Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Olur cnm vazgeçme yeterki Allahin izniyle olucak
Kizlar ovu testi sipariş ettim sali crş elimde olur Nlykkl cnm sen de ak cnm cıdden bak yumurtlama günlerini kaçiriyo olabilirsin mesela bn bugün bişey ogrendım yumurta çatladiği zaman akınti bitermiş rahim kuru olurmuş bn artik çatlama felan herşey bitti zannederdim ilişkiye girmezdim yani cnm sende bu ay bi dene derim bn ettim siparişimi

İyi yaptn cnm aynen Nlykkl de alsin atarsınız burdan takip yapariz insallah hayırlısı ile nasip olur sizede

Nerden verdin bende bi bakım canım kararsizim nasıl yapicagimi da bilmiyorum yardımcı olursunuz arrik alırsam

Giremedim canim ufak bi kaza atlattım ama iyiyim ufak tefek yara var kaza da denmez aslında ama
Hayirdır cnm ne oldu cnm netten ettim kapida ödeme ile zor buldum yani hepsi havale istiyor 30 adet beş adette gebelik testi kabida ödeme diye beş lirada üstüne geldi 53 lira

Hayirdır cnm ne oldu cnm netten ettim kapida ödeme ile zor buldum yani hepsi havale istiyor 30 adet beş adette gebelik testi kabida ödeme diye beş lirada üstüne geldi 53 lira
Instagramdan mi buldun canım temizlik yaparken yerler ıslaktı yerlere basmamak için kuru yere geçmeye çalışırken süpürgeyle beraber düştüm elimdeydi hafif zaten baya kapaklandım 1 2 dakka kendime gelemedim sonra kalktım kolum boydan boya soyuldu yanık gibi oldu kalçam morardı bacagimda yara var bi kaç yerde bütün organlarım yer değiştirdi sanki bayılmışım heralde 1 2 dakka sonra kalktım isye kendime geldim çok sert düştüm

Ayy cnm ya çok.gecmis olsun ya dikkat et kendine lütfen İnş biran önce iyileşir kolunda kalcan da cnm gttigidiyirdan verebilirsin idrar testi gibi zaten burdan atarsın hergun resim yardmci oluruz cnmn bncede ddenemelisin günlerini kaciriyirsun kesin sen

Saol canım ucuz kurtuldum daha kötü bisey olmadı ama nazar mi var ne anlamadım başıma hep biseyler geliyo kaçırıyorum demekki Ama günaşırı ilişki de oldu o zaman neden olmadı canım orası da değişik geliyo bana

Cnm yumurtlan catliyordur süresi uzun değildir ondan dollenemiyordur yumurta herşey olabilir kuzum takip yapariz burdan.canim Allah korumuş valla ya oku kendini bol bol cnm nazara çok inaniyrm ben gercekten Allah beterinden korusun dikkat et kendine

Cnm bu ay ovu testi al eşinede her akşam bir kaşik keçi boynuzu ver bu ay ovu testiyle destekle eşlerimizde sorun yok ama desteklemek lazim bnde iki gündür bi kaşik ağina kadar koyuyorum napim

Saol canım

Cnm bu ay ovu testi al eşinede her akşam bir kaşik keçi boynuzu ver bu ay ovu testiyle destekle eşlerimizde sorun yok ama desteklemek lazim bnde iki gündür bi kaşik ağina kadar koyuyorum napim
Bakıcam tamam canım denerim bu ay alamazsam bi dahaki ay kesin

Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana var mı böyle şeyler yaşayan

Aynen bnim de beş nişandı bu ayda 30 nisanda oldum tabi şimdi adetim bi güne biter cnm gününde geçmiş bi test yap akintin kirmızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…