• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen çok bunaldım...

Al eline telefonu ne ev işi yap ne onunla ilgilen tv ve tlf arasında git gel. Ailesine mi gittiniz bir ortama mi girdiniz onun cevresinden insanlarin arasında telefonla uğraş sürekli. Senden bişey istediginde oyun bagimlisi oldum bende suan ilgilenemem kalk kendin al de. Belki anlar belkii
Evet onuda önerdi bir arkadaşım ne yemek yap ne temizlik bırak sende sürekli tel de oyna anlasın dedi ama sanmam anlayacağını ki suçlu yine ben olurum sanırım.

Merhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
Kusura bakma tatlim da istemsiz güldüm şu buzdolabı silme olayına:)benim de sinirlenince en sevdiğim meşgaledir buzdolabi temizliği, 1000 liralik terapi seansina değişmem yeminle,yalniz değilmişim sevindim

Bende öyleyim tatlım bende çoğu kez kızımla uyuyorum. Sabaha kadar oturuyor uykusuz şekilde işe gidiyor sonra geldiği gibi yorgunum deyip yatıyor ☹
Aynen valla ya sabaha kadar oturup oynadıysa isten gelir gelmez uyuyor yemek bile yemeden.abunhayat böyle Nasıl gececk bilmiyorum.cocuk olursa degisirmi diyordum ama degismezmis demekki :(

Kusura bakma tatlim da istemsiz güldüm şu buzdolabı silme olayına:)benim de sinirlenince en sevdiğim meşgaledir buzdolabi temizliği, 1000 liralik terapi seansina değişmem yeminle,yalniz değilmişim sevindim
😊 Sinirden illa bişiler yapıyorum yoksa ne yapabilirim ki.

Benim eşimde oynuyor ama benimle ilgilen dedigim an bırakır bunu bildiğim için bende ona katılıyorum beraber savaşıyoruz bazen 😉 ama senin dediğin çok fazla abartmis resmen
Öyle böyle değil pikniğe gittik yine aynı eltim abi çocuk gibisin bırak da sohbet muhabbet edelim diyor ama yok ☹️

Evet onuda önerdi bir arkadaşım ne yemek yap ne temizlik bırak sende sürekli tel de oyna anlasın dedi ama sanmam anlayacağını ki suçlu yine ben olurum sanırım.
O zaman sen normal rutin hayatına devam et ama çocuğunun her hastalanmasinda her huzursuzlugunda her yaramazliginda düştüğünde agladiginda onu suçla. Sen nasıl babasin senin ilgisizligin yüzünden bu halde bu çocuk. Ilerde seninle ilgili aklında elinde telefon başka bir dünyası olmayan bir baba mi kalsin istiyorsun. Bu kadar sorumsuz olacaktın tek yasasaydin benim bu çocuğun hakkina niye girdin gibi şeyler söyle belki vicdan yapar tabi sen daha iyi tanirsin

Şu bağımlının her türlüsünden nefret ederim. Oyum bağımlısı insanların genelde çocukluktan gelme skntılardan kaynaklı. Tamamlama duygusu deniyor buna. Ufak çocuğu hadi yat dersin. Oda şunu der şu bölümü geçeyim. Yatcam. Sonra öbür bölüm sonra öbür bölüm bitmez. Bitirmeden rahat edemez. Çünkğ dönemsel kaynaklıdır. Böyle durumdaki yetişkinlerede o dönemde saplanıp kaldığını söylerler. Sağlık bir insan mesala sınır koyabilir. Ama bu kişiler koyamaz. Yapıcağın belli hiç ses etme. Geçince oyuna çıkın dışarı kızınla. Yemeğin hazırlanmasını veya cayı mı bekliyor o sırada alın kızınızı gidin pastahaneye. Tuvalete kalkınca fark eder. Bir süre sonra da zaten işkillenir ne oluoz diye. Sen bilirsin sen sorumluluk almıyorsan artık bizde almıyoruz de geç.
Evet bişiler yapmam gerek ama karı koca hayatımız yok ki doğru düzgün artık ne diye uğraşayım diye düşünüyorum sürekli. Hadi şimdi gencim bişiler yapabilirim boşanırsam yaa yaşım ilerleyince sürekli bu adama gebe kalmalıyım ☹️

O zaman sen normal rutin hayatına devam et ama çocuğunun her hastalanmasinda her huzursuzlugunda her yaramazliginda düştüğünde agladiginda onu suçla. Sen nasıl babasin senin ilgisizligin yüzünden bu halde bu çocuk. Ilerde seninle ilgili aklında elinde telefon başka bir dünyası olmayan bir baba mi kalsin istiyorsun. Bu kadar sorumsuz olacaktın tek yasasaydin benim bu çocuğun hakkina niye girdin gibi şeyler söyle belki vicdan yapar tabi sen daha iyi tanirsin
Dediklerini yaptım söyledim tatlım değişen bişi yok hep aynı. Artık bir ciddiyetimi görmesi gerek. Ablama gideceğim bir süre gelmeyeceğim. Gerçi ben izin vermiyorum gitmene diyor gidersende bu eve gelmeyi unut diyor.

Suçlamak Kısas yapmak çözüm olamaz .Bir akşam ona pubg oynayanlarla ilgili bi araştırma yapıldığını zeka seviyesi düşük insanlarda bağımlılık yaptığını söyle .yediremez kendine yavaş yavaş bırakır

İlişki terapistini denedin mi. İlla beraber gitmek zorunda değilsin. Sen başla bir süre sonra kıskançlık yapıp gelir. Bayan olmasın terapist kı ne oluyor orda diyip gelsin.

Çok haklısınız siz. Ama boşanmayın tabi. Biz eşimle birlikte oynuyoruz aynı oyunu çok sıkıntı olmuyor ama sizin anlattığınız biraz abartı. Benim nacizhane fikrim biraz kendi haline bırakın yani çok ilgisizsin bağımlısın biraz bizimle ilgilen beni artık sevmiyorsun tarzı söylemler eşinizi daha da uzaklaştırır diye düşünüyorum.
Bende bir bayanım ilgi alaka sevgi istiyorum kızıyla ilgilensin aktivetiler yapsın istiyorum söylediğim halde değişme olmuyorsa ben artık ne yapacağım. Çiçeği susuz bırakırsan kurur gider öyle değil mi ☹️

Bende bir bayanım ilgi alaka sevgi istiyorum kızıyla ilgilensin aktivetiler yapsın istiyorum söylediğim halde değişme olmuyorsa ben artık ne yapacağım. Çiçeği susuz bırakırsan kurur gider öyle değil mi ☹
Haklısınız ona bir lafım yok sadece söylemek bir şey değştirmez daha da ters teper

İlişki terapistini denedin mi. İlla beraber gitmek zorunda değilsin. Sen başla bir süre sonra kıskançlık yapıp gelir. Bayan olmasın terapist kı ne oluyor orda diyip gelsin.
Hiçç öyle huyu yoktur öyle kıskansın etsin falan kuğu takılıyor umrunda olmaz yani onu gözünde ben sorunluyum canım ilaç içiyorum yaa ☹️

İpleri vermişsiniz sanki, benim eşimde oynuyordu o oyunu, ben karışmadım sonra sıkıldı, birde brşey dememeyi deneyin

Siz tıkanmışsınız bir yerde bağımlılık zor anlıyorum. Haklısınız da. Ve birşeyde paylaşmıyprsunuz yalnız hissediyorsunuz. O ise zaten orda diyor. Ergen çocuk anne ilişkisi gibi. Sizi görmezden geliyor. Karşınıxa alın sakince konuşun. Kesinlikle sakin ve sulamadan bunu bırakmazsan giderim falan değil. Tukendiğinizden artık bu ilşkinin yurumediğinden dolayı eger bosanmak istiyorsanız boşanmal istediğinizi söyleyin .

Back