Ben öyle şeyler çok okuyorum ama uygulamaya korkuyorum sen dene canım inşallah olurBnim bildiğime göre sorunum yok ama süreci hizlandirmak için birde meraktan aldim bakalim bndw sonucu ne olucak
Özlediğim içinde görüyor olabilirsin cnm ama duada et bol bol basın sağolsun üzüldüm valla cnm ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
AynN bende çok duydum bunu cnm dene bakalım bi zarar gelmezKizlar bnde dün çakşir koku suyu aldım aktardan çok meşhurdur kendısı tabi taniyana kadar anladim instegramda hamilelik sayfasi var orda gebe kalanlarin çoğu çakşirla hamile kalmiş bnde göre göre bi denim diyorum yumutalari büyütüyoruş yani gebeliği kolaylaştiriyo erkeğin de içmesi lazım sperp hareketliliğini hizlandiriyor ama benimkinin içeceğini zannetmiyorum bu ay kullanicam sonucu artik ne olursa haberiniz olur
Ay inşallah Valla cnm ya ama gtmeyi düşünmüyorum daha görünmez sanırım daha pazartesi bi kan veriyim bakiyim ondan sonra giderim artık cnmAy bir an önce gitte ultrason fotosunuda görelim
Ediyorum aslında ama daha fazla ederimBna duami et diyo blkide gerçekten ihtiyacı vardir
Hayirlisi cnm bidahaki aya beraber inşallah umut kesmek yokTest yaptım negatif cıktı
Inşallah canım ama test sure lab diye bişeydi kötü mu acabaHayirlisi cnm bidahaki aya beraber inşallah umut kesmek yok
Valla cnm marka olarak testleri hiç bilmiyorumInşallah canım ama test sure lab diye bişeydi kötü mu acaba
Adet olcak gibi agrım var ama bisey yokValla cnm marka olarak testleri hiç bilmiyorum
Cnm teste yoksa yoktur bnce bnAdet olcak gibi agrım var ama bisey yok
Kötü değil cnm iyi doğru çıkmıştır yani olsn cnm üzülme inş olucak bidaki aya vazgecmk yok devam inş cnm dualrimdasinizInşallah canım ama test sure lab diye bişeydi kötü mu acaba
Saol canım inşallah olur yaKötü değil cnm iyi doğru çıkmıştır yani olsn cnm üzülme inş olucak bidaki aya vazgecmk yok devam inş cnm dualrimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?