Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Eşine nasıl söyledin birde belirti ne oldu
Daha söylemedim eşime cnmnyarın doğumgünü öyle soylicem.cnn supriz olsun dedim belirtim de pek olmadı aslında cnn sadece çok usuyrm bu bi belirrtiyse eğer bid karnım çok sis rahatsız ediyordu beni artik ara ara sancı giriyor kasıklarıma cnm ama.simdilik.pek.belirtim yok ben kızıma hamileyken sabah akşam.kusardm.ins bunda olmaz böyle

Yaa ne güzel bildiğin süpriz olcsk

Bnce bunda boyle olmaz yanı mide bulantin bile olmamiş bnim de kizimda mide bulantim olmuştu oglumda olmadı

Kiz tam tersi pardon oğlumda mide bulantim oldu kuzımda olmadı
İnşallah olmaz cnm gercekten kötü mid bulantısı ya aynen kuzum baya sasrcak eminim hakkimizda hayırlısı artık ne diyelim.

Akıntı var ama kan yok kaşık agrım var gene kan yok ki şöyle bi bilgi verim canım geçen ayda böyle olmuş dedin ya adet kısa durup lekelenme şeklinde geliyodu arara böyle birden kesilmiyordu 1 gün sürdü dediğim gibi 29 unda olup 30 unda bitti tamamen

3 4 gibi yapmış olurum canim pazara çıkıcam o zaman alicam bende heyecanliyim biraz negatif olur ama onu görmek istiyorum yoksa içim içimi yiycek ne olursa olsun yapicam
İnşallah pozitif olur cnm baksana gelmiyormusta kan falan belki vardr valla ben biraz umutluyum inş hayırlısı olsun cnm yaa hber veririsn. Bize olur mu

İnşallah pozitif olur cnm baksana gelmiyormusta kan falan belki vardr valla ben biraz umutluyum inş hayırlısı olsun cnm yaa hber veririsn. Bize olur mu
Vermem mi canım inşallah bende seni sevindiririm ama sanmıyorum bi dahaki aya kaldı gibi

Olsun içinde kalcagina yap bu işler belli olmaz bnde test sipariş etmeye çalisiyorum bakalim
Lekelenme de yok geçen ay yada obur ay yanlış olmasın adet iki günde bitti devamında toplam 10 gün lekelenme oldu adetle beraber geliyodu o zaman damla damla gene şimdi yok bakalım haber vericem size bugün yapınca ama negatif çıkar kesin ben gene de yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…