Cnm gruba katılıyon orda yazıyor aslında ama nasıl sana yollarım bilmiyom denicem cnm başlığını etiketlemeye caliscam sana atarm yaparsam tmm cnm yani 1ay içinde herkese 100kere dua ediliyor cnmBen o okuma nasıl oliup onu bilmiyorum ismi yazan herkese içimden mi okuyorum belli bi sayı kadar
Ben kendim okusam olmaz mı canım gruba sürekli giremiyorum çünküPopüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.Nlykkl cnm bunun üstüne baş bende katılmak.istrym de onlar yazar sana
Ozamn kendin oku cnm okuyabildigin kadar oku bol.bol.oku ben senin adına niyetlenip.okucam cnmBen kendim okusam olmaz mı canım gruba sürekli giremiyorum çünkü
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"Ben kendim okusam olmaz mı canım gruba sürekli giremiyorum çünkü
Her gun okuyabildigim kadar okurum canım sende varsın dua ediyosn bana inşallah bende olurumRABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:
"RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP et.bunu okucan cnm
Cnm benim olucaksin emin ol bn şimdi de nama kilicm edicem cnm sen gönlünü ferah tutHer gun okuyabildigim kadar okurum canım sende varsın dua ediyosn bana inşallah bende olurum
Saol canım arkadaşım çok saol ben şimdi teyze olcam dimiCnm benim olucaksin emin ol bn şimdi de nama kilicm edicem cnm sen gönlünü ferah tut
Evet canım benim teyze olucaksin vallaSaol canım arkadaşım çok saol ben şimdi teyze olcam dimi
Ağzımdan bal damliyo canimEvet canım benim teyze olucaksin vallaen kısa zamnda annede olucaksin canım bende teyze olucam sayende
Canımsın opuyrm seni konusurz yine cnm benim.dualrm seninleAğzımdan bal damliyo canim
Tamam canım bende öptüm kendine dikkat et yorma kızarım yoksaCanımsın opuyrm seni konusurz yine cnm benim.dualrm seninle
Bnde bugün adet oldumBenimki neden böyle oldu bende anlamadım beklemiyodum hiç
Bnim netim yoktu şimdi gördüm nasıl mutlu oldum ya hayirli olsun cnm gördunmu ondan adet olmamissinBak cnm ikiside burda
Kuzum.sanirim.gec döllenme oldu benimki ondan çıkmadı benimki belkide bilmiyom valla çok sağol canım benim bend sasrdim cnm valla İns kandada çıkarda pazartesi vericem iyice rahatlarm Allahim sana daBnim netim yoktu şimdi gördüm nasıl mutlu oldum ya hayirli olsun cnm gördunmu ondan adet olmamissinyaa çokta şaşirdim kanda yoktu sonunda tutturdunuz demek
Yarın alicam canım hemen yaparım beklememe gerek yok kesildi zaten tamamenNlykkl cnm aldrdin mi test
Ayy hadi sendende güzel hberler alayım cnm ya inşallah vardr kısa sürmüş zaten vardr inşallah haber et bana yapınca olur mu cnmYarın alicam canım hemen yaparım beklememe gerek yok kesildi zaten tamamen
Aynen canım kandada gözükür tabi baya bekledin cunki msşşallh sanaKuzum.sanirim.gec döllenme oldu benimki ondan çıkmadı benimki belkide bilmiyom valla çok sağol canım benim bend sasrdim cnm valla İns kandada çıkarda pazartesi vericem iyice rahatlarm Allahim sana daNlykkl da en kısa zamnda nasip.etsin inşallah
Aynen canım kandada gözükür tabi baya bekledin cunki msşşallh sanatKuzum.sanirim.gec döllenme oldu benimki ondan çıkmadı benimki belkide bilmiyom valla çok sağol canım benim bend sasrdim cnm valla İns kandada çıkarda pazartesi vericem iyice rahatlarm Allahim sana daNlykkl da en kısa zamnda nasip.etsin inşallah
kız adet demiştin geçende bu kadar geldi demiştin acaba gunlerinmi kisaldiYarın alicam canım hemen yaparım beklememe gerek yok kesildi zaten tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?