Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Nasıl sadece kız görüyor durumu ya. Boule bir şey yok wp da
Ayrıca sen niye susuyorsun. Al ekran görüntüsünü git avukata

birinin kocasi bana boyle bir sey yapsa eger benimde niyetim yoksa arar karisina anlatirim durustluk bunu gerektirir cunku demekki karsi taraftada bir skinti var
Normalde bende oyle yaparimda etrafta pasif silik kadinlar dolu hep birileri yuzunden ezilen magdur olan

Sahsiyetsiz kocan olucak adammi soyledi yengesine asik oldugunu?nasil anladiniz,oncesinde supheleriniz varmiydi ilgisine dair?

Sabah sekizde gidiyor aksam 5 6 da geliyor eve. Surekli yanimda is disinda disari cikmiyor cidden anlamadim cok aptalim hemde cokk
Ama suan saglikli dusunuyorum ilk aglama sizlanmayi biraktim bundan sonraki hayatimi planlamam gerekiyor.
Ben bu kisiyle omur geciremem tek bildigim bu bakinca igreniyorum cunku

Normalde bende oyle yaparimda etrafta pasif silik kadinlar dolu hep birileri yuzunden ezilen magdur olan
bu konu magdurluktan ziyade karsi taraf icinde risk dusununsene sizinde kocaniz telefonu ekine aliyo bi durumlara bakayim diyo pat adamin yazisi cikiyo karsisina silik insanlar genelde bu tarz seylerden korkup hemen ispiyonlarlar

Hemen bir screen shot!! Sonra ailesinin ve kendisinin gorecegi sekilde durum.Ve tabiki telefonunuzda bir kopyasi hatta videosu bulunsun telefonun onun olduguna dair kanit!!
Simdi onlar düsünsün!!

9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)

Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
Tanıyamamış olabilir. Belki çok iyi bir oyuncuydu anlayamadı olamaz mı? 9 yıl sevgililik de olur. O zaman evliliklerde de yaşanacak her şey yaşanır heyecan kalmaz sizi anlayamadım

Ses kaydı al asla hakaret etme eve gelince ses kaydı al ..deki Eger bosanmazsan elimdeki delilleri kullanırım de elindeki ses kaydını maillerine at ve güvendiği n arkadaşlarına ki silemesin...ben bu şekilde rahatça boşandım tek ceksede hatta korkusuna tüm avukat oarasini o verdi bir güzel nafaka baglatirsin kendine kabul etmek zorunda kalır cunku elinde ses kaydı var tehdit edersin ya nafakayı kabule dil dil anlasmali bosan dersin yada çekişmeli elimdeki delillerle rezil oldu dersin

bir kez aldatan tekrar aldatır bence.. sonuçta bir kez alışmıştır... isterseniz bu bayramı ailenizle geçirin ailenizin sevgisine ihtiyacınız olacak hem sakin kafayla düşünürsünüz. ayrıca ne olur ne olmaz diye o fotoğrafları yedekleyin eğer boşanmaya karar verirseniz mahkemede çok işinize yarar

Tanıyamamış olabilir. Belki çok iyi bir oyuncuydu anlayamadı olamaz mı? 9 yıl sevgililik de olur. O zaman evliliklerde de yaşanacak her şey yaşanır heyecan kalmaz sizi anlayamadım
9 yıl rol yapılamaz.
Parantez içi istisnalar haric dedim.
Sizi niye rahatsiz etti,siz de mi uzun flört ettiniz

Kanıtı elinde tut fotorafla çıktı çıkar boşanma davası aç ailenin yanına giderken de herkese fotoğrafları at akrabalarından olan o kişinin ailesine de at karışsın ortalık

Ya arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti Allah in bir kulu demiyor ki otur sakin kafayla düşün evet otur sakin kafayla düşün ama kimseye rezillik filan çıkartma aile faciasına neden olursun belki eşinin platonik biseydir olabilir ama öyle bişey varsa diğer tarafın ailesine yazık olur sadece ben ne yapabilirim üzerine git ben hayatım boyunca böyle yaptım ve çok fazla karını gordum ben sana boşanma da demiyorum ama bosanda demiyorum emin ol bundan sonraki de çok farklı olmayacak malesefki arkadaşlardan birisi yazmış sonradan pişman oldum diye düşünmeden hareket etme

Son düzenleme:
neden susuyorsun ? çocuğunda yoksa böyle bir adam için bir saniye bile ziyan etme

ekran goruntusu alıp kendınıze yollayın oncebı saklayın onu
boyle ınsanlar aldatacak ınsanlar neden evlenır anlamıyor hastalık bu ya resmen hastalık

akrabasına asık olan ustelık evlı olan bır adamdan her turlu sey beklenır hıc guven verıcı degıl
yapmanız gereken sey bellı de aslında.
hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…