- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
o gün bütün gece ağladım.eşim pişman olduğunu söyledi ama ben kendime yediremedim.ertesi gün iyi olduk.fakat sonra ben yine kötü oldum.dayanamadım.iyice kavga ettik.sonra ailelere söyledim.iki tarafada.ondan sonra karşı taraf ailece boşanma kararı almışlar.ben haklı olmama rağmen bitirmeyelim dedim ama kabul etmediler.eşim kesin kararlı.en sonunda dava da açınca bikaç aydan sonra bende düşündüm ve ikna oldum boşanmaya.bikaç gün önce geldi bütün eşyalarımda şehir dışından.o zaman almamıştım eşyalarımı.evi vs.kapattı.o derece yani.ohh şimdi kafam rahat.istediğiyle konuşsun.atacağım boşanma için imzamı mahkemede.bana değer vermeyene asla değer vermeyeceğim.ailesi de kendisi de defolsun gitsin ! boşver aldatan sevmiyordur.
Amca kac yasinda da karisi kac yaşında . Esin kac yasinda . Anlamadim esin ne isle mesgul nereli. Konuyu tam anlayamadim cok fazla sayida yorum var
Bosancak misin ailene söyle hemen saka gibi
Ohaaaaaaaaaa . Ay canim benim ya kac sene flort etmis birde yaziklar olsun pislik adam bayramustu su yaşadığına bakKacirmissin sarisincim :) konu sahibi 28 esi 30 amcanin karisi da 45 yasinda.
Iste konu sahibi de bayrami bekliyordu ailesine soylemek icin. Ailesinin zaten skintilari varmis onlari uzmemek icin soylemeyi erteliyordu en son. Degisti mi karari bilemiyorum. Ha bi de esi bosluktaydim demis. Aciklamasi da bu yaniOhaaaaaaaaaa . Ay canim benim ya kac sene flort etmis birde yaziklar olsun pislik adam bayramustu su yaşadığına bak
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
20 senedir hayvan besliyorum,bazen hooot derim kızarım yeminler olsun beni kapilarda karşılarlar. Üstüme zıplar,oper(yani yalar) o kadar ki sadık. Artik devir erkek besleme devri degil sanirim. Varya bazi erkekler,kopegimin kedimin tırnağı olamaz...Gencecik kadin.Boslukta olan kadın olsa aldatan kadın olsa adı neye çıkardı. Yaziklar olsun . Kadinin düşmanı yine kadın. Hemde yenge.pesssIste konu sahibi de bayrami bekliyordu ailesine soylemek icin. Ailesinin zaten skintilari varmis onlari uzmemek icin soylemeyi erteliyordu en son. Degisti mi karari bilemiyorum. Ha bi de esi bosluktaydim demis. Aciklamasi da bu yani
Köpeğe tasma tak gezdir daha şerefli imanıma Allah'ımaakrabaya hallenen kocayla mı çatlatacaksınız
insan bırakın koluna takmayı yüzüne bakarken midesi bulanır. adam diye birde yanımda gezdiricem.
Evin ortak kullanım alanlarında video ses kaydı yapılabiliyor mahkemede kullanılabiliyor. Telefonuna gelen konuşmayı kayıt edip sunabilir heralde diğer türlü nasıl kanıtlayacak böyle bir şeyi vardır bir oluruSes kaydini mahkemeye sunmak yasaya aykiri degilmiydi yaa.
Eger evde 2 kisiden baska birisi yoksa,yani şahit olarak ses kaydı delil olarak kullanılıyor. Konu sahibi haberin olsunEvin ortak kullanım alanlarında video ses kaydı yapılabiliyor mahkemede kullanılabiliyor. Telefonuna gelen konuşmayı kayıt edip sunabilir heralde diğer türlü nasıl kanıtlayacak böyle bir şeyi vardır bir oluru
Aynen öyle oldu.bi de ailece boşanma kararı almışlar.üste çıktılar.2 aylık evlilikte böyle mi oldu. Cok üzgünüm suanda bende yeni evli sayılırım buradaki konulari okuyunca bazen esime ters ters bakiyorum
Aldatan sevmiyordur ve hic kimse benim kocam yapmaz demesin kizlar hic kimse demesin bunu !
Arkadaşımın annesi 50 yasinda aldatildi adami evden kovuyor senden igreniyorum diyor yüzsüz herif evi de terk etmiyor
Herkes kendine yakışanı yapar. Bagnaz,ogullari üstünde eli olan,kendini birsey zanneden,erkekci ya da ogulcu aileler malesef boyle oluyorlar.Aynen öyle oldu.bi de ailece boşanma kararı almışlar.üste çıktılar.
2 ayda boşanılır mı? Diye bi konu açtım buraya.orda ayrıntıları yazdım. Birsürü bişeyler...Herkes kendine yakışanı yapar. Bagnaz,ogullari üstünde eli olan,kendini birsey zanneden,erkekci ya da ogulcu aileler malesef boyle oluyorlar.
Sanki sen kaynananla yada kayinbabanla evlenmişsin. Ailecek bosanma.karari olaya bakarmisin
Terbiyesizler.
En iyisini yapmissin helal olsun ne halleri varsa görsünler bazen ser olan seyler bizim.icin gercekten hayirli.oluyor
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Amca kac yasinda da karisi kac yaşında . Esin kac yasinda . Anlamadim esin ne isle mesgul nereli. Konuyu tam anlayamadim cok fazla sayida yorum var
Bosancak misin ailene söyle hemen saka gibi
Bu yazdiklariniz bana garip geldi aldatmak sadece ayni yatakta yatmak mi?
Bak o yazdigi kisiyi kucumsemiyorum ama basi kapali yasli insan yaa ben acik gayet suslu biriyim yani bakimsiz degilim bunlar erkek icin farketmiyor yada esim gibi sapik zihniyetli biri icin farketmiyor yas veya guzellik.
Benimde onca yil aldatma ihtimalim vardi ben niye yapmadim yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?