• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Merhaba,Hemen hemen yumurtlama tarihlerimiz aynı 2 önce 2 kere beyaz kremsi akıntı bendede oldu.Sonra geçti sebebini bilmiyorum 🤷‍♀️ Umarim hamilesinizdir🌷
Benimde öyle oldu kuzum yani akıntım bu kadar uzun sürmedi ki bu ay daha çok akıntım oldu geçen ay hiç akıntım yoktu inşallah sende hamilesindir bende sat ve bat kaç kuzum benim sat 26 bat 19

Son adet 26 ocak mı kuzum seninde
Evet.Bu ay ovulasyon testi yapmadım 2 aydır yumurtlamamı takip ediyordum strese soktugunu düşündüğüm için bıraktım.Elimde bir tane testim vardı geçen aylardan bir kere yaptım 9 Şubat gibi pike yakindi,Baya belirgin çıktı yani.Ama tam anlamıyla bu ay yumurtlamamı takip etmedim.🌸

Evet.Bu ay ovulasyon testi yapmadım 2 aydır yumurtlamamı takip ediyordum strese soktugunu düşündüğüm için bıraktım.Elimde bir tane testim vardı geçen aylardan bir kere yaptım 9 Şubat gibi pike yakindi,Baya belirgin çıktı yani.Ama tam anlamıyla bu ay yumurtlamamı takip etmedim.🌸
Olsun kuzum inşallah bebeğin tutmuştur ve seninledir bu ay hayırlı haberler alırız💕

Kızlar benim adetim 5 gün geçti 5 gündür mide yanması yaşıyorum yemek yemeden duramıyorum aşırı gerginim arada hafif kasık ağrısı vuruyor psikolojik mi bilmiyorum ama ne zaman test yapmam lazım eşim 15 gün geçsin bekleyelim dedi. Çünkü daha önce 10 gün 8 gün gecikmelerim olmuştu

Kızlar benim adetim 5 gün geçti 5 gündür mide yanması yaşıyorum yemek yemeden duramıyorum aşırı gerginim arada hafif kasık ağrısı vuruyor psikolojik mi bilmiyorum ama ne zaman test yapmam lazım eşim 15 gün geçsin bekleyelim dedi. Çünkü daha önce 10 gün 8 gün gecikmelerim olmuştu
O zaman istwrsen bir idrar testi yal için rahat etmesini istersen eşinden gizlide yapabilirsin sonra kan verdin tabi yinede sen bilirsin kuzum da

Back