• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kizlar bnde dün çakşir koku suyu aldım aktardan çok meşhurdur kendısı tabi taniyana kadar anladim instegramda hamilelik sayfasi var orda gebe kalanlarin çoğu çakşirla hamile kalmiş bnde göre göre bi denim diyorum yumutalari büyütüyoruş yani gebeliği kolaylaştiriyo erkeğin de içmesi lazım sperp hareketliliğini hizlandiriyor ama benimkinin içeceğini zannetmiyorum bu ay kullanicam sonucu artik ne olursa haberiniz olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 18
Bnim bildiğime göre sorunum yok ama süreci hizlandirmak için birde meraktan aldim bakalim bndw sonucu ne olucak

K Kalz Karagullu Karagullu kızlar bide bisey diycem size benim bi arkadaşım vardı kaybettim 2 sene önce bazen rüyamda görüyorum çok yakındık dün gece gene gördüm benden dua mi bekliyo acaba hiç unutmadım sürekli aklımda onun yokluğunu icimde çok büyük yaşıyorum dışarı belli etmesem de neden görüyorum sizce

K Kalz Karagullu Karagullu kızlar bide bisey diycem size benim bi arkadaşım vardı kaybettim 2 sene önce bazen rüyamda görüyorum çok yakındık dün gece gene gördüm benden dua mi bekliyo acaba hiç unutmadım sürekli aklımda onun yokluğunu icimde çok büyük yaşıyorum dışarı belli etmesem de neden görüyorum sizce
Özlediğim içinde görüyor olabilirsin cnm ama duada et bol bol basın sağolsun üzüldüm valla cnm ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Kizlar bnde dün çakşir koku suyu aldım aktardan çok meşhurdur kendısı tabi taniyana kadar anladim instegramda hamilelik sayfasi var orda gebe kalanlarin çoğu çakşirla hamile kalmiş bnde göre göre bi denim diyorum yumutalari büyütüyoruş yani gebeliği kolaylaştiriyo erkeğin de içmesi lazım sperp hareketliliğini hizlandiriyor ama benimkinin içeceğini zannetmiyorum bu ay kullanicam sonucu artik ne olursa haberiniz olur
AynN bende çok duydum bunu cnm dene bakalım bi zarar gelmez

Ay bir an önce gitte ultrason fotosunuda görelim 🥰
Ay inşallah Valla cnm ya ama gtmeyi düşünmüyorum daha görünmez sanırım daha pazartesi bi kan veriyim bakiyim ondan sonra giderim artık cnm

Merhabalar Bir sorum var,
9.Haftada predictor ile yapılan idrar testinde, aşırı silik, neredeyse fotoğraf çekip yakınlaştırmadan görülmeyen bir çizgi çıkması hamile anlamına mı gelir.

9. haftada hcg değerleri yüksek olması gerektiği için düzgün bir çizgi en azından silik bile olsa gözle rahat görünür mü olması gerekir.

Back
X