Hemen boşanmayi düşünme.Sende onunla ilgilenme artık,kendine bir uğraş bul çileden çıksan bile onun gibi davran onu görmezden gel gündüz al çocuğunu çık açıl bir süre onun gibi davran bakalım belki ne yaptığını anlar.Sen üstüne düşersen iyice inat olacaktır tersini dene kısaca
Pupg cikana kadar napiyodu eşiniz. Benim esimde bi sure oynadi ama snra skldi smdi ara ara oynuyo yani. Belki sizinkide skilirMerhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
İlgi diye yalvariyosun da yüzüne bakmıyor iznine mı kaldın carp kapıyı çık kız. Bu ne annen seni milletin buyumemis çocuğunu cek diye mi doğurduDediklerini yaptım söyledim tatlım değişen bişi yok hep aynı. Artık bir ciddiyetimi görmesi gerek. Ablama gideceğim bir süre gelmeyeceğim. Gerçi ben izin vermiyorum gitmene diyor gidersende bu eve gelmeyi unut diyor.
Otizmin sizin aile iliskinizle nasıl bir ilişkisi olabilir ki?Benim eşim dizi bağımlısıydı.
Ben de aynı dediğiniz gibi yaptım. Adamın umrunda olmadı aylar geçti. Kafamda artık mecbur aynı koğuşta yaşayan iki hapishane sakiniydik. Minimum muhattap oluyorduk ben görevlerimi yapıyordum ve benim görevim evin iç işlerinin hepsiydi.
Taa ki oğlum garip davranmaya başladı ve psikiyatriye gidip oğlumun otizmli olduğunu anlayana kadar. Mecburen dizilerini bıraktı onunla ilgileniyor şimdi. Ben kendime çok kızdım. Belki zamanında daha büyük tepki verseydim onu düzeltebilseydim oğlum bu durumda olmazdı diye.
Giden benden ve oğlumdan oldu.
Acaba mesajımı gösterseniz etkilenir mi. Biz bu konuda ne yazık ki ibretlik bir hikayeyiz bence.
Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.
Otizmin sizin aile iliskinizle nasıl bir ilişkisi olabilir ki?
Kızlı erkekli karışık oynayıp fingirdeyenler çok var maalesef o oyunda. Esra Erol gitti pubg geldi gözüyle bakıyorum ben çünkü öyle artık organ buluyolar ya evlenmeye ya eğlenmeyeMerhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
Evet onuda önerdi bir arkadaşım ne yemek yap ne temizlik bırak sende sürekli tel de oyna anlasın dedi ama sanmam anlayacağını ki suçlu yine ben olurum sanırım.
ya bu oyun neymiş arkadaş anlamadım gittiMerhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
Bence aynisini sende yapmalisin bu gibi durumlarda kisasa kısas yapmak çok iyi cevap oluyor sende bir oyun bul en az bu oyun kadar ünlü bi oyun öncelikle şu saatten itibaren eşinin oyununa hiç karışma eşin akşam geldiginden itibaren hiç yüzüne bakmadan elinde sürekli telefon olsun ister oyun ister benzer bisey ama gerçekçi olmalisin telefona bakarken eşin masus yaptigini anlamamali anlarsa yemez hiç eşinin yüzüne bakmadan ama bi tavır da yapmadan sende ilgisiz olacaksin her yerde eşin mutlaka dayanamayip senden birazcik ilgi görmek isteyecektir bugün olmasa yarin.. eğer bana ne diyordun şimdi sen napiyorsun filan derse senden hayır yok bende boyleyim artık de ama kısas yaptigini sakın belli etme çok gercekci olmalisin bak gör şimdi eşin nasıl kivrancak kendini gostermek için..denemekten zarar cikmazMerhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle ☹ kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum☹ annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor ☹ dayanamıyorum artık ☹
Sadece bana bu oyun iyi geliyor demisse sizin probleminiz oyun değil başka biseyBirlikte bile olmadım soğuttun beni dediğim halde yinede aynı be canım. Ben ilgilenmezsem umrunda olmaz ki işine bile gelir karışmıyor die daha rahat olacak. Çünkü bana sadece bu oyun bana iyi geliyor diyor.
Teyzeme boşanma konusunu açtım annemin teli kapalı die daha sonra annem annesini aramış az öncede babası oğlunu aradı evde misin die. Benimde ciddiyeti imi görsün artık.Bence aynisini sende yapmalisin bu gibi durumlarda kisasa kısas yapmak çok iyi cevap oluyor sende bir oyun bul en az bu oyun kadar ünlü bi oyun öncelikle şu saatten itibaren eşinin oyununa hiç karışma eşin akşam geldiginden itibaren hiç yüzüne bakmadan elinde sürekli telefon olsun ister oyun ister benzer bisey ama gerçekçi olmalisin telefona bakarken eşin masus yaptigini anlamamali anlarsa yemez hiç eşinin yüzüne bakmadan ama bi tavır da yapmadan sende ilgisiz olacaksin her yerde eşin mutlaka dayanamayip senden birazcik ilgi görmek isteyecektir bugün olmasa yarin.. eğer bana ne diyordun şimdi sen napiyorsun filan derse senden hayır yok bende boyleyim artık de ama kısas yaptigini sakın belli etme çok gercekci olmalisin bak gör şimdi eşin nasıl kivrancak kendini gostermek için..denemekten zarar cikmaz
Köprüyü geçene kadar iyiler ama aynı eve girince çoookk drğişiyorlar.Benim erkek arkadaşım böyleydi. Terkederim dedim sildi 4 aydır oynamıyor
Bende öyle düşünüyorum ama hiç konuşamıyoruz sorunlarımızı hemen geçiştiriyorSadece bana bu oyun iyi geliyor demisse sizin probleminiz oyun değil başka bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?