• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

:KK43: :KK43: 2 aylık evlilikte böyle mi oldu. Cok üzgünüm suanda bende yeni evli sayılırım buradaki konulari okuyunca bazen esime ters ters bakiyorum
Aldatan sevmiyordur ve hic kimse benim kocam yapmaz demesin kizlar hic kimse demesin bunu !
Arkadaşımın annesi 50 yasinda aldatildi adami evden kovuyor senden igreniyorum diyor yüzsüz herif evi de terk etmiyor
Bende kovuyorum gitmiyor birakmam diyor ama igreniyorum sanki karsimda yabanci biri var inanin sevgim bir gunde bitti. Ben sana affettirecem kendimi diyor bunun affi olur mu? Ben bir omur boyu bununla yasayamam ki kendi hayatima bakmam gerekiyor bayramdan sonra avukatla gorusecegim.
Benim annem kizkardeslerim var inanin aklima hersey geliyor bu cok aci yaa taniyamadim mi bunca yil.
Tek tesellim Allahim yuzume bakti ve bana daha cocukgum falan yokken gosterdi buna sukrediyorum

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Pes artık :işsiz:

Ama bu durumda başı kapalı ya da yeterince süslü açık giyinmeye aldatılmayı hak mı ediyor kimse etmez
Yanlis analdiniz beni ben kimseyi oyle acik kapali yargilamiyorum. Suslenin esinize akrsi yazilmis ben zaten suslu biriyim ya i demekki esim icin bu farketmiyor onu demek istedim

Yanlis analdiniz beni ben kimseyi oyle acik kapali yargilamiyorum. Suslenin esinize akrsi yazilmis ben zaten suslu biriyim ya i demekki esim icin bu farketmiyor onu demek istedim

Ben hala.olayin detayindayim.Esiniz nasil kabul etti bu durumu? Cidden asik miymis? Nasil bir yuzsuz ki kendimi sana affettiricem diyor? Bakin olayin sicakligi gectikce,sogudukca olay tazeligini yitirir.Bunu unutmayin

Esinize soyledinizmi bu ne die hesap verdimi bosanmk istediginizi soyleyin..
O durumu herkese acik sekilde paylasin onun telefondan yada herkese rezil olsun

Bu adamı eve neden alıyorsunuz ki değiştirin kilidi gitsin yengeciğine. Hala yüzünüze nasıl bakabiliyor. Bu hislerin tek taraflı olduguna kesinlikle inanmayın. Eşiniz tek başına bu duyguları yaşamış olsa evli bir erkek olarak o paylaşımı yapmaya cesaret edebilir miydi hemde amcasının karısının göreceği şekilde. Eşinizin duygularını çoktan yengesine açtıgını düşünüyorum. Paylaşımla da bak gör senin için acı çekiyoruma getiriyor durumu.

Ben hala.olayin detayindayim.Esiniz nasil kabul etti bu durumu? Cidden asik miymis? Nasil bir yuzsuz ki kendimi sana affettiricem diyor? Bakin olayin sicakligi gectikce,sogudukca olay tazeligini yitirir.Bunu unutmayin

Kabul etti zaten anliyorsunuz karsidaki kisiyi bahane bulmaya calisti bosluktaydim dedi bahane bulmaya basladi duzeltecem dedi herseyi ama sevmedgimi anladim suan sadece ofke var hicbirsey hissetmiyorum sarilmaya calisiyor sanki yabanci biri karsimdaki bana dokunmasini istemiyorum bosanacagimi soyledim ona ve annesine olmaz diyorlar ama kararliyim benim icin bitti karsi tarafa birsey soylemeyecem belki gunahi yokturdur onun zarar gormesini istemem suscsuz yere eger sucluysa da Allah katinda sorulur

Canim ama cok tehlikeli isler bunlar,yani amcasi yengesini ya öldürse. Biliyorsunuz bir anlik cinnet meselesi konu sahibi cok uyanik davranmali bence elbette o 2 ahlaksizin yanina kalmamali
abiyi ve tepkilerini tahmin ediyordur konu sahibi yavaş da olsa duymali adam da aldatılıyorsa gercekten bilmeli ben olsam duramazdım kırar geçerdim tüm sülaleyi :(

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Bu mesaji ironi sandim
Ustelik begenen de olmus
Oha uzerine çüş deyip gidiyorum

Bu mesaji ironi sandim
Ustelik begenen de olmus
Oha uzerine çüş deyip gidiyorum
o üyenın daha bugun ne yorumları var görsen :olamaz:
Kudurmuş it bilem dedi ona karşıt yorum yapanlara :KK53:
Hatta bize işsiz güçsüz KK dan başka derdiniz yok dedi ama hala burda kendısı saçma sapan yorumlar yapmaya devam edıyor :deli:

o üyenın daha bugun ne yorumları var görsen :olamaz:
Kudurmuş it bilem dedi ona karşıt yorum yapanlara :KK53:
Hatta bize işsiz güçsüz KK dan başka derdiniz yok dedi ama hala burda kendısı saçma sapan yorumlar yapmaya devam edıyor :deli:
:deli:Demek ki bir yerlerde sorun var
Kendi actigi konulara baktim da
Kudurmuslukla alakali cok guzel seyler soyleyebilirdim su anda da susuyorum:bicak:hic banlanasim yok

İşte aldatılmış, kocası başkasıyla sevişirken korunduğu için aldatıldığının farkında olmayan, bir erkeği dış görünüşle elinde tutmayı (o ne saçma birşeyse) savunan, toplumumuzda kadını böyle basit gören bir zihniyet.

Bunu bir doktora anlatmam gerektigini dusunuyorum sanirim destek almam gerekecek haklisiniz bu simdi ilgi duymaya baslamamis daha gencken ilgisi vardir yani insan yillardir tanidigi yengesine bir anda sonradan asik olmaz heralde bunlari dusunmek cok aci yaa ben psikolojik destek alacagim bu sureci atlabilmem icin

Guclu ve dik duracagim inanin sizleri tanimiyorum ama buraya yazmakla iyi yaptim cunku kimseye anlatamadim icimde patliyor suan birilerinden tafsiye almak fikir almak destek almak kadar guzel birsey yok.
Sunuda soylemek istiyorum bemce aldatmak sadece yatakta biriyle olmak anlamina gelmiyor ben bir erkekle uzun sure goz goze gelmekten bile cekinirken o whatsapp durumuna seni seviyorjm yazabiliyor hemde YENGEsine ben bunlari kaldiramam gercekten sadece gecen yillarima yazik vargectigim hayallerime yazik. Suan onlari yeniden yapmak icin herseyi yapacagim butun vazgectigim seyleri yapacagim ilk is olarak istedigim meslegi yapmakla baslayacam bunu yapacagimida inaniyorum.
Hepinize tesekkur ederim

Bir kereden bir şey olmaz yani, ev filan açmalı. O zaman ev açmadan hovardalık yapınca aldatma olmuyor, ha bir de korunmalı tabi :işsiz:

Dur ya da bu mesaj şöyle yorumlanmalı, belki daha doğru olur. Ben aldatıldım ama bir şekilde aldatılmadığıma(yukarıdaki sebeplerden) inandırıldım. Dik duramadım hayatta. O zaman herkes aldatılsın, kimse dik duramasın ... vb.

Allah akıl fikir versin, bir yorumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bir kızınız var, umarım bu düşüncelerinizin doğru olmadığının farkına varır da hayatı rezil olmaz.

Dun sabahtan beri ilk defa birsey yedim.saglikli dusunuyorum. O suan agliyor yalvariyor bayiliyor kusuyor ama inanin korkusundan ailesi istemez cunku hickimse istemez ondan korkuyor.
Cok degersiz gozumde merhametimden faydalanmak istiyor ama hic acimiyorum ilk defa bir insana acimiyorum. Ben kimseye kin duymadim kimseyi dusman gormedim hayatimca ama ona acimiyorum suan

Allah bildigi gibi yapsin dicem de konulariniza bakinca cok da normal olmadiginiz ortada zaten. Doktora gidin siz bi hastalikli dusunceleriniz var.

Back