Yardım lütfen çok bunaldım...

Benim eşim dizi bağımlısıydı.
Ben de aynı dediğiniz gibi yaptım. Adamın umrunda olmadı aylar geçti. Kafamda artık mecbur aynı koğuşta yaşayan iki hapishane sakiniydik. Minimum muhattap oluyorduk ben görevlerimi yapıyordum ve benim görevim evin iç işlerinin hepsiydi.
Taa ki oğlum garip davranmaya başladı ve psikiyatriye gidip oğlumun otizmli olduğunu anlayana kadar. Mecburen dizilerini bıraktı onunla ilgileniyor şimdi. Ben kendime çok kızdım. Belki zamanında daha büyük tepki verseydim onu düzeltebilseydim oğlum bu durumda olmazdı diye.
Giden benden ve oğlumdan oldu.
Acaba mesajımı gösterseniz etkilenir mi. Biz bu konuda ne yazık ki ibretlik bir hikayeyiz bence.
Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.

Pupg cikana kadar napiyodu eşiniz. Benim esimde bi sure oynadi ama snra skldi smdi ara ara oynuyo yani. Belki sizinkide skilir

İlgi diye yalvariyosun da yüzüne bakmıyor iznine mı kaldın carp kapıyı çık kız. Bu ne annen seni milletin buyumemis çocuğunu cek diye mi doğurdu

Otizmin sizin aile iliskinizle nasıl bir ilişkisi olabilir ki?

Otizmin sizin aile iliskinizle nasıl bir ilişkisi olabilir ki?

Tam teshis konulmadı. Bu cok genış bir yelpaze ve tek tedavısı oyun bol bol oyun. Bende düşünüyorum ki vaktıyle cok oynayıp kalıteli zaman gecırseydık daha hafıf olabılırdı . Ben eşimle mutlu olup çocuguma yansıtsaydım keşke. Yada babası diziyle meşgul olacağına daha çok ilgilenseydi. Veya ev işlerini bölüşseydim oğluma daha çok zaman ayırabilirdim .
Şimdi ilgi sevgi ve oyunla çok yol aldık inşallah birgün yaşıtlarını yakalamayı ve normal sınıfta ilkokula bşlamayı hedefliyoruz.
Ama o zamanlardaki hatamızı cok agır ödüyoruz. Çünkü oğlumuzla ilişki kurmak için kırk takla atıyoruz. Normal bir çocugun mutluluktan çıldıracagı seylere ufak bır tebessum etsın dıye yuzune bakıyoruz.
Mesela oyun alanında herkes yeter gıdıyoruz dıyor cocuguna -biz hadı bıdaha kay dıye yalvarıyoruz.

Bence bu yuzden birazcık ilgisi var.

cidden can sıkıcı bi duurm.. İnsan sohbet etmek ister , şakalaşmak ne bileyim beraber tv izlemek bile ister. bence bi dönem kendi haline mi bıraksanız .. siz söyledikçe geri tepmesin , boğmasın..

bence bu oyuna düşen bütün erkeklerin topluca rehabilite edilmeleri lazım. nasıl bir bağımlılıksa, hangi kültürden, kafadan olsalar da takılıyolar çok fena.
ki ben sallamam çok, oynasın derim ama benim bile bazen toleransım aşılıyor.
yemeği ısıtmışım, hadi gel diyorum; dur ya zaten ilkyardım çantam yok diyor :)
güler misin ağlar mısın ?
koca adam 7 yaşında bebe gibi

Kızlı erkekli karışık oynayıp fingirdeyenler çok var maalesef o oyunda. Esra Erol gitti pubg geldi gözüyle bakıyorum ben çünkü öyle artık organ buluyolar ya evlenmeye ya eğlenmeye

Evet onuda önerdi bir arkadaşım ne yemek yap ne temizlik bırak sende sürekli tel de oyna anlasın dedi ama sanmam anlayacağını ki suçlu yine ben olurum sanırım.

Yanılıyorsunuz , kesinlikle anlar hatta çıldırır.

Böyle gözüne soka soka değil de gerçekten onu anladığınızı göstererek oynayın.

O gelmeden kendi ve çocuğunuzun karnını doyurun.

Sonra başlayın oynamaya. Çok zevkliymiş , seni şimdi anlıyorum gibi sözler söyleyin.

Bir kaç gün böyle devam edin. Yemek yapmayın, temizlik asla yapmayın.

Gündüz kızınızı parka götürün, iyice yorum ama hakkına girmemiş olursunuz.

Kavga çıkaracaktır eminim, sakın uymayin. Oyunu silecegine eminim.

ya bu oyun neymiş arkadaş anlamadım gitti Hayır yani biz de oynuyoruz eşimle ama böyle bir bağımlısı olmadık yani, 1 saat oynayıp çıkıyoruz dizimizi filmimizi izliyoruz, sosyal hayata katılıyoruz. Haftanın 4 günü oynuyorsak 3 günü oynamıyoruz. Bunun için bi sınır koymadık ama öyle gelişiyor. Bir çift arkadaşım bizden özendi oyuna başladı. Sonra kız bıraktı çünkü adam aynı sizin eşiniz gibi sabahlara kadar oynamaya başlamış. Sıkılır belki bekle biraz dedim kıza, 8 aydır bekliyor, sıkılmak bir yana giderek dozu artırmış işe falan akşamüstü gidiyormuş (kendi işi) gece uyumadığı için. Bir gün evlerine gittim eşim şehir dışındayd,ı gözlerimle gördüm işten gelip kulaklığı takıp nasıl dünyayla bağlantıyı kestiğini. Cinsel hayat bitmiş. Sosyal hayatı hiç söylemiyorum bile. Ama onların evliliğinde de ciddi problemler vardı pek mutlu sayılmazlardı açıkçası. Bana öyle geliyor ki mutsuz insanlar bu oyunu kendine bir mutluluk kaynağı olarak gördüğü için bağımlısı oluyor. Çevremde bu oyunu oynayan en az 20 kişi var. Hiçbirisi o arkadaşım kadar kafayı bozmadı oyunla. Mutsuzlukla bağımlılığın kesinlikle bir ilişkisi var. Eşinizle konuşmalısınız bence.

Bence aynisini sende yapmalisin bu gibi durumlarda kisasa kısas yapmak çok iyi cevap oluyor sende bir oyun bul en az bu oyun kadar ünlü bi oyun öncelikle şu saatten itibaren eşinin oyununa hiç karışma eşin akşam geldiginden itibaren hiç yüzüne bakmadan elinde sürekli telefon olsun ister oyun ister benzer bisey ama gerçekçi olmalisin telefona bakarken eşin masus yaptigini anlamamali anlarsa yemez hiç eşinin yüzüne bakmadan ama bi tavır da yapmadan sende ilgisiz olacaksin her yerde eşin mutlaka dayanamayip senden birazcik ilgi görmek isteyecektir bugün olmasa yarin.. eğer bana ne diyordun şimdi sen napiyorsun filan derse senden hayır yok bende boyleyim artık de ama kısas yaptigini sakın belli etme çok gercekci olmalisin bak gör şimdi eşin nasıl kivrancak kendini gostermek için..denemekten zarar cikmaz

Birlikte bile olmadım soğuttun beni dediğim halde yinede aynı be canım. Ben ilgilenmezsem umrunda olmaz ki işine bile gelir karışmıyor die daha rahat olacak. Çünkü bana sadece bu oyun bana iyi geliyor diyor.
Sadece bana bu oyun iyi geliyor demisse sizin probleminiz oyun değil başka bisey

Teyzeme boşanma konusunu açtım annemin teli kapalı die daha sonra annem annesini aramış az öncede babası oğlunu aradı evde misin die. Benimde ciddiyeti imi görsün artık.

[QUOTE="gibigibiyim, post: 60800496, member: 618006"
ya bu oyun neymiş arkadaş anlamadım gitti Hayır yani biz de oynuyoruz eşimle ama böyle bir bağımlısı olmadık yani, 1 saat oynayıp çıkıyoruz dizimizi filmimizi izliyoruz, sosyal hayata katılıyoruz. Haftanın 4 günü oynuyorsak 3 günü oynamıyoruz. Bunun için bi sınır koymadık ama öyle gelişiyor. Bir çift arkadaşım bizden özendi oyuna başladı. Sonra kız bıraktı çünkü adam aynı sizin eşiniz gibi sabahlara kadar oynamaya başlamış. Sıkılır belki bekle biraz dedim kıza, 8 aydır bekliyor, sıkılmak bir yana giderek dozu artırmış işe falan akşamüstü gidiyormuş (kendi işi) gece uyumadığı için. Bir gün evlerine gittim eşim şehir dışındayd,ı gözlerimle gördüm işten gelip kulaklığı takıp nasıl dünyayla bağlantıyı kestiğini. Cinsel hayat bitmiş. Sosyal hayatı hiç söylemiyorum bile. Ama onların evliliğinde de ciddi problemler vardı pek mutlu sayılmazlardı açıkçası. Bana öyle geliyor ki mutsuz insanlar bu oyunu kendine bir mutluluk kaynağı olarak gördüğü için bağımlısı oluyor. Çevremde bu oyunu oynayan en az 20 kişi var. Hiçbirisi o arkadaşım kadar kafayı bozmadı oyunla. Mutsuzlukla bağımlılığın kesinlikle bir ilişkisi var. Eşinizle konuşmalısınız bence.
[/QUOTE]
Haklısın belkide artık mutlu değil ama ben bunu güzellikle söylüyorum mutlu değilsen benimle söyle boşanmak istersen söyle bende sende bir yol çizelim dediğim halde bile problemin ne olduğunu söylemiyor ben seviyorum seni neden istemeyeyim seni gibi sözler duyuyorum (ee tabii seni seviyorum demeside sadece o an oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…