- 17 Ağustos 2018
- 40
- 71
- 3
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Niye anlatamıyosun? Herkese anlat herkese gönder o mesajları hepsi bilsin görsün. Bayramda birbirlerine girsinler. Sende ananın evinde keyif yap.Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Yapacak iş belli.Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Öyle biriymiş ama insanın gözü görmüyormuş diyelim ...Hayir oyle biri degildi yada ben gormuyordum bosluktaydim dedi cok aci bosanmak istiyorum bende yani buna dayanamam ama cok aciyor kalbim bunu nasil atlatacam
Şuan sessız kalırsan hayatın boyunca sessiz kalmaya mahkum olucaksın .
Kim üzülürse üzülsün . Sende böyle olsun istemzdın . Ama böyle bir midesizliğe nasıl göz yumcaksın ? Akrabası dıyorsun ya !
Ben eşimin akrabalarıyla her hafta sonu buluşurum . O kadar yakınız. ne kadar iğrenç !!!!
Bu olaya direk bir son ver.
Hayir alamadim o durumu gorunce elim tutredi ve telefon dusunce uyandi alamadim goruntusunuEkran görüntüsü alıp kendinize attınız mı?
sizin yüzünüzden üzülmeyecekler ki. eşiniz yüzünden üzülecekler. bunu anlayın önce.Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
Ailesine soyle.onun hatasının yükünü sen taşıma!ailene de zamanı gelince anlat.ama ailenle kal.Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
Kendine saygın varsa zaten bu yapılanı hiçbir zaman kabul etmeyeceksin.zamanla her davranisina supheyle bakacaksin.kalip kendine işkence cektirmenin anlamı yok!
Affedenler (gidebilecegi durumu oldugu halde gitmeyenler) kendini kandırmak için kalirlar.acilariyla yüzleşmezler.
Diğer kadinlarimizda çaresizlikten kalır.
Önce ailenin yanına git kafanı dinle..zamanla söylersin zaten bilmeleri de gerekiyorki sana yardımcı olabilsinler onların destegi seni iyilestirecektir.Evet suan butun herseyi birlestiriyorum kafamda butun herseyi bu duruma bagliyorum aklima cok sey geliyor bu cok aci kalam boyle devam edemem bunu kendime soyluyorum ama nasil aileme soyleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?