Yeni evliyim siddet görüyorum

Kızım ölmeden çık şu evden, adam akıl hastası gibi, böyle vicdansız bir canavarla yaşanmaz. Sevişme anınfa konuş demiyorum, normal zamanda konuşuyor musunuz, sohbet falan, sorsana neden böyle davrandığını. Ne diye dövüyor seni gerekçesi ne
Normal zamanda sohbet bile etmiyoruz

Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Görücü usulü mu

Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Yeni evliymissin bebek filan yapmadan yol yakinken don.boyle evlilik omur gecmez..asla bebek yapma ve bosanmanin yollarini ara.bosanmayi oneren biri degilim normalde ama bu is cok anormal!

Merhaba ..
Boyle evlilik olmaz. evlilik eşlerin rızasıyla sevgi saygı çerçevesinde iki kalbin birbirine ısınıp birşeyler paylaşmakla olur. Ama eşiniz resmen zorba size eziyet ediyor. Lütfen ailenizin yanına dönün . Çünkü böyle devam ederse daha kotu seyler olabilir. Düzeleceğini beklemeyin.

Boyle evlilik olmaz. evlilik eşlerin rızasıyla sevgi saygı çerçevesinde iki kalbin birbirine ısınıp birşeyler paylaşmakla olur. Ama eşiniz resmen zorba size eziyet ediyor. Lütfen ailenizin yanına dönün . Çünkü böyle devam ederse daha kotu seyler olabilir. Düzeleceğini beklemeyin.
Bir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf

Böyle bir evliliğin içine neden ve nasıl sürüklendin bilemiyoruz fakat böyle yaşamaya mecbur değilsin
Lütfen kendini kurtar.
Korkma lütfen harekete geç.

Bir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf
Bu resmen fiziksel şiddet cinselliklikte karşılıkli olacak bir şey lütfen bu durumu ailenle paylaş çok üzüldüm Rabbim kolaylık versin

Çok normalmiş gibi anlatıyosun her şeyi. Senin için de durum gayet doğalmış gibi. Maalesef biz bir şey yapamayız sen kaderine razı olmuşsun. En azından böyle konular açma çünkü sinirlerimiz zıplıyor…

Merhaba ..
Polise veya hastaneye git rapor al.Utanmanı gerektirecek bir durum yok.Utanması gereken karşındaki it.

X