• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Ben o okuma nasıl oliup onu bilmiyorum ismi yazan herkese içimden mi okuyorum belli bi sayı kadar
Cnm gruba katılıyon orda yazıyor aslında ama nasıl sana yollarım bilmiyom denicem cnm başlığını etiketlemeye caliscam sana atarm yaparsam tmm cnm yani 1ay içinde herkese 100kere dua ediliyor cnm

Bnim netim yoktu şimdi gördüm nasıl mutlu oldum ya hayirli olsun cnm gördunmu ondan adet olmamissin 😀yaa çokta şaşirdim kanda yoktu sonunda tutturdunuz demek 😀
Kuzum.sanirim.gec döllenme oldu benimki ondan çıkmadı benimki belkide bilmiyom valla çok sağol canım benim bend sasrdim cnm valla İns kandada çıkarda pazartesi vericem iyice rahatlarm Allahim sana da Nlykkl Nlykkl da en kısa zamnda nasip.etsin inşallah

Kuzum.sanirim.gec döllenme oldu benimki ondan çıkmadı benimki belkide bilmiyom valla çok sağol canım benim bend sasrdim cnm valla İns kandada çıkarda pazartesi vericem iyice rahatlarm Allahim sana da Nlykkl Nlykkl da en kısa zamnda nasip.etsin inşallah
Aynen canım kandada gözükür tabi baya bekledin cunki msşşallh sana🥰

Aynen canım kandada gözükür tabi baya bekledin cunki msşşallh sanat
Yarın alicam canım hemen yaparım beklememe gerek yok kesildi zaten tamamen
kız adet demiştin geçende bu kadar geldi demiştin acaba gunlerinmi kisaldi🤔

Back
X