Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

belgisiz_zamir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
40
71
3
Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.

Niye anlatamıyosun? Herkese anlat herkese gönder o mesajları hepsi bilsin görsün. Bayramda birbirlerine girsinler. Sende ananın evinde keyif yap.

Yapacak iş belli.
En temizi boşanmak.
Yapamıyorsanız bu şekilde kabullenmek.

Şuan sessız kalırsan hayatın boyunca sessiz kalmaya mahkum olucaksın .

Kim üzülürse üzülsün . Sende böyle olsun istemzdın . Ama böyle bir midesizliğe nasıl göz yumcaksın ? Akrabası dıyorsun ya !
Ben eşimin akrabalarıyla her hafta sonu buluşurum . O kadar yakınız. ne kadar iğrenç !!!!

Bu olaya direk bir son ver.

Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var

Kendine saygın varsa zaten bu yapılanı hiçbir zaman kabul etmeyeceksin.zamanla her davranisina supheyle bakacaksin.kalip kendine işkence cektirmenin anlamı yok!

Affedenler (gidebilecegi durumu oldugu halde gitmeyenler) kendini kandırmak için kalirlar.acilariyla yüzleşmezler.

Diğer kadinlarimizda çaresizlikten kalır.

Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
sizin yüzünüzden üzülmeyecekler ki. eşiniz yüzünden üzülecekler. bunu anlayın önce.

Eee sormadınız mı bu ne diye? Allah bilir kıza ne desi bak alelen duruma koyuyorum bana karışamaz falan mı dedi kız cvp vermiş mi

Evet suan butun herseyi birlestiriyorum kafamda butun herseyi bu duruma bagliyorum aklima cok sey geliyor bu cok aci kalam boyle devam edemem bunu kendime soyluyorum ama nasil aileme soyleyecegim

Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor

Evet suan butun herseyi birlestiriyorum kafamda butun herseyi bu duruma bagliyorum aklima cok sey geliyor bu cok aci kalam boyle devam edemem bunu kendime soyluyorum ama nasil aileme soyleyecegim
Önce ailenin yanına git kafanı dinle..zamanla söylersin zaten bilmeleri de gerekiyorki sana yardımcı olabilsinler onların destegi seni iyilestirecektir.
.sen net ol ne karar verdiysen kararından dönme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…