Her şeyi tam yazmadığımı farkettim arkadaşlar olay şeker miş astımmış değil aslında, benim babam biraz zor karakter bir insan ama pamuk gibi kalpli aşırı yardımsever bonkör biridir ben baba kanadını hep üstümde hissettim annem de öyle, ama eşimle çok anlaşamıyorlar bazı şeylere karışma huyu yüzünden olay bu da değil…bu arada eşimin babası yok on yıl önce ölmüş, 3 gün önce kv ye akrabaları geldi eş tarafının ve bizim evde eşimle işlerimiz vardı ancak defalarca misafir geleceğini kendisine hatırlattım, annene çıkmamız lazım hadi dedim, neyse misafirlerin bir kısmı gelmiş tabi benle oğlu yok kapıyı kv kendi açmış oldu biz on dk sonra çıkabildik ona. Ertesi sabah ağzımıza etti siz oğlum kızım olarak nasıl erken gelip açmazsınız diye, eşimde annem haklıydı dedi iyice sinirlendim. Bugün bir saat önce gece de yatarken eşime dedim ki yarın belki annemlere uğrarım yeğenim gelecekmiş, e tüm gün evde boşum zaten. Vay efendim niye annemlere onsuz gidiyormuşum bundan sonra eş olarak birlikte gidelimmiş annesinin evine gittiğimizde bir saat oturup kalkıyormışuz ama annemlere gittiğimde dört saat kalıyormuşum(annesi üst katta hergün görüşüyorum çünkü)