• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Herkese göster o durumu da yaptığını da Bayram zehir olsun senin uyanacak bişeyin Yok herkes desteğin olur şu durumda

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Hemen davayi ac.

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Öncelikle sakın olmaya ve akıllı adım atmaya çalış. Gördüğün görüntülerin kaydını al. Ve yüzde-yüz eminsen işlemlere başla topla aile büyüklerini anlat göster. Birde yengesiymiş ıgrenccc ıgrenccc.

Çok üzgünsün şu an bir ömür dertli yaşanmaz birde akrabası olan bir kız ilk başta ailesine söyle durum bundan ibaret diye sonra ailene söyle ve dönüp arkana bakma elinden geleni ardına koyma gerekirse watsap dökümlerini çıkar watsapta artık buda var herkese söyle hiç acıma çünkü onlar sana acımamış sevgili kardeşim sen derdini cekeceksin onlar aşk yaşayacak yoksa bırak derdi onlar çeksin

Watsapp dökümleri nasil çikabiyor

Watsapp dökümleri nasil çikabiyor
Hesap bilgilerimi talep et var ayarlarda egerki kişi ile konuşması varsa numarası çıkar tabi karşı tarafında bu durumda payı var ise... durum yapmış sapık adam ama yenge duruma baksa bile nerden bilsin ona itafen yazıldığını bas harfleri falan varmış vs bu assalik sapık duygular karşılıklı ise hoşlanmıştır kendi aklınca egerki bisi bilmiyor ise nerden bilsin tek onun için yapılan durumu

Çok zor bi durum canim Allah yardimcin olsun suan nasilsin

Back