Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)

Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen. bir an bunu ben mi yazdım diye düşündüm 9 yıl sevgililik ne ya kulağa korkunç geliyor hem de birbirini hiç tanımadan, evlenmeden. Ohooo 9 yılda ne naneler yemiştir de bu

abiyi ve tepkilerini tahmin ediyordur konu sahibi yavaş da olsa duymali adam da aldatılıyorsa gercekten bilmeli ben olsam duramazdım kırar geçerdim tüm sülaleyi
Valla bende boyle konusuyorum ama sanırım bende duramazdim
Baskasina objektif bakıyor insan ama yasayan bilir derler ya kendisi bu durum icinde. Ah ahhhh ne kötü

Ailenize ve herkese bir an önce anlatın. Rezil olmaktan korktuğu için bayılan, kusan adam, sizi ikna edemeyince sizde bir kusur vardı gibi gösterip, iftira atmaya bile kalkabilir. Yapmaz demeyin, bunları da yapacağını sanmıyordunuz. Nasıl olsa boşanacaksınız. Ailenize anlatın da destek olsunlar. Bilmesi gereken herkese anlatın. Evden kovduğunuzda gitmezse de “polis çağırırım, geldiklerinde her şeyi anlatıp seni çıkartmalarını sağlarım” deyin gider.

Yalnız, yaptığı şeyi kabul etmesi, inkar etmemesi şaşırtıcı.

Kv' nize bu kişinin eltisi olduğunu söylediniz mi?

Yoksa yabancı biri olarak mı biliyor?

Ve sana bisey diyimmi genc evlenmisler 50 yasinda ama torun sahibi bu kişiler karaktersizlige bak.Seninki erken başlamış ahlaksizliga Rabbim in sevdigi kuluymussun bacım ne diyeyim.
Bak hele sen bundan kurtul bir kurban kes dağıt o pisligin aldığı esyalari birine ver üzerinden yük kalksin inan suanki yurek sızın 1 hafta sonra bile azalcak.Bunun affı olmaz bu yanlislikla kolum çarptı pardon demeye benzer mi. Terbiyesiz adam

Ailenle mutlu olursun. Tek basina da mutlu olursun. Zaten senelerce suren bazi seylerde noksanlik çıkıyor bazen cok acı verici benim bi arkadasimin abisi evlendi 5 sene evvel boşandı . Biz erkek tarafıyız ailecek gorusuruz ailesiyle. Yani gorusurduk annesi taşındı . Velhasil o zaman onu hakli bulmustum ihanet gibi bisey vardi ama ispatlanamadi bu kadini yinede boşadı. Bosandiktan sonra kostur kostur internetten birini buldu onunla evlendi.
Ben boyle konularda biraz uyanığım dikkatliyim daha dogrusu bir bakiyorum internette hic fotosu yok karısıyla,annemlerin orda oturuyor
Annem diyor hic çamaşır asılmıyor evine onceden asılırdı bence bu yuzde 90 bosandi bende oyle düşünüyordum merakliyim insanlarin hayatina halbuki ne gerek var kardesine laf arasında sordum. Yok kiz dedi . Kardesi yalan soyler ama . Dün babam ogreniyor ortak arkadasimz bizim eski komsu babama demis abi boşanıyor o kadını dövüyormus yazik degilmi ilk esi boşandı o kizcagiz suan mutlu baskasiyla evli cok mutlu ama bu kizs yazik degilmi. Ben soooook oldum dovmek nedir ya hayvan herif icki icmez sigara bile icmez yani sarhosluk haliyle bi durum degil konduramadim yaaaa nasil dover diye demek insan 5 senede gecse 10 senede gecse adam degilse adam olmuyor belkide ilk evliliginde de kiza kimbilir neler yapti o kizlada uzun suren flortu vardi 5 senelik ve kizi aldatmisti baskasindan cocuk aldirmisti kiz affetmisti onu evlendiler muhteşem düğünle. 2 evliliginden de cocugu yok genç ha 31 yasinda. Allah korusun boylesinden cocukluk aski uzun suren iliski hepsi bos karakter meselesi sahiden adam olmadigi surece verilen emegi haketmiyorlar
En iyisi 10 seneni daha kandirilmadan gecirmen canim benim

Canım ya . Üzülme o karaktersiz adam icin. Yoluna bak .acılarını unutursun zamanla..bu arada duruma ne yazmis ki. Birini seviyorum mu yazmis demissin orayı anlamadim. Yani yengesine direk ismiyle seni seviyorum fln mi yazmis .

Ya ablacım gözünü seveyim hala o evde mi duruyorsun ya? Topla valizini gitsene hala nasıl sana yalvarmasına izin veriyorsun. Yarın da buraya affettim yazma lütfen. Ben öğrendiğim an kafasına telefonu fırlatıp eşyalarımı alıp çıkardım.
Ama bence alabiliyorsanız ses kaydı alın. Yalvarmalarını çekin, itiraf etsin evet yaptım ama bla bla gibi. Atın Wpden herkese, ama baba evine gidip öyle yapın tabi. Sonra inkar eder ya da size iftira atabilir itibarını bu kadar önemsiyorsa. O sizi aldatırken utanmadı? Şuan tek pişmanlığı emin olun yakalanmış olmak. Yakalanmasaydı devam edecekti, o yüzden rezil rüsva edin onu. Boşanın, delil sunun ve nafaka isteyin. Çalışırsınız da oh yeni güzel yalansız hayatınıza başlarsınız

Merhaba
Sirf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum.durumunuz çok zor ve agir.benzer bir hikayeyi gecenlerde ddinledim.sonu kadin mezara adam hapise gitti.
Çok büyük bir yük sizdeki ve tehlikeli bir sır. Allah yardimciniz olsun.kendi hayatinizi sekillendirin zaman kaybatmeden ama tavsiyem bu sirri saklamanizdan yana.korkunc bir son olacagi malum esinize uzulmek cok zor ama aile ici yikim olacagi icin uzuldum anne babasinin hissedecekleri utanc evlatlari tam bir hayirsiz.Elbette haketmediniz bunlari Allah yardimciniz olsun ve hayirli kararlar aldirsin insallah.

Dinlediginiz hikaye tam olarak nasil

Erkeğin aldatması,kadınının aldatması farklı mı oluyor?
Sizin gibi düşünenler yüzünden bunca kadın dert sahibi oldu. Allah der ki "zinaya yaklaşmayın" zina yapmayın değil,yaklaşmanız da yasak. Yani şehvetli dahi bakamazsın,düşünemezsin,ilan-ı aşk edemezsin. Bu erkek için de kadın için de böyledir.
Erkek bu fıtratı böyle deyip adamların bi yerlerini kaldırmayın. Yok öyle bir şey. Kadın ve erkek asla birbirinden üstün değil,bu konuda da,başka konuda da.
Eşinizi yaptığı tüm tercihlere ( hata demiyorum,hata bir seferliktir) rağmen affetmişseniz bu sizin probleminiz, normalleştirmeye çalısmayın çünkü normal değil.

Konunun başından itibaren söylediğim bu.
Ne kadar kondurmak istemesekte böyle bir olay kesinlikle adam öldürmek olmasa da öldürmeye teşebbüsle ağır kavga gürültü var rezilliklerle biter.
Ki kadının haberi bile yok.

Örneği vermek için üye olmuşsunuz elleriniz dert görmesin.

sen kesin erkeksin...
ama ruhen ama bedenen..sen erkeksin.

ortada buyuk bir hadise var. adamin bu kadar buyuk tepki ve korku gostermesi beni urkutuyor. sana bi zarar verebilir. once seni sonra kendini yokedip bu utanctan kurtulmak isteyebilir Allah korusun.
cok buyuk risk o evde durman hala

Benim dinledigim hikayede kadin esinin samimi bir ardasiyla birliktelik yasiyormus kocasi ogrenince birlikte kacmislar.korkmuslar cunku.fakat adam arayip bulmus ve ikisinide oldurmus.muslu misli anlatmama bakmayin hikaye gercek.simdi bu kadin kocasini evine girip cikan yakin bir dostuyla aldatmis akrabadan farksiz yani adamin sam8miyeti.birde yegen oldugunu dusunun ortaya cikan manzara farkli olmaz.konu sahibinin kocasindan bosanmasi ve kocasinin hergun her dakika ya soylermi korkusuyla hayatinin zehir olmasi taraftariyim.bir kere olecegine adam hergun ölsün. baskasina gercegi anlatsa bile konu sahibinin yukunun hafifleyecegini hic sanmiyorm.dogacak sonuclardan dolayi kendini sorgulayacak belkide suclayacak bile.yani dusununce kendi iyiligi icin onlari kendi pisliklerinde bogulmaya terketmesini daha saglikli buluyorum.tabi karar kendisinindir elbette.

BAK BU YORUMU DIKKATE ALMALISINIZ BENCE KONU SAHIBI ÇOK DOĞRU BIR ŞEY ATAK YAPACAĞINI ANLARSA TERS HAMLE YAPIP IFTIRA ATABILIR BIR AN ÖNCE KANIT BULUP ANNESINE GOSTERIN SONRA HEMEN AYRILIN

BAK BU YORUMU DIKKATE ALMALISINIZ BENCE KONU SAHIBI ÇOK DOĞRU BIR ŞEY ATAK YAPACAĞINI ANLARSA TERS HAMLE YAPIP IFTIRA ATABILIR BIR AN ÖNCE KANIT BULUP ANNESINE GOSTERIN SONRA HEMEN AYRILIN
Bu durumda yenge eğer günahsız ise çok kötü bir duruma düşebilir çünkü adam platonik takılıp karşılık alamayıp kendi dünyasında bu durumu sürdürüyor da olabilir.yengeden bir mesaj,konuşma yanıt vs yok ise direkt o da suçlanamaz ancak eşinin ailesi oğlunu aklamak adına bunu da yapabilir bu nedenle karşı aileden kimseye anlatmadan avukattan,uzmandan destek almanızı öneririm

Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
birde amcasının karısı ben senin yerinde olsam bir saniye bile durmam bu pislik onların bırak onlar uğraşsın ne demek benim yuziyüzü uzulucekler bu terbiyesizliği yapan eşin eşin yeyengesi belki suçlu değildir ama emin ol suçlu değilse ona da yardım etmiş olucaksin

Bence sessiz kalmamalisin. Eger ofken gecerse kabullenirsin bi daha yapmaz dersin affedersin ama o yine yapar. Allah yardimcin olsun zor bi surec senin icin. Daha yeni evlisinherseyin yepyeni cok uzuldum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…