Canımsın yaa inşallah seninde çok beklemeden hamile haberini alırım kuzum inşallah hep dua edicem sana bunu bilYa super evet ilki net baya var hamilesin canım beklediğin oldu sonunda
Ben emin değilim o konuda boşver sen beni belkide hiç olmaz sen sevincini yaşa ama kimseye söyleme istersen emin ol kan verip eşine söyle nazar var göz varCanım inşallah yaa Allhim inşallah en kısa zmanda sanada nasip edicek.inaniyrm ben kuzum dualrim hep seninle cnm bunu bil
Saol canım biliyorum edersin sen belki senin dualarınla benimkiler birleşir olur ne bilim ya gerçekten böyle olunca hiç olmıycak gibi geliyo bana dün gece uyuyamadım kesin olmıycak anne olamiycam gibi şeylerCanımsın yaa inşallah seninde çok beklemeden hamile haberini alırım kuzum inşallah hep dua edicem sana bunu bil
Canım nasıl.bosver ya birlikte yaşarız cnm inş ben inaniyrm doğru Dion cnm kmseye soylemk istemiyom zaten biraz gcsindeBen emin değilim o konuda boşver sen beni belkide hiç olmaz sen sevincini yaşa ama kimseye söyleme istersen emin ol kan verip eşine söyle nazar var göz var
Tabi bende seviniyorum canım hemde nasıl evet canım söyleme bi belirtin bisey var mi şu anda ilaç içtin olmadin bisey var mıydı belirtiCanım nasıl.bosver ya birlikte yaşarız cnm inş ben inaniyrm doğru Dion cnm kmseye soylemk istemiyom zaten biraz gcsinde
Canım benim.oyle şeyler düşünüp moralini neden bozuyorsun yaa ben bol.vol.ediyrm dua eminol seninde vardr vakti zamanı okucaksin bak görürsün bigun sende bana yazicaksin burdan hamileyim.diye inş ozamnda beraber sevinicez canım benim hep edicem dua unutmaSaol canım biliyorum edersin sen belki senin dualarınla benimkiler birleşir olur ne bilim ya gerçekten böyle olunca hiç olmıycak gibi geliyo bana dün gece uyuyamadım kesin olmıycak anne olamiycam gibi şeyler
Unutmam canım iyiki varsin bugün yada yarın test aldırıp bende yapicam yok eminim ama bu sefer yapmak istiyorum negatif olsa daCanım benim.oyle şeyler düşünüp moralini neden bozuyorsun yaa ben bol.vol.ediyrm dua eminol seninde vardr vakti zamanı okucaksin bak görürsün bigun sende bana yazicaksin burdan hamileyim.diye inş ozamnda beraber sevinicez canım benim hep edicem dua unutma
Cnm valla hiç belirtim yoktu sadece çok üşüyorum cnm valla.bide karnım ağrıyor ara ara sancı gibi cnm başka hiç bişe yok orucluyum mesala zorlanmıyom yaani inş vardr da iyidir herşeyTabi bende seviniyorum canım hemde nasıl evet canım söyleme bi belirtin bisey var mi şu anda ilaç içtin olmadin bisey var mıydı belirti
Bence var canım kesin yani ilaç içtin gelmedi ve iki test de pozitif daha ne olsun Bende çok dua ettim sana kendimle beraber sonunda olduCnm valla hiç belirtim yoktu sadece çok üşüyorum cnm valla.bide karnım ağrıyor ara ara sancı gibi cnm başka hiç bişe yok orucluyum mesala zorlanmıyom yaani inş vardr da iyidir herşey
Senin geliyormu bişe cnm hiç belki vardr bellimi olur cnm ya bı baktm ikimiz birden hamileyizdir ayy keşke yaa cnm yap valla içinde raht eder ama benim mesela hiç akıntım falan olmadı bu sefer yerleşme kanaması faln yani senin olabilir cnmUnutmam canım iyiki varsin bugün yada yarın test aldırıp bende yapicam yok eminim ama bu sefer yapmak istiyorum negatif olsa da
Geliyo arada canım dünden daha az bugün bide hi iki kere siyah parca gördüm küçük bilmiyorum agrım yok göğüslerim çok aciyo iç çamaşırı takmıyorum yoktur benceSenin geliyormu bişe cnm hiç belki vardr bellimi olur cnm ya bı baktm ikimiz birden hamileyizdir ayy keşke yaa cnm yap valla içinde raht eder ama benim mesela hiç akıntım falan olmadı bu sefer yerleşme kanaması faln yani senin olabilir cnm
Allah razı olsun cnm benim.bitane dua gurubu var ona katıl cnm bakiyim atarm.sana burda. Bende çok dua ettm ve etmeyede devam edicem cnm ve inaniyrm olucak senindeBence var canım kesin yani ilaç içtin gelmedi ve iki test de pozitif daha ne olsun Bende çok dua ettim sana kendimle beraber sonunda oldu
Inşallah canımAllah razı olsun cnm benim.bitane dua gurubu var ona katıl cnm bakiyim atarm.sana burda. Bende çok dua ettm ve etmeyede devam edicem cnm ve inaniyrm olucak seninde
Belli olmaz cnm olabilir valla sen testvyao içinde rahat etsin en azından olmazsada üzülme vazgeçmek yok devamGeliyo arada canım dünden daha az bugün bide hi iki kere siyah parca gördüm küçük bilmiyorum agrım yok göğüslerim çok aciyo iç çamaşırı takmıyorum yoktur bence
Tamam canım sabah yapmam dart mi artık varsa çıkar dimi alındığında hemen yapım miBelli olmaz cnm olabilir valla sen testvyao içinde rahat etsin en azından olmazsada üzülme vazgeçmek yok devam
Cnm dua Grubu dedimya şuan alımlara kapali ama ben katılmıştım geçen ay sende gir bende katılmak istyrm yaz onlar zamanı gelince seni etiketler tmmi. Başlığı Hz.ibrahimin duasını evlat sahibi olmak için okuyoruz cnm herkes birbirine dua ediyor ve çok hamile kaln olmuş okuyuptaBelli olmaz cnm olabilir valla sen testvyao içinde rahat etsin en azından olmazsada üzülme vazgeçmek yok devam
Yine sabah yap cnm sen zaten yarn adet günün tam kesin net çıkar varsada yoksada inş vardr amaTamam canım sabah yapmam dart mi artık varsa çıkar dimi alındığında hemen yapım mi
Ben o okuma nasıl oliup onu bilmiyorum ismi yazan herkese içimden mi okuyorum belli bi sayı kadarCnm dua Grubu dedimya şuan alımlara kapali ama ben katılmıştım geçen ay sende gir bende katılmak istyrm yaz onlar zamanı gelince seni etiketler tmmi. Başlığı Hz.ibrahimin duasını evlat sahibi olmak için okuyoruz cnm herkes birbirine dua ediyor ve çok hamile kaln olmuş okuyupta
Tamam canım öyle yaparım bide karnım çok sis yaYine sabah yap cnm sen zaten yarn adet günün tam kesin net çıkar varsada yoksada inş vardr ama
Canım valla benimde öyle çok şişti patlicak gibi belki seninde vardr oyuzden umudum var benim valla cnmTamam canım öyle yaparım bide karnım çok sis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?