Belki öyle ama bende kadınlığımı unuttum ben soğudum ona karşı. Şuan sadece kızım için kalıyorum. Hee birde bir zamanlar bir kızla konuştuğunu öğrendim güya kız onun evli olduğunu bilmiyormuş evli olduğunu söylememiş kıza. Başka bir kızlada gece yarısı birbirlerine resimler atıklarını gördüm bunlar ne böyle dediğimde normal arkadaşız yaa ne var bunda demişti.aynilarini yaşamış hala yaşayan biri olarak... Oluruna bırak ne yaparsan yap onu zevklerindenvazgeciremezsin özellikle ileriki yaşlarda yaş .. o zaten biterse sıkılır kendi seninle başbaşa kalmak istediği zamanlar olacaktır. .
O zaman sen en verimli şekilde geçirmeye calis .. bı hobi uğraş bul kendine .. esini seviyorsun sen ... Başbaşa birşeyler yapmak gezmek konuşmak .. kendinizle başbaşa kalmak istiyorsjun. Ama onun kafası yoğun iş olabilir ailesel olabilir .. bu şekilde stres atıyor . Aynilarini yaşıyorum ... Seni sevmediğini göstermez bu icin rahat olsun dipnot
Pubg de erkeklerle sesli konuştuğunda hemen dahil ol .Aşkım ben konuşurum .rica ederim sana silah bile verirler de .
Oyun yuzunden aile drami yasaniyor resmen. Bence oyun oynama yerine askm canim bir gun oyuna bir gunde bize zaman ayir ne bilim ilgi istiyorum tum gun aksam olsunda senle oturayim senle vakit gecireyim diye bekliyorum oyununa ara vermeyi dene bizede zaman ayir. Oynamandan rahtsiz degilim ama bizide dusun gibi cumleler kullansan hani adamda engellendigini dusunmez hem oyun icin kavga etmezsiniz hemde sizinle ilgilenmesi gerektigini dusunmesine yardimci olursunuz. Kisitlama yaparak birseyleri elde edemezsiniz guzel dille ilgi ve zaman ayirmasini isteyin.
İnceldiği yerden kopsun artık ben ilaç içmek istemiyorum psikolojim düzelsin artık.Ya anlamazsa çıkacağınız yol çok riskli ve zorlu
Bence sizin koca güzel dilden anlamaz .Normal arkadaşlarıyla ilgilenip gece gece fotoğraf atmasını biliyor ama .Milletle konuşuyor .Bir kere yapan hep yapar .Üzgünüm sana şu an acı gelebilir ama geriye dönüp baktığında iyi ki yapmışım dersin .konunun başında basit bi oyun bağımlılığı sandım ama daha fazlası .lütfen bunu kendine yapma .belli ki gençsin .boşver .kıymetini bilen biri çıkar karşınaDenemediğim yol kalmadı ki dediklerini de yaptım bu karıda hep ilgi hep ilgi he tamam sarılıyor bir öpüyor bak ben karımla ilgileniyor muşum dimi diyor ve bunları çocuklar gibi yapıyor.
Bende öyle düşünüyorum korkusu yok.Normal arkadaş ??? Normal arkadaş?? Kusura bakma sizin kocanın beyni pubc oynamaktan sulanmış .Üzülerek yazıyorum ama size karşı sevgisi Yok .Üstüne üstelik ilişkinin bitmesinden korkmuyor .O adam sizden gideli çok olmuş .Onla geçen zamanına yazık .Boşan bence .evliyken başka biriyle konuşan adamdan ne hayır gelir ?
31 yaşındayım şimdi ne yapabilirsem kardır. Kızım la bir hayat kurmak istiyorum artık buralardan uzaklaşmak istiyorum.Bence sizin koca güzel dilden anlamaz .Normal arkadaşlarıyla ilgilenip gece gece fotoğraf atmasını biliyor ama .Milletle konuşuyor .Bir kere yapan hep yapar .Üzgünüm sana şu an acı gelebilir ama geriye dönüp baktığında iyi ki yapmışım dersin .konunun başında basit bi oyun bağımlılığı sandım ama daha fazlası .lütfen bunu kendine yapma .belli ki gençsin .boşver .kıymetini bilen biri çıkar karşına
Büyümemiş belliEşinin sıkıntısı var o zaman evliliğini yıkma noktasına getirmiş farkında değil çocuk mu bu
Senin kocan başka biriyle konuşmuş anladığım kadarıyla . Neden hala bekliyorsun .ekonomik olarak bağımsızlığın Yok mu ? Eşinle mükemmel günler mi geçiriyorsun da özlemekten mi korkuyorsun ?? Kimse kimsenin zorunlu istikameti değil .kimse de kimsenin çıkmaz sokağı değil . Eşinle konuş.sen benden gideli çok oldu de .bundan sonra kızıma baba bana kardeşsin.hadi yolun açık olsun .bende sol şerit akıyor dersinBende öyle düşünüyorum korkusu yok.
Öyle olduk valla iki yabancıyız bir evdeBabamda ötke 60 yasında adam telefon bağımlısı oldu birlikte bi sofraya oturamaz olduk bide laf söyleyince senin kv gibi içkim yok kumarım yok kahvehane alışkanlığım yok size kendimi beğendiremedim diye başlıyor sızlanmaya annem de hmn vijdan yapar canın sağolsunda oyna derduygu sömürüsü ile susturuyor bizi...çok zor gerçekten aynı evde yabancı gibi
Sadece kızım için duruyorum evet maddi durumum yok pek gidecek yerimde yok ama ablam gel benim yanıma çocuğunuda ona bırakma al gel diyor da ben belki düzelir die durdum da olmuyor işte kaç kerede söyledim sevmiyorsan beni istemiyorsan boşanalım diyorum seviyorum tabii ki saçmalama nereye gideceksin annen kabul etmez teyzen belli bir süre bakar sonra ne yapacaksın diyip duruyor. Bende ben çalışan bayanım elbet iş bulurum çalışırım dedim ama kızım küçük 5 yaşında işteSenin kocan başka biriyle konuşmuş anladığım kadarıyla . Neden hala bekliyorsun .ekonomik olarak bağımsızlığın Yok mu ? Eşinle mükemmel günler mi geçiriyorsun da özlemekten mi korkuyorsun ?? Kimse kimsenin zorunlu istikameti değil .kimse de kimsenin çıkmaz sokağı değil . Eşinle konuş.sen benden gideli çok oldu de .bundan sonra kızıma baba bana kardeşsin.hadi yolun açık olsun .bende sol şerit akıyor dersin
Sıkılanlar var elbet ama bizimki tam bağımlı vazgeçemiyor. Dünkü tartışmamızdan sonra bu akşam geldi sadece bir selam verdi yattı uyudu yemekte yemedi sanki ben suçluymuşum gibi. Tabii güler yüz göstermedim tavırlıyım ya.İpleri vermişsiniz sanki, benim eşimde oynuyordu o oyunu, ben karışmadım sonra sıkıldı, birde brşey dememeyi deneyin
Değişmiyor lar tatlım 1000 kere düşün 1 kere karar ver. Daha rahat oluyorlar çocukla uğraşır bende oyunumu oynarım diye rahat düşünüyorlar.Aynen valla ya sabaha kadar oturup oynadıysa isten gelir gelmez uyuyor yemek bile yemeden.abunhayat böyle Nasıl gececk bilmiyorum.cocuk olursa degisirmi diyordum ama degismezmis demekki
Seni çok düşünseydi şuan bu durumda olmazdınız.boşan .nafakanı da al .bi kaç ay ablanlarda yaşarsın .bu arada gir bi a.101 veya BİM’e 2.400 e çalışırsın .biraz para biriktirip kendi evine çıkarsın .seni sevmeyen biriyle ömür çürütene kadar namusunla gir çalış bacım .Sadece kızım için duruyorum evet maddi durumum yok pek gidecek yerimde yok ama ablam gel benim yanıma çocuğunuda ona bırakma al gel diyor da ben belki düzelir die durdum da olmuyor işte kaç kerede söyledim sevmiyorsan beni istemiyorsan boşanalım diyorum seviyorum tabii ki saçmalama nereye gideceksin annen kabul etmez teyzen belli bir süre bakar sonra ne yapacaksın diyip duruyor. Bende ben çalışan bayanım elbet iş bulurum çalışırım dedim ama kızım küçük 5 yaşında işte ☹
Bir de bu oyun oynayan adamlar türedi.
Keşke bunlar ellerinde ki telefonla evlendirilse.
Rest çekin diyeceğim de, bu adam siz gittikten 1 ay sonra falan anlar her halde bu kafayla.
Düşünüyorum tatlımSeni çok düşünseydi şuan bu durumda olmazdınız.boşan .nafakanı da al .bi kaç ay ablanlarda yaşarsın .bu arada gir bi a.101 veya BİM’e 2.400 e çalışırsın .biraz para biriktirip kendi evine çıkarsın .seni sevmeyen biriyle ömür çürütene kadar namusunla gir çalış bacım .
İnşallah canım Sağolasın.Allah yardımcın oldun canım .allah seni bu sıkıntılı durumun içinden hayırlısıyla kurtarsın
Siz de hemen tamam mı diyorsunuz? Birlikte oynayın ne var bunda?Sen oynayamazsın zor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?