• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Eline bütün delilleri alıp önce eş kişisiyle konuşmalısın anlaşmalı boşanma için köşeye sıkıştırmalısın, sonrasında ise kv ile görüş üzerinden yükü at “böyle böyle ben daha fazla katlanamıyorum, anlaşmalı olarak rezillik çıkmadan bitsin.” Diyip gerekli maddi talepleriniz varsa onları da konuşup anlaşmalı dava açmaya yöneltin.Güzellikle halletmeye çalışın, olmuyorsa bir an önce ailenizin yanına geçip tek taraflı davanızı açın ve koruma takep edin.
Evliliğinizi yürütmemeniz taraftarıyım burada ensest bir ilgi sapkınlık söz konusu gibi geldi. Evli erkek kadın farketmiyor bazı sapık insanlar evlilik dışı evli insanlarla ilişkileri fantazi halinde kurgulayabiliyorlar.
Bu defa hazmetseniz bile ileride hep tetikte huzursuz bie hayatınız olacaktır.
Dava açmaya karar verdiğinizde mutlaka can güvenliğiniz için koruma talep edin ihmal etmeyin,çünkü dünya hali size zarar vermek isteyebilirler temkinli olun. Gelişmelerden de bizi haberdar edin şahsen ben kendi adıma endişeliyim sizin için. Hakkınızda hayırlısı.

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.

okurken kustum.

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.

Siz öyle yaptınız sanırım. Sizin mideniz almış olabilir ama her kadın yapamaz bunu, yapmasın da zaten. Yorumunuz nerden tutsam elimde kalıyor tek diyebileceğim inşallah kız evladınız yoktur.

Ben tam anlamadım sanırım adam yengeye aşık ilan ı aşk etmiş. Yengenin haberi var mı? Karışılık vermiş mi ? Ortada delil olacak konuşmalar, buluşmalar vs var mı? Bir ilişki içindeler mi yoksa adam platonik platonik sağda solda paylaşım yapıp ilan ı aşk mı ediyor. Yengenin haberi var mı yok mu? Bilen yazabilir mi? Olay baya karışık.

Ben tam anlamadım sanırım adam yengeye aşık ilan ı aşk etmiş. Yengenin haberi var mı? Karışılık vermiş mi ? Ortada delil olacak konuşmalar, buluşmalar vs var mı? Bir ilişki içindeler mi yoksa adam platonik platonik sağda solda paylaşım yapıp ilan ı aşk mı ediyor. Yengenin haberi var mı yok mu? Bilen yazabilir mi? Olay baya karışık.

Bazen delile gerek yoktur

Hissiyatin kâfi gelir...

Bazıları ise illa delil derler ki inanın bunu anlamam. Adaletin bile kanıt istediği ama katilin ipten alınabileceğini gördükten sonra...

Ben delili bıraktım...

Ama biri durumunu sade ve sadece benim görebileceğim şekilde ayarlamışsa emin ol ben de biliyorumdur...

Piyuuuvvv ne güzel kafa.

:KK57::KK57:

Bu kriteri kim belirledi peki?

Bazen delile gerek yoktur

Hissiyatin kâfi gelir...

Bazıları ise illa delil derler ki inanın bunu anlamam. Adaletin bile kanıt istediği ama katilin ipten alınabileceğini gördükten sonra...

Ben delili bıraktım...

Ama biri durumunu sade ve sadece benim görebileceğim şekilde ayarlamışsa emin ol ben de biliyorumdur...
Ben delil aradığım için vs değil sadece olayı anlamak adına sormuştum. Teşekkürler.

Boşlukta mıymış ?
Buda bahanede moda oldu.
Erkek yaparsa boşlukta
Kadın yaparsa .....

Bir kere aldatan bir daha yapar gençliğine yazık etme..

Ne yiyip ne içiyorsunuz anlamıyorum ki. Troll olmanı ümit ediyorum.

Siz gerçek misiniz?
Bunu aklı başında bir kadın yazmış olamaz :olamaz:
Erkek olduğunuzu düşünüyorum :kusmuk:

Duygularıma tercüman olmuşsun resmen. bir an bunu ben mi yazdım diye düşündüm :-) 9 yıl sevgililik ne ya kulağa korkunç geliyor hem de birbirini hiç tanımadan, evlenmeden. Ohooo 9 yılda ne naneler yemiştir de bu

Insanlari kendiniz gibi biliyorsunuz galiba biz ayri sehirlerde okuduk yillar oyle gecti is bulma telasi sinavlar derken 9 yil oldu cok yazik siz neler yasiyorsunuz ki boyle seyleri rahat konusuyorsunuz.insanin fikri ne ise zikride o olur. Yazik akliniza sadece boyle seyler geliyor kotu fikirlerinizde bogulun Alla sizin gibi hasta dusenceli insanlardan korusun

Isimi soranlar olmus.Suan bir isim yok kpss ye hazilaniyordum. Yukseklisans yapiyorum biran once bitirip yoluma bakmak olacak.
Hepinizin yorumlarini okudum hepiniz haklisiniz. Benim bugun 3. Gunum bu olayin uzerinden 3 gun gecti ama bana 3 yil gibi geldi. Sukur biraz daha iyiyim daha saglikli dusunuyorum. Kendimi yilratmayacagim onun karsisinda aciz insan gibi durmayacagim bitikmis gibi olmayacagim. Delil aldim sess kaydi. En yakin arkadasima detaylari anlattim bana birsey olursa tum detaylari bildirmesini istedim.bosanma davasinda ailelere yengesi demiyecegim ama olurda kotu bir sekilde sonuclanirsa diye arkadasim biliyor olaylari.
Ailem anladi hersey halimden detay vermedim ama kismen anlattim. Avukatla gorustum. Bayramdan sonra dilekceleri hazirlayacagiz.
Gerekirse herseyini elinden alip yeni hayat kuracagim. Ben guclu durursam ailem daha az uzulecek eminim benim gozumun icine bakiyorlar ne oldu diye onlara karsi dik oldugumu gosterecem benim hicbir sucum yok.anlim ak basim dik...

Isimi soranlar olmus.Suan bir isim yok kpss ye hazilaniyordum. Yukseklisans yapiyorum biran once bitirip yoluma bakmak olacak.
Hepinizin yorumlarini okudum hepiniz haklisiniz. Benim bugun 3. Gunum bu olayin uzerinden 3 gun gecti ama bana 3 yil gibi geldi. Sukur biraz daha iyiyim daha saglikli dusunuyorum. Kendimi yilratmayacagim onun karsisinda aciz insan gibi durmayacagim bitikmis gibi olmayacagim. Delil aldim sess kaydi. En yakin arkadasima detaylari anlattim bana birsey olursa tum detaylari bildirmesini istedim.bosanma davasinda ailelere yengesi demiyecegim ama olurda kotu bir sekilde sonuclanirsa diye arkadasim biliyor olaylari.
Ailem anladi hersey halimden detay vermedim ama kismen anlattim. Avukatla gorustum. Bayramdan sonra dilekceleri hazirlayacagiz.
Gerekirse herseyini elinden alip yeni hayat kuracagim. Ben guclu durursam ailem daha az uzulecek eminim benim gozumun icine bakiyorlar ne oldu diye onlara karsi dik oldugumu gosterecem benim hicbir sucum yok.anlim ak basim dik...
Boşanmayı kabul etti o zaman eşiniz

Back