Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikOlsun cnm önemli değil ya bende iyiyim kuzum nolsun şükür öyle böyle geçiyor iste günler
Sağol cnm çok şükür gidiyor bı sekil hastayım gribin yatyom valla nolsun sen nasılsınCanım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Dikkat etsene canım kendine ya usuttun demekki ben nasıl olayım aynı devam hayataSağol cnm çok şükür gidiyor bı sekil hastayım gribin yatyom valla nolsun sen nasılsın
Sağol kuzum valla ediyoz da oluyor ya şükür bugün dhaa iyiyim sen nasılsın varmı bı gelişme cnm baydr konusmadk denemeler devam ediyor muDikkat etsene canım kendine ya usuttun demekki ben nasıl olayım aynı devam hayata
Merhaba postunuzu baştan sona okudum.dun geceden beri vucudumda kırgınlık halsizlik çabuk yorulma var bebek istiyorux adetim 2 gün gecikti belirti.midirbilmem ama ilk hamileligimde atsslenmistim bu şekilde kırgınlık olmuştu yine aynı şey midirtest yapıp hüsran olacak diye de test e elim gitmiyor bı de hemen çıkmıyor daha 2 gün geçtiSağol kuzum valla ediyoz da oluyor ya şükür bugün dhaa iyiyim sen nasılsın varmı bı gelişme cnm baydr konusmadk denemeler devam ediyor mu
Merhabalar eğer adetiniz çok.duzenliyse cikar testte benimm adetim.cok düzensizdir.oyuzdenn 1ay sonra öğrendim nerdeyse ozamnna kadar hep negatifti testlerim cnmnins.Allahim. gönlüne göre versinMerhaba postunuzu baştan sona okudum.dun geceden beri vucudumda kırgınlık halsizlik çabuk yorulma var bebek istiyorux adetim 2 gün gecikti belirti.midirbilmem ama ilk hamileligimde atsslenmistim bu şekilde kırgınlık olmuştu yine aynı şey midirtest yapıp hüsran olacak diye de test e elim gitmiyor bı de hemen çıkmıyor daha 2 gün geçti
Düzenli sayılmaz ama 3 aydır 33 günde bir oluyorum bu gün 3 gün gecikti gözüküyor inşallah Allah razı olsunMerhabalar eğer adetiniz çok.duzenliyse cikar testte benimm adetim.cok düzensizdir.oyuzdenn 1ay sonra öğrendim nerdeyse ozamnna kadar hep negatifti testlerim cnmnins.Allahim. gönlüne göre versin
Şimdi test yapmayın yinede 2hafta olsun olmazsanız eğer yapın o zamn cikae zaten inş hayırlısı olsun cnmDüzenli sayılmaz ama 3 aydır 33 günde bir oluyorum bu gün 3 gün gecikti gözüküyor inşallah Allah razı olsun
Bı gelişme yok canım ama şimdilik askıya aldık diyelim kendiliğinden olursa olur onun için bişey yapmıyorum yaniSağol kuzum valla ediyoz da oluyor ya şükür bugün dhaa iyiyim sen nasılsın varmı bı gelişme cnm baydr konusmadk denemeler devam ediyor mu
Hee anladım.cnm.en iyisi aslında üstüne düşmeyince daha çabuk oluyor herşey böyle inanki hepimiz.için hayırlısı ne ise o olsun benimdeBı gelişme yok canım ama şimdilik askıya aldık diyelim kendiliğinden olursa olur onun için bişey yapmıyorum yani
Canım nasilsin nasıl gidiyo kaç aylık oldu bebiş giremedim ne zamandır ihmal ettim seni kusura bakmaHee anladım.cnm.en iyisi aslında üstüne düşmeyince daha çabuk oluyor herşey böyle inanki hepimiz.için hayırlısı ne ise o olsun benimde
Kuzum.sorma bende cok girmiyrm nerdeyse haftada 1 2kere öyle 7.aya girdik cnm sen nasılsın ne var ne yokCanım nasilsin nasıl gidiyo kaç aylık oldu bebiş giremedim ne zamandır ihmal ettim seni kusura bakma
Aayy az kalmış ne guzel bende bişey yok daha kuzum ya yeni yeni istemeye başladık eşim de istiyo bugün üroloji doktoruna gittim sordum eşim gidip bı kwndine baktircak muayne olcak ona göre Samsun'a falan yönlendirir belki benim kesin gitmem lazım çünkü burda doktorlar bakmiyo özele gidip baktırmak daha iyi sorun yoktu bende kaç kere gittim biliyosun ama gene de baktiririm ama artık biseyler yapmam lazım bı seneyi geçti çok istiyorum napmam lazım onu da pek bilmiyorum sen ne düşünüyosun napmam gerekiyoKuzum.sorma bende cok girmiyrm nerdeyse haftada 1 2kere öyle 7.aya girdik cnm sen nasılsın ne var ne yok
Canimya giremedim kusura bakma bayadr az kaldı cnm valla zorlanmaya başladım artk ama.napalim sağlıkla.dogsunda zamn geçiyor bı sekilde. Naptınız gittiniz mi doktora cnm zaten doktorlar napmaniz gerektiğini söylerler sende sorun soktu belki eşinle.ilgili.problem varsa oda inşallah en kısa zamanda hallolur da hemile haberlerini verirsin bana cnm . Nolursa olsun ben yazamasmda bana yaz tmmi ben illaki girer bakarm cnm aklımdasın emin ol sadece fazla fırsatım olmuyo artık buraya girmeyeAayy az kalmış ne guzel bende bişey yok daha kuzum ya yeni yeni istemeye başladık eşim de istiyo bugün üroloji doktoruna gittim sordum eşim gidip bı kwndine baktircak muayne olcak ona göre Samsun'a falan yönlendirir belki benim kesin gitmem lazım çünkü burda doktorlar bakmiyo özele gidip baktırmak daha iyi sorun yoktu bende kaç kere gittim biliyosun ama gene de baktiririm ama artık biseyler yapmam lazım bı seneyi geçti çok istiyorum napmam lazım onu da pek bilmiyorum sen ne düşünüyosun napmam gerekiyo
Ona da dedim git diye ama bakalım ne zaman gider bilmiyorum canım ben doktora sordum özele git dedi Samsun'da oda eşim de goruncek ona göre yönlendiricem dedi doktor gelsin bakalım dediCanimya giremedim kusura bakma bayadr az kaldı cnm valla zorlanmaya başladım artk ama.napalim sağlıkla.dogsunda zamn geçiyor bı sekilde. Naptınız gittiniz mi doktora cnm zaten doktorlar napmaniz gerektiğini söylerler sende sorun soktu belki eşinle.ilgili.problem varsa oda inşallah en kısa zamanda hallolur da hemile haberlerini verirsin bana cnm . Nolursa olsun ben yazamasmda bana yaz tmmi ben illaki girer bakarm cnm aklımdasın emin ol sadece fazla fırsatım olmuyo artık buraya girmeye
Gitsin kuzum ya inşallah hakkinizda hayırlısı olsun dualrim hep seninle unutmaOna da dedim git diye ama bakalım ne zaman gider bilmiyorum canım ben doktora sordum özele git dedi Samsun'da oda eşim de goruncek ona göre yönlendiricem dedi doktor gelsin bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?