• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Merhaba kızlar benim adetim 6 Şubat'ta bitti 7 Şubat'ta ovulasyon testi yapmaya başladım ayın 10unda ve 11 inde testler koyu çıktı biraz çok kopkoyu değil ama o günden sonra hep silik şekilde devam ediyor. Normalde 13. 14. gün yumurtlama olur biliyorum ama 9. gün erken yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersiniz Eki Görüntüle 3544677 Eki Görüntüle 3544678
Olabiliyor canım bazıları adetten hemen sonra gebe kalabiliyor erken yumurtladihi için 😍

8,9 pik 10 ,11 çatlama değerlendirdim inşallah olmuştuk 10 aydır bebek haberi alamadık banada dua edin 🥹🤲🏻
Canımm benimde 6sı çatlamaydı muhtemelen bugün kan verdim negatif çıktı, henüz varsa bile çıkmayabilir o yüzden bence en erken 21-22sine kadar bekle

Hani önceki ay okadar kontrol etmiyordum belim ağrıdi akıntım oldu vs gibi canım ama gebelik dusundugum geçen ay sürekli bı belirti buldum kasık ağrısı akıntı AA goguslerim şişmiş ucu sızlıyor vs gibi
Ha anladım canım o bendede var ama nasip bakalım ya

Hadi inşallah bebeklerimiz vardır canım yaa seninde aşırı kasıklarımda ağrı oluyor mu benim hem sağ hem sol olmak uzede ağrım oluyor
Benim ilişkiden 2 3 gün sonra çok kasık ağrım ve akıntı oldu 2 gün sürdü. Yumurtlama takibi yapmadım ama. İlişkiden 1 hafta sonra da sol kasığıma sancı girdi bi kaç kez, göğüs hassasiyetim başladı ama sadece sağ hassas anlayamadım o yüzden bu kadar erken başlamazdı. 4 ay önce bi kayıp yaşadım 4 aydır ilk kez bu kadar erken başladı diyebilirim çok umudum da yok:)

Benim ilişkiden 2 3 gün sonra çok kasık ağrım ve akıntı oldu 2 gün sürdü. Yumurtlama takibi yapmadım ama. İlişkiden 1 hafta sonra da sol kasığıma sancı girdi bi kaç kez, göğüs hassasiyetim başladı ama sadece sağ hassas anlayamadım o yüzden bu kadar erken başlamazdı. 4 ay önce bi kayıp yaşadım 4 aydır ilk kez bu kadar erken başladı diyebilirim çok umudum da yok:)
İnşallah bebeğin tutunur ve seninledir Allah'tan umut kesilmez kuzucum

Back