Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Amca kac yasinda da karisi kac yaşında . Esin kac yasinda . Anlamadim esin ne isle mesgul nereli. Konuyu tam anlayamadim cok fazla sayida yorum var
Bosancak misin ailene söyle hemen saka gibi

2 aylık evlilikte böyle mi oldu. Cok üzgünüm suanda bende yeni evli sayılırım buradaki konulari okuyunca bazen esime ters ters bakiyorum
Aldatan sevmiyordur ve hic kimse benim kocam yapmaz demesin kizlar hic kimse demesin bunu !
Arkadaşımın annesi 50 yasinda aldatildi adami evden kovuyor senden igreniyorum diyor yüzsüz herif evi de terk etmiyor

Amca kac yasinda da karisi kac yaşında . Esin kac yasinda . Anlamadim esin ne isle mesgul nereli. Konuyu tam anlayamadim cok fazla sayida yorum var

Kacirmissin sarisincim :) konu sahibi 28 esi 30 amcanin karisi da 45 yasinda.

Ohaaaaaaaaaa . Ay canim benim ya kac sene flort etmis birde yaziklar olsun pislik adam bayramustu su yaşadığına bak
Iste konu sahibi de bayrami bekliyordu ailesine soylemek icin. Ailesinin zaten skintilari varmis onlari uzmemek icin soylemeyi erteliyordu en son. Degisti mi karari bilemiyorum. Ha bi de esi bosluktaydim demis. Aciklamasi da bu yani

akrabaya hallenen kocayla mı çatlatacaksınız
insan bırakın koluna takmayı yüzüne bakarken midesi bulanır. adam diye birde yanımda gezdiricem.

Iste konu sahibi de bayrami bekliyordu ailesine soylemek icin. Ailesinin zaten skintilari varmis onlari uzmemek icin soylemeyi erteliyordu en son. Degisti mi karari bilemiyorum. Ha bi de esi bosluktaydim demis. Aciklamasi da bu yani
20 senedir hayvan besliyorum,bazen hooot derim kızarım yeminler olsun beni kapilarda karşılarlar. Üstüme zıplar,oper(yani yalar) o kadar ki sadık. Artik devir erkek besleme devri degil sanirim. Varya bazi erkekler,kopegimin kedimin tırnağı olamaz...Gencecik kadin.Boslukta olan kadın olsa aldatan kadın olsa adı neye çıkardı. Yaziklar olsun . Kadinin düşmanı yine kadın. Hemde yenge.pesss

akrabaya hallenen kocayla mı çatlatacaksınız
insan bırakın koluna takmayı yüzüne bakarken midesi bulanır. adam diye birde yanımda gezdiricem.
Köpeğe tasma tak gezdir daha şerefli imanıma Allah'ıma
Kopekle gezsen daha havalı .

Ses kaydini mahkemeye sunmak yasaya aykiri degilmiydi yaa.
Evin ortak kullanım alanlarında video ses kaydı yapılabiliyor mahkemede kullanılabiliyor. Telefonuna gelen konuşmayı kayıt edip sunabilir heralde diğer türlü nasıl kanıtlayacak böyle bir şeyi vardır bir oluru

Eger evde 2 kisiden baska birisi yoksa,yani şahit olarak ses kaydı delil olarak kullanılıyor. Konu sahibi haberin olsun

Konu sahibi umarim bazı seylere vesile olurum. Rabbimden dilerim ki cok mutlu olursun bu gunlerde elbette gecicek.
Esinle sen evde yalnizken konustugunuz konusmalari kaydedebiliyorsun ve mahkeme kabul ediyor
Normalde delil olarak kullanilmaz ses kaydi ancak evde 2 kisi var baska kimse yoksa kabul ediliyormus
Nerden mi biliyorum dersen,esimin arkadasi boşanıyor
Ses kaydı almış oğlan
Avukati,sana diyebilirimki cok buyuk davalara bakıyor devletin adamlarinin yani...
O söylemiş delil olur diye.
Tazminatta istedi oğlan
Mahkemesi var 3 ay sonra
Hic biseyden korkma sakın.
Allah haklının yanındadır. Üzüntünü hissedemem,ancak anlayabilirim. Sakin bunlara pabuc birakma .Cok gencsin. Keske boyle birsey yaşamasaydın ama yasadiklarina degil yasamadiklarina pisman ol
Eger devam edersen yasayamadigin gencligine hayallerine yazik ettigin üzüldüğün kavga ettigin sustugun gunlere pisman olcaksin. Guclu ol dik dur ve bu adamdan boşan. Ben bekar degilim,evliyim. Bekara karı bosamak kolay durumu degil yani. Kimseye bosan demem. Yuva zor kuruluyor yapmak degil yikmak kolay. Ama bu ahlaksizliga sakin susma .

Bu konuyu ailenizle paylaşın bence. Üstelik kadının bireyden haberi yok diyorsunuz platonik aşk sanırım. Eş sıfatlı zat çok ahlaksız. Kadın gerçekten mahsumda amca cinnetiyle öldürülebilir bile bunu düşünün. Aldatılma çok yaralayıcı. Amcasının eşine böyle duygular besleyen adamdan evlilikte daha birşey beklemeyin derim. Boşanma şansız bile hep yara, acı, paranoya, kendinize saygınızı yitirme.. Vb olumsuz duyguları içten içe yaşayacaksınız hep. Üstelik amcasının karısı resmen gözünüzün önünde olacak. Bu tip tiplerle eninde sonunda boşanıyor insan tabi çok geniş değilse. Sonra neden 10 yıl önce boşanmadım da şunu da yaşadım .. diye sorgularsın kendinizi. Allah yardımcınız olsun.

Aynen öyle oldu.bi de ailece boşanma kararı almışlar.üste çıktılar.

Aynen öyle oldu.bi de ailece boşanma kararı almışlar.üste çıktılar.
Herkes kendine yakışanı yapar. Bagnaz,ogullari üstünde eli olan,kendini birsey zanneden,erkekci ya da ogulcu aileler malesef boyle oluyorlar.

Sanki sen kaynananla yada kayinbabanla evlenmişsin. Ailecek bosanma.karari olaya bakarmisin

Terbiyesizler.

En iyisini yapmissin helal olsun ne halleri varsa görsünler bazen ser olan seyler bizim.icin gercekten hayirli.oluyor

2 ayda boşanılır mı? Diye bi konu açtım buraya.orda ayrıntıları yazdım. Birsürü bişeyler...

Yok artık.
Adamın kalbinde başka bir kadın olduğunu bile bile nasıl mutlu yaşasın bu kadın???
Ortadaki evlilik mi gerçekten? Kurdukları şey yuva mı?
Ne yazık ki ülkemin yüzbinlerce YUVA olamayan NİKAHLI BİRLİKTELİĞİnden sadece biri olur.

Nikah, imza, alyans; bunlar bir birlikteliği YUVA yapmaz. Kadınla erkeği mutlu etmeye yetmez.
Hem kadının hem erkeğin kalbi birbirleri için atıyorsa, o birliktelikte sevgi varsa, -otomatik olarak seven insan saygı da duyar- saygı varsa, hoşgörü varsa, gözlerinin içine bakarken merhamet varsa, işte budur YUVA, evlilik.

Birilerini çatlatmak uğruna mutsuz olmak neden? Hayata bir kere geliyoruz, temel amacımız birilerine nispet yapmak mı olmalı? Dışardan bakınca “ Aaaaa ne güzel evlilik” desinler diye mutsuz yaşanır mı?

Herşeyden önce insanın -KADININ- kendisine saygısı olmalı. SEVİLMEDİĞİM BİRİNİN KARISI OLMAYA DEVAM EDEMEM diyebilmeli. Zorla adamı yanında tutmaya çalışmak, akrabalarına rezil etmek, iş çevresinde küçük düşürmeye çalışmak, tehdit etmek... Bunlar genellikle bunu yapan kadını küçük düşürür.

Sevilmiyor muyum? Yanında yaşadığım adamın kalbinde başka bir kadın mı var? ONURUMLA çeker giderim. Bu kadar basit... Zaten beni hak etmeyen bir adam için daha fazla mutluluğumdan ödün veremem...

Bu yazdiklariniz bana garip geldi aldatmak sadece ayni yatakta yatmak mi?
Bak o yazdigi kisiyi kucumsemiyorum ama basi kapali yasli insan yaa ben acik gayet suslu biriyim yani bakimsiz degilim bunlar erkek icin farketmiyor yada esim gibi sapik zihniyetli biri icin farketmiyor yas veya guzellik.
Benimde onca yil aldatma ihtimalim vardi ben niye yapmadim yapamadim

Amcasi 47 yas civarinda, yengesi 45,esim 30 ben ise 28. Yas onemli degil sapik zihniyeyli birisi icin ben igreniyorum suan esimden bosanacagim bayramdan sonra avukati ayarladim gorusecegim

Demekki dayak yiyip yiyip aldatılıp aldatılıp boşanmayanların kafası böyle çalışıyor
He anam he çatlıyor millet onun gözü mor benimki neden değil onun boynuzu neden benimkinden daha büyük diye

Ama bu durumda başı kapalı ya da yeterince süslü açık giyinmeye aldatılmayı hak mı ediyor kimse etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…