Yardım lütfen çok bunaldım...

Oyun yuzunden aile drami yasaniyor resmen. Bence oyun oynama yerine askm canim bir gun oyuna bir gunde bize zaman ayir ne bilim ilgi istiyorum tum gun aksam olsunda senle oturayim senle vakit gecireyim diye bekliyorum oyununa ara vermeyi dene bizede zaman ayir. Oynamandan rahtsiz degilim ama bizide dusun gibi cumleler kullansan hani adamda engellendigini dusunmez hem oyun icin kavga etmezsiniz hemde sizinle ilgilenmesi gerektigini dusunmesine yardimci olursunuz. Kisitlama yaparak birseyleri elde edemezsiniz guzel dille ilgi ve zaman ayirmasini isteyin.

Burnuma pis kokular geliyor .Oyundaki takım arkadaşlarına falan bak . Oyundan birini bulmuş olmasın.Bu bağımlılık normal değil

Burnuma pis kokular geliyor .Oyundaki takım arkadaşlarına falan bak . Oyundan birini bulmuş olmasın.Bu bağımlılık normal değil
Oyunu hiç oynadınız mı bilmiyorum ama oyun seven biri için gayet bağımlılık yapıcı bir oyun.

Biz 9 ay oldu ayrı eve çıkalı ailesiyle oturdum 7 yıl hatta çıkacağımız zaman bu oyunu hep böyle oynayacaksan eğer hiç ayrı eve çıkmayalım boşanalım dedim sonra hemen evi tuttu ama oyunu bırakmadı. Keşke çalışıyorken o sırada davayı açsaydım

Eşinin sıkıntısı var o zaman evliliğini yıkma noktasına getirmiş farkında değil çocuk mu bu

Kız erkek karışık. Neden kızlarla oynuyorsun diyorum ne yapayım tam oyuna girmişim bayanmış ben nerden bileyim diyor.
Aaaaaaaaa yetti artık .kusura bakma da sizin koca kendine müslüman .katıl sen de bi sosyal aktiviteye .kızlı erkekli bakalım kabul ediyor mu ??

aynilarini yaşamış hala yaşayan biri olarak... Oluruna bırak ne yaparsan yap onu zevklerindenvazgeciremezsin özellikle ileriki yaşlarda yaş .. o zaten biterse sıkılır kendi seninle başbaşa kalmak istediği zamanlar olacaktır. .
O zaman sen en verimli şekilde geçirmeye calis .. bı hobi uğraş bul kendine .. esini seviyorsun sen ... Başbaşa birşeyler yapmak gezmek konuşmak .. kendinizle başbaşa kalmak istiyorsjun. Ama onun kafası yoğun iş olabilir ailesel olabilir .. bu şekilde stres atıyor . Aynilarini yaşıyorum ... Seni sevmediğini göstermez bu icin rahat olsun dipnot

Babamda ötke 60 yasında adam telefon bağımlısı oldu birlikte bi sofraya oturamaz olduk bide laf söyleyince senin kv gibi içkim yok kumarım yok kahvehane alışkanlığım yok size kendimi beğendiremedim diye başlıyor sızlanmaya annem de hmn vijdan yapar canın sağolsunda oyna der duygu sömürüsü ile susturuyor bizi...çok zor gerçekten aynı evde yabancı gibi

Pubg de erkeklerle sesli konuştuğunda hemen dahil ol .Aşkım ben konuşurum .rica ederim sana silah bile verirler de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…