- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen. bir an bunu ben mi yazdım diye düşündüm9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)
Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
Valla bende boyle konusuyorum ama sanırım bende duramazdimabiyi ve tepkilerini tahmin ediyordur konu sahibi yavaş da olsa duymali adam da aldatılıyorsa gercekten bilmeli ben olsam duramazdım kırar geçerdim tüm sülaleyi
Dun sabahtan beri ilk defa birsey yedim.saglikli dusunuyorum. O suan agliyor yalvariyor bayiliyor kusuyor ama inanin korkusundan ailesi istemez cunku hickimse istemez ondan korkuyor.
Cok degersiz gozumde merhametimden faydalanmak istiyor ama hic acimiyorum ilk defa bir insana acimiyorum. Ben kimseye kin duymadim kimseyi dusman gormedim hayatimca ama ona acimiyorum suan
Kv' nize bu kişinin eltisi olduğunu söylediniz mi?Kabul etti zaten anliyorsunuz karsidaki kisiyi bahane bulmaya calisti bosluktaydim dedi bahane bulmaya basladi duzeltecem dedi herseyi ama sevmedgimi anladim suan sadece ofke var hicbirsey hissetmiyorum sarilmaya calisiyor sanki yabanci biri karsimdaki bana dokunmasini istemiyorum bosanacagimi soyledim ona ve annesine olmaz diyorlar ama kararliyim benim icin bitti karsi tarafa birsey soylemeyecem belki gunahi yokturdur onun zarar gormesini istemem suscsuz yere eger sucluysa da Allah katinda sorulur
Bende kovuyorum gitmiyor birakmam diyor ama igreniyorum sanki karsimda yabanci biri var inanin sevgim bir gunde bitti. Ben sana affettirecem kendimi diyor bunun affi olur mu? Ben bir omur boyu bununla yasayamam ki kendi hayatima bakmam gerekiyor bayramdan sonra avukatla gorusecegim.
Benim annem kizkardeslerim var inanin aklima hersey geliyor bu cok aci yaa taniyamadim mi bunca yil.
Tek tesellim Allahim yuzume bakti ve bana daha cocukgum falan yokken gosterdi buna sukrediyorum
Dinlediginiz hikaye tam olarak nasilMerhaba
Sirf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum.durumunuz çok zor ve agir.benzer bir hikayeyi gecenlerde ddinledim.sonu kadin mezara adam hapise gitti.
Çok büyük bir yük sizdeki ve tehlikeli bir sır. Allah yardimciniz olsun.kendi hayatinizi sekillendirin zaman kaybatmeden ama tavsiyem bu sirri saklamanizdan yana.korkunc bir son olacagi malum esinize uzulmek cok zor ama aile ici yikim olacagi icin uzuldum anne babasinin hissedecekleri utanc evlatlari tam bir hayirsiz.Elbette haketmediniz bunlari Allah yardimciniz olsun ve hayirli kararlar aldirsin insallah.
Erkeğin aldatması,kadınının aldatması farklı mı oluyor?Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Konunun başından itibaren söylediğim bu.Merhaba
Sirf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum.durumunuz çok zor ve agir.benzer bir hikayeyi gecenlerde ddinledim.sonu kadin mezara adam hapise gitti.
Çok büyük bir yük sizdeki ve tehlikeli bir sır. Allah yardimciniz olsun.kendi hayatinizi sekillendirin zaman kaybatmeden ama tavsiyem bu sirri saklamanizdan yana.korkunc bir son olacagi malum esinize uzulmek cok zor ama aile ici yikim olacagi icin uzuldum anne babasinin hissedecekleri utanc evlatlari tam bir hayirsiz.Elbette haketmediniz bunlari Allah yardimciniz olsun ve hayirli kararlar aldirsin insallah.
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
BAK BU YORUMU DIKKATE ALMALISINIZ BENCE KONU SAHIBI ÇOK DOĞRU BIR ŞEY ATAK YAPACAĞINI ANLARSA TERS HAMLE YAPIP IFTIRA ATABILIR BIR AN ÖNCE KANIT BULUP ANNESINE GOSTERIN SONRA HEMEN AYRILINLütfen hemen kayınvalideni herşeyden haberdar et.... ayrıntılı olarak... çekinme..
biliyorum bunu yapan eşin ama utanan sensin, lütfen utanma, esin olacak haysiyetsizi sen dogurmadin, terbiyesini sen vermedin, ailesi utansın ogullarindan...
Aileni de hemen haberdar et...sen şimdi sıcağı sıcağına bu durumu herkese açıklamazsan esin senin ruh halini farkedip ayrılmak istedigini farkederler ters köşe yapıp sana iftira atarak ayrılmaya kalkabilir...o harekete geçmeden sen harekete gec...
Ayrica esin seni başka bir kadın ile aldatsa ailesi hosgorebilirdi ogullarini, ama bu kişi yenge helede amca hanimi ise tepkiler çok farkli olacaktır..bir kere tepki alan erkekte bir daha kolay kolay hata yapamaz..
Bu durumda yenge eğer günahsız ise çok kötü bir duruma düşebilir çünkü adam platonik takılıp karşılık alamayıp kendi dünyasında bu durumu sürdürüyor da olabilir.yengeden bir mesaj,konuşma yanıt vs yok ise direkt o da suçlanamaz ancak eşinin ailesi oğlunu aklamak adına bunu da yapabilir bu nedenle karşı aileden kimseye anlatmadan avukattan,uzmandan destek almanızı öneririmBAK BU YORUMU DIKKATE ALMALISINIZ BENCE KONU SAHIBI ÇOK DOĞRU BIR ŞEY ATAK YAPACAĞINI ANLARSA TERS HAMLE YAPIP IFTIRA ATABILIR BIR AN ÖNCE KANIT BULUP ANNESINE GOSTERIN SONRA HEMEN AYRILIN
birde amcasının karısı ben senin yerinde olsam bir saniye bile durmam bu pislik onların bırak onlar uğraşsın ne demek benim yuziyüzü uzulucekler bu terbiyesizliği yapan eşin eşin yeyengesi belki suçlu değildir ama emin ol suçlu değilse ona da yardım etmiş olucaksinCok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?