• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen çok bunaldım...

Merhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
Oyun yuzunden aile drami yasaniyor resmen. Bence oyun oynama yerine askm canim bir gun oyuna bir gunde bize zaman ayir ne bilim ilgi istiyorum tum gun aksam olsunda senle oturayim senle vakit gecireyim diye bekliyorum oyununa ara vermeyi dene bizede zaman ayir. Oynamandan rahtsiz degilim ama bizide dusun gibi cumleler kullansan hani adamda engellendigini dusunmez hem oyun icin kavga etmezsiniz hemde sizinle ilgilenmesi gerektigini dusunmesine yardimci olursunuz. Kisitlama yaparak birseyleri elde edemezsiniz guzel dille ilgi ve zaman ayirmasini isteyin.

Burnuma pis kokular geliyor .Oyundaki takım arkadaşlarına falan bak . Oyundan birini bulmuş olmasın.Bu bağımlılık normal değil

Siz tıkanmışsınız bir yerde bağımlılık zor anlıyorum. Haklısınız da. Ve birşeyde paylaşmıyprsunuz yalnız hissediyorsunuz. O ise zaten orda diyor. Ergen çocuk anne ilişkisi gibi. Sizi görmezden geliyor. Karşınıxa alın sakince konuşun. Kesinlikle sakin ve sulamadan bunu bırakmazsan giderim falan değil. Tukendiğinizden artık bu ilşkinin yurumediğinden dolayı eger bosanmak istiyorsanız boşanmal istediğinizi söyleyin .
Biz 9 ay oldu ayrı eve çıkalı ailesiyle oturdum 7 yıl hatta çıkacağımız zaman bu oyunu hep böyle oynayacaksan eğer hiç ayrı eve çıkmayalım boşanalım dedim sonra hemen evi tuttu ama oyunu bırakmadı. Keşke çalışıyorken o sırada davayı açsaydım ☹️

Dediğini yapıyorum canım ama maalesef hiç iyi gelmiyor bana çünkü akşam geldiğinde o hareketlerini görünce yine sinirlerim tepeme zıplıyor. Sakinleştirici içmeme rağmen kötü oluyorum ve eşimde biliyor kaç kere hoşlanmadığımı sevmediğimi oynamasını istemediğimi söyledim ama bir süre değişiyor ben sakinleşene kadar sonra yine aynı ☹️
Eşinin sıkıntısı var o zaman evliliğini yıkma noktasına getirmiş farkında değil çocuk mu bu

Kız erkek karışık. Neden kızlarla oynuyorsun diyorum ne yapayım tam oyuna girmişim bayanmış ben nerden bileyim diyor.
Aaaaaaaaa yetti artık .kusura bakma da sizin koca kendine müslüman .katıl sen de bi sosyal aktiviteye .kızlı erkekli bakalım kabul ediyor mu ??

Merhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
aynilarini yaşamış hala yaşayan biri olarak... Oluruna bırak ne yaparsan yap onu zevklerindenvazgeciremezsin özellikle ileriki yaşlarda yaş .. o zaten biterse sıkılır kendi seninle başbaşa kalmak istediği zamanlar olacaktır. .
O zaman sen en verimli şekilde geçirmeye calis .. bı hobi uğraş bul kendine .. esini seviyorsun sen ... Başbaşa birşeyler yapmak gezmek konuşmak .. kendinizle başbaşa kalmak istiyorsjun. Ama onun kafası yoğun iş olabilir ailesel olabilir .. bu şekilde stres atıyor . Aynilarini yaşıyorum ... Seni sevmediğini göstermez bu icin rahat olsun dipnot😊

Merhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹️ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹️ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹️ dayanamıyorum artık ☹️
Babamda ötke 60 yasında adam telefon bağımlısı oldu birlikte bi sofraya oturamaz olduk bide laf söyleyince senin kv gibi içkim yok kumarım yok kahvehane alışkanlığım yok size kendimi beğendiremedim diye başlıyor sızlanmaya annem de hmn vijdan yapar canın sağolsunda oyna der 😕 duygu sömürüsü ile susturuyor bizi...çok zor gerçekten aynı evde yabancı gibi

Pubg de erkeklerle sesli konuştuğunda hemen dahil ol .Aşkım ben konuşurum .rica ederim sana silah bile verirler de .

Back