- 30 Mart 2009
- 14.472
- 1
- 64.962
- 1.123
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Neden? Kocalarimiz kadinin evini kullansa ve korunsa, istedigi kadar istedigi kisiyle sevisebilir mi demek oluyor bu?Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Ne diyorsunuz siz ya? Yeni evli bir adamın gözü karısındadır, heyecandan gözü ailesini, işini bile görmez. Kaldı ki akrabasına aşk ilanı edecek! Neyin bunalımı bu? Üstelik biz kadınlar ne bunalımlar yaşıyoruz, kime aşk ilan ediyoruz? Günlerdir verdiğiniz bu tarz cevaplara yorum yazıyorum. Ne kadar hastalıklı düşünceleriniz var! Siz bir kadınsınız, insansınız unutmayın ve hiçbir kadın kocasına geyşalık yapmak zorunda değildir!Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Benim de aklima geldi ama erkek olsa “catir catir catlatin” kalibini kullanmazdi. Ne yazik ki boyle dusunen bir kadin benceSiz gerçek misiniz?
Bunu aklı başında bir kadın yazmış olamaz
Erkek olduğunuzu düşünüyorum
bu arrkadaş her aldatmalı konuya kocanızı kaptırmayın temalı şeyler yazıyor. neyi kaptırmayacaksak vahşi doğadayız sanki. özetle bence kendisi trolNe diyorsunuz siz ya? Yeni evli bir adamın gözü karısındadır, heyecandan gözü ailesini, işini bile görmez. Kaldı ki akrabasına aşk ilanı edecek! Neyin bunalımı bu? Üstelik biz kadınlar ne bunalımlar yaşıyoruz, kime aşk ilan ediyoruz? Günlerdir verdiğiniz bu tarz cevaplara yorum yazıyorum. Ne kadar hastalıklı düşünceleriniz var! Siz bir kadınsınız, insansınız unutmayın ve hiçbir kadın kocasına geyşalık yapmak zorunda değildir!
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Ya çok komiksin biliyor musun savunduğun adam seni çatır çatır aldatmış hala aklın başına gelmemiş. Bide savunmak değil savunduğunu sanmak!! 9 yıl benden uzaktaydi diyorsun ve direkt dediğimi haklı çıkartıyorsun. Esas kötü fikirlerinde kendin boğul! Üslubuna dikkat et!Insanlari kendiniz gibi biliyorsunuz galiba biz ayri sehirlerde okuduk yillar oyle gecti is bulma telasi sinavlar derken 9 yil oldu cok yazik siz neler yasiyorsunuz ki boyle seyleri rahat konusuyorsunuz.insanin fikri ne ise zikride o olur. Yazik akliniza sadece boyle seyler geliyor kotu fikirlerinizde bogulun Alla sizin gibi hasta dusenceli insanlardan korusun
İnsanın ağzı torba değil ki büzesin demişler.Gereksiz polemiklerle enerjinizi düşürmeyin.Allah yardımcınız olsun.Insanlari kendiniz gibi biliyorsunuz galiba biz ayri sehirlerde okuduk yillar oyle gecti is bulma telasi sinavlar derken 9 yil oldu cok yazik siz neler yasiyorsunuz ki boyle seyleri rahat konusuyorsunuz.insanin fikri ne ise zikride o olur. Yazik akliniza sadece boyle seyler geliyor kotu fikirlerinizde bogulun Alla sizin gibi hasta dusenceli insanlardan korusun
Niye can yakma hedefiyle yazıyorsunuz ki? Olmuş 9 yıllık sevgililik.Duygularıma tercüman olmuşsun resmen. bir an bunu ben mi yazdım diye düşündüm9 yıl sevgililik ne ya kulağa korkunç geliyor hem de birbirini hiç tanımadan, evlenmeden. Ohooo 9 yılda ne naneler yemiştir de bu
Ailene anlatAslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Siz öyle yaptınız diye herkes yapacak değil 9 yıl ayrı kaldığınızda kocişkonuz neler yaptı acaba hiç düşündünüz mü süslenerek kaybettiğiniz onurunuzu maske gibi geri taktığınızı falan sanıyorsunuz galibaErkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Adam bunun diğer türlü sevgi olduğunu kabul etmiş , abi , abla , kardeş sevgisi gibi değil maalesefMeseleyi tam anlamadım ama yenge ye seni seviyorum yazan bir eş var sanırım.
Hakikaten bir büyük gibi sevemezmi. Yengeler ailenin bir parcası olabiliyorlar...
Küçük yaşta gelen gelinler ellerinde büyüyen çocukları evlatları gibi koruyup kollar.
Benim yengelerim öyleydi mesela ve çok severdik. Koskoca kazık olmamiza rağman hala onların sevgisini rahmetle anarız.
Kadın değildir oBenim de aklima geldi ama erkek olsa “catir catir catlatin” kalibini kullanmazdi. Ne yazik ki boyle dusunen bir kadin bence
Durumu sadece o kişi görüyosa sen nasıl öğrendinAslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
telefonuna bakıyor eşinin durumu sadece yengesine yapmış karaktersiz adam...Durumu sadece o kişi görüyosa sen nasıl öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?