- 17 Ağustos 2018
- 40
- 71
- 3
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Bende kovuyorum gitmiyor birakmam diyor ama igreniyorum sanki karsimda yabanci biri var inanin sevgim bir gunde bitti. Ben sana affettirecem kendimi diyor bunun affi olur mu? Ben bir omur boyu bununla yasayamam ki kendi hayatima bakmam gerekiyor bayramdan sonra avukatla gorusecegim.2 aylık evlilikte böyle mi oldu. Cok üzgünüm suanda bende yeni evli sayılırım buradaki konulari okuyunca bazen esime ters ters bakiyorum
Aldatan sevmiyordur ve hic kimse benim kocam yapmaz demesin kizlar hic kimse demesin bunu !
Arkadaşımın annesi 50 yasinda aldatildi adami evden kovuyor senden igreniyorum diyor yüzsüz herif evi de terk etmiyor
Pes artıkErkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Yanlis analdiniz beni ben kimseyi oyle acik kapali yargilamiyorum. Suslenin esinize akrsi yazilmis ben zaten suslu biriyim ya i demekki esim icin bu farketmiyor onu demek istedimAma bu durumda başı kapalı ya da yeterince süslü açık giyinmeye aldatılmayı hak mı ediyor kimse etmez
Yanlis analdiniz beni ben kimseyi oyle acik kapali yargilamiyorum. Suslenin esinize akrsi yazilmis ben zaten suslu biriyim ya i demekki esim icin bu farketmiyor onu demek istedim
Ben hala.olayin detayindayim.Esiniz nasil kabul etti bu durumu? Cidden asik miymis? Nasil bir yuzsuz ki kendimi sana affettiricem diyor? Bakin olayin sicakligi gectikce,sogudukca olay tazeligini yitirir.Bunu unutmayin
abiyi ve tepkilerini tahmin ediyordur konu sahibi yavaş da olsa duymali adam da aldatılıyorsa gercekten bilmeli ben olsam duramazdım kırar geçerdim tüm sülaleyiCanim ama cok tehlikeli isler bunlar,yani amcasi yengesini ya öldürse. Biliyorsunuz bir anlik cinnet meselesi konu sahibi cok uyanik davranmali bence elbette o 2 ahlaksizin yanina kalmamali
Bu mesaji ironi sandimErkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
o üyenın daha bugun ne yorumları var görsenBu mesaji ironi sandim
Ustelik begenen de olmus
Oha uzerine çüş deyip gidiyorum
o üyenın daha bugun ne yorumları var görsen
Kudurmuş it bilem dedi ona karşıt yorum yapanlara
Hatta bize işsiz güçsüz KK dan başka derdiniz yok dedi ama hala burda kendısı saçma sapan yorumlar yapmaya devam edıyor
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Bir kereden bir şey olmaz yani, ev filan açmalı. O zaman ev açmadan hovardalık yapınca aldatma olmuyor, ha bir de korunmalı tabiErkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?