Evet cnm adetim geçti baya oldu geçeli ama benim sdetm düzensiz normlade emin olamadım bu belirti olabilir mi diye test yapmadm dahaAdetiniz falan gecikti mi belirti olabilir tabi
Göğüslerim balon gibi sistiler cnm adet olcakmisim gibi karnında şişti anlamadm gitti bugünde ilk defa sabahtan beri böyle şiddetli bi şekilde baş agrm var hala daha geçmedi olmazsa yarn bibdenerm test inş vardır gebelik dua et cmmGeçtiyse test yapın bence en azından önce evde deneyin içinizde kalmasın başka bi belirti var mi
Valla kuzum ben normalde 38gunde bibadet olurum bugün tam 2hafts geçti üstünden geçen hafta test yapmıştım çıkmamıştı bişe olurum diye bekledm ama ne gelen var ne giden inş vardır dediğin gibi sağol cnm sende bekle kuzum inş seninde vardır Allah gönlümüze göre versin inşallah öyle düşünme cnm Allah'ım isteyen herkese tattrsin anneliği amin inşallah olucak cnmInşallah vardır ederim tabi varsa sende bana dua edersin peki ne kadar geçti adetin ben bekleyemiyorum bi türlü geçince bakmadan duramıyorum ama bu ay öyle yapmiycam attım kafamdan olmasa daha mı iyi olur diye bile düşünmeye başladım başka bi psikolojiye girdim
Teyzeye maşallah ne göz varmış hemen anlamış hayırlı olsunOlabilir de olmayabilir de, tek başına bir şey ifade etmez sanırım. Ama ben yürürken gözüm kararmıştı karşıdan yürüyen teyze gelip tuttu düşmeden. Sonra kızım evli misin seni görünce gençliğim geldi aklıma acaba hamile misin dedim didi. O öyle söyleyince gidip test yaptım sonuç çift çizgiTeyzenin gözlem yeteneğini hala takdir ederim.
Amin cnm benim çok sağolya belki bı ihtimal onzaman inşallah vardır cnm tabii paylaşırım kuzumGeç döllenme falan olmuş olabilir çok kişi gördüm burda adetten çok sonra öğrenen belki vardır yarın sonucu paylaşırsan çok sevinirim senin adına mutlu olurum inşallah vardır
Bence hastane girişine oturtsunlar teyzeyi hamile miyim diyeni kontrol etsin göndersinTeyzeye maşallah ne göz varmış hemen anlamış hayırlı olsun
Hakkaten maşallah teyzeye cnm inş bendede vardı hayırlısı herşeyinOlabilir de olmayabilir de, tek başına bir şey ifade etmez sanırım. Ama ben yürürken gözüm kararmıştı karşıdan yürüyen teyze gelip tuttu düşmeden. Sonra kızım evli misin seni görünce gençliğim geldi aklıma acaba hamile misin dedim didi. O öyle söyleyince gidip test yaptım sonuç çift çizgiTeyzenin gözlem yeteneğini hala takdir ederim.
Umarım beklediğiniz gibidir sonuç. :)Hakkaten maşallah teyzeye cnm inş bendede vardı hayırlısı herşeyin
Valla kaç tane doktora gittim bisey bilmiyolar ilgi yok direk bakmadan gonderiyolar o teyze doktor olcak kadınmış biliyomusBence hastane girişine oturtsunlar teyzeyi hamile miyim diyeni kontrol etsin göndersin
Sağol cnm inş dediğin gibi vardır cnm yoksa da napalim artık ALLAH'IN TAKDİRİ CANIM TEŞEKKÜRLER CEVAPLARİNİZ İÇİNO kadar gecikmesi normal değil geçmemiş olsa o belirtileri yok diye düşünürüz ama baya geçmiş olabilir bence yoksa da üzülme
Ne varsa eskilerde var işteValla kaç tane doktora gittim bisey bilmiyolar ilgi yok direk bakmadan gonderiyolar o teyze doktor olcak kadınmış biliyomus
Amin canım çok sağolUmarım beklediğiniz gibidir sonuç. :)
Aynen öyle dua ediyoruz allaha sığınıyoruz takdir onun o ol derse olurSağol cnm inş dediğin gibi vardır cnm yoksa da napalim artık ALLAH'IN TAKDİRİ CANIM TEŞEKKÜRLER CEVAPLARİNİZ İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?