Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Neden? Kocalarimiz kadinin evini kullansa ve korunsa, istedigi kadar istedigi kisiyle sevisebilir mi demek oluyor bu?

Ne diyorsunuz siz ya? Yeni evli bir adamın gözü karısındadır, heyecandan gözü ailesini, işini bile görmez. Kaldı ki akrabasına aşk ilanı edecek! Neyin bunalımı bu? Üstelik biz kadınlar ne bunalımlar yaşıyoruz, kime aşk ilan ediyoruz? Günlerdir verdiğiniz bu tarz cevaplara yorum yazıyorum. Ne kadar hastalıklı düşünceleriniz var! Siz bir kadınsınız, insansınız unutmayın ve hiçbir kadın kocasına geyşalık yapmak zorunda değildir!

bu arrkadaş her aldatmalı konuya kocanızı kaptırmayın temalı şeyler yazıyor. neyi kaptırmayacaksak vahşi doğadayız sanki. özetle bence kendisi trol

Böyle düşünen kadınlarımız oldukça erkekler daha çok aldatır. Ne de olsa "elinin kiri" canıııım. Kadın kendini beğendirmek için sürekli çırpınmalı, yoksa kaçırıverir adamı elinden (!)

Ya çok komiksin biliyor musun savunduğun adam seni çatır çatır aldatmış hala aklın başına gelmemiş. Bide savunmak değil savunduğunu sanmak!! 9 yıl benden uzaktaydi diyorsun ve direkt dediğimi haklı çıkartıyorsun. Esas kötü fikirlerinde kendin boğul! Üslubuna dikkat et!

İnsanın ağzı torba değil ki büzesin demişler.Gereksiz polemiklerle enerjinizi düşürmeyin.Allah yardımcınız olsun.

Niye can yakma hedefiyle yazıyorsunuz ki? Olmuş 9 yıllık sevgililik.
Bende evlenmeden önce eşimle 7 yıl sevgiliydim.
Korkunç falan da değildi, koştur koştur evlenmekten iyidir diye düşünüyorum.
3 yılında o, 1 yılında ben yurtdışındaydık.
Nane falan en azından ben yemediğime eminim, eğer en az bir örnek arıyorsanız.

Ayrıca 1,2,3,4 yıl hatta bir kaç ay sevgili olanlar aldatılmıyor mu sanıyorsunuz?

Ailene anlat

Bu kadin 45 yasinda ,kendine kimseyi bulamayınca 10 yıl önce boşadığı alkolik ,doven, aldatan kocasına geri donup bu yaşta bunu herkesten gizleyen biri ...

Yani eski kafali, cehalet icinde, pasif, kendine cocuguna ailesine saygisizlik ettirecek biri... yazdıklarınin sağlıklı olmasını beklemeyin arkadaşlar... Forumda her konuya "bosanmayin, kocaniza sahip çıkın" diye yazıp duruyor

ciddiye almayın derim

Siz öyle yaptınız diye herkes yapacak değil 9 yıl ayrı kaldığınızda kocişkonuz neler yaptı acaba hiç düşündünüz mü süslenerek kaybettiğiniz onurunuzu maske gibi geri taktığınızı falan sanıyorsunuz galiba

Meseleyi tam anlamadım ama yenge ye seni seviyorum yazan bir eş var sanırım.
Hakikaten bir büyük gibi sevemezmi. Yengeler ailenin bir parcası olabiliyorlar...
Küçük yaşta gelen gelinler ellerinde büyüyen çocukları evlatları gibi koruyup kollar.
Benim yengelerim öyleydi mesela ve çok severdik. Koskoca kazık olmamiza rağman hala onların sevgisini rahmetle anarız.

Adam bunun diğer türlü sevgi olduğunu kabul etmiş , abi , abla , kardeş sevgisi gibi değil maalesef

Durumu sadece o kişi görüyosa sen nasıl öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…