıya bakmıyor gencin olmuyor 40 yaşını aşmış olanın evlendiği gibi tedavi olmadan oluyor çocuğun olur 2.ciyi yap derler biri kızsa diğeri oğlan olur derler istemiyorum desen nedenini sorar ısrar ederler yap diye hatta 2 çocuk yap ikisi aynı cinsse üçüncüyü yap belki değişik olur derler sana bişi diyeyim mi toplumu takarsan derler de derler bu hiç bitmez evin neden yok onu alırsın araban neden yok insanları memnun edeyim dersen edemezsin illa birşey bulurlar o yüzden takmayacaksın evlenince mutlu son olmuyor o zaman daha çok kafayı yiyecek sebeplerin olacak ama şimdi bu sözlerim boş gelir çünkü sen olmadığı için kahroluyorsun hatta bir evlensem hiç bir şeye üzülmem bile dersin eminim evlenince bu kafayı yediğin günlere dönmek mümkün olsa o zaman kendimi niye kahretmişim tadını çıkarmamışım diyeceksin kısmet hiç umutsuz olduğun bir anda gelir ecel gibidir vakit saat gelsin evde otursan ayağına gelir umarım bu söylediklerimi o zaman hatırlarsın

Hayır, doğru söylemiyor.
2 günlük ilişkide arada daha bağ yok sevgi oluşmamış cinsellik o an yaşanırsa ilişkide cesaret etmen birgün bitebilir ama diye göz önüne alıp yaşaman gerekir. Bu 4 yıl çıktığındada olabilir ama 2 gün olunca tabi çok başka. Herşeyi zamanında ce tadını alarak yavaş yavaş yaşamak gerekir bence. Tak cinsellik olunca nerede kaldı bunun el tutma öpme gezme heyecanları.. Ayrıca seven erkek cinselliği ön planda tutmaz .. Arada aşk sevgi ve ben o kadına güven verrsem kendini bana bırakır zaten diye düşünür.. Direk o konuları açıp takılıp atmak istemez

Bak Turkuazcım, sana burada cinsel hayat geçmişimi anlatacak değilim ama "Bence" lafını kullanmadan direkt bir cümle yazıyorsam, o konuda eminim demektir.

Ve bir tavsiye olsun, bu bekaret, ağırdan alayım yoksa terk edilirim, yok namuslu kızım ben kafasında kasarsanız, gelir işte bu tipler bulur sizi ancak ve sizler de tanıdığınız gördüğünüz aynı kafa tipi erkek üzerinden "Erkeklerin hepsi böyle, 2 günde beraberlik yaşayan kızlara ciddi bakmazlar" diye düşünür durur orada sıkışır kalırsınız.

Sen öyle yaptın şansa anlayışlı biri çıkmış
Her erkek aynı değil çoğuda böyle düşünüyor

Sen öyle yaptın şansa anlayışlı biri çıkmış
Her erkek aynı değil çoğuda böyle düşünüyor

Konu ben değil, kadınlar olarak konu biziz, "Hepimiz".
Ve insanlar kendi şanslarını kendileri yaratır, kafanızın içinde kurduğunuz hapishanelere gardiyan beklemeyin lütfen.
Onu diyorum "Her erkek aynı değil" ve adam olanları hiç de az değil.
Siz oralardan çıkın ki o erkekler size uğramasın, benim bahsettiğim erkeklerin ne kadar çok olduğunu görebilin.

Canim biz evlendikte ne oldu inan kötü bir evlilik yapcana hiç evlenme çok daha iyi

2 gündür tanıdığımız bi insanı zaten daha
Tanımıyoruz o adam nedir neye önem verir neye vermez.. Genelleme yapmıyorum fakat iki günlük bi ilişkide cinsellik varsa pişmanlık yüzdesi daha fazla olur diye düşünüyorum.. Yoksa 5 yıllık ilişkide de yaşarsın sonra anlaşamaz ayrılırsın olabilir . Fakat bi erkek daha seni tanıdığı ilk günden cinsellikten sürekli söz ediyorsa pek o adama güvenmemek gerekir..
Ben evliyim gayet de mutluyum şükür ve eşim asla beni kullanmaya çalışmadı.
Ilk tanıştığımızda ve onu çok sonra aramızdaki bağ kuvvetlendiğinde sorduğumda neden sen böylesin diğer erkekler çoğu hep cinsellik konularındsn başkq muhabbet yok dediğimde. . Benim için ön planda olan sevgi güvenmek bunlar olursa zaten o da olur .. Dedi ..
Ve bence erkek seviyorsq cinsellikten önce düşüneceği önem vereceği şeyleri olmalı hayatta.. Ardından o gelir zaten

Ben ne diyom sen ne diyon Turkuaz :)
Neyse. Dediğim şey gayet anlaşılır bir şey, konu da "Sevgi" değil "Ciddi düşünmek"
Tecrübe etmediğiniz şeyleri lütfen emin bir şekilde anlatmayın diyeyim son olarak.

Ben ne diyom sen ne diyon Turkuaz :)
Neyse. Dediğim şey gayet anlaşılır bir şey, konu da "Sevgi" değil "Ciddi düşünmek"
Tecrübe etmediğiniz şeyleri lütfen emin bir şekilde anlatmayın diyeyim son olarak.

Bildiğim tek şey 2 gün yada 1 aydır tanıdığın adamla yatma :) yani genel yazıyorum size demiyorum

Bakın, buyurun hanımlar.
Siz hala daha namus-bekaret tartışın;" 2 günde beraberlik yaşayan kadına hiçbir erkek ciddi bakmaz" diyecek kadar cesaretlendirin bu ayıları.
Teyzeciğim öncelikle bana ayı demişsin seni kınıyorum ayi gibi nazik ve güzel bir hayvani bana yakıştırman ayiya hakaret olmuş :FddDDD öncelikle kadinlarin cinsellik yasamasi bana batmaz kim ne yaparsa yapsın ama burada bilip bilmeden atman sacma muhtemelen feminen bir tipsin ve dominant takilan bi tipsin DddddDD gece gece vizelere calisirken eksi dayesinde burayi tanidim cok zrvkliymis gercekten. Neyse beni banlayin kim adminse sanada burda vaaz veren feminen rolunde iyi eglenceler. Ek olarak her erkek böyle değil ama %95i böyle diyeyim erkekler arasinda dönen muhabbetlerden bilginin olmadiğini bilerek söylüyorum bunlari DD bana istediginizi söyleyin ama gercekleri drgistiremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…