- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Var canım 24 saatlik konulan durum güncellemesinden bahsediyor story gibi.Nasıl sadece kız görüyor durumu ya. Boule bir şey yok wp da
Ayrıca sen niye susuyorsun. Al ekran görüntüsünü git avukata
Normalde bende oyle yaparimda etrafta pasif silik kadinlar dolu hep birileri yuzunden ezilen magdur olanbirinin kocasi bana boyle bir sey yapsa eger benimde niyetim yoksa arar karisina anlatirim durustluk bunu gerektirir cunku demekki karsi taraftada bir skinti var
Tamda aşk ı memnu izlerken...Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
bu konu magdurluktan ziyade karsi taraf icinde risk dusununsene sizinde kocaniz telefonu ekine aliyo bi durumlara bakayim diyo pat adamin yazisi cikiyo karsisina silik insanlar genelde bu tarz seylerden korkup hemen ispiyonlarlarNormalde bende oyle yaparimda etrafta pasif silik kadinlar dolu hep birileri yuzunden ezilen magdur olan
Tanıyamamış olabilir. Belki çok iyi bir oyuncuydu anlayamadı olamaz mı? 9 yıl sevgililik de olur. O zaman evliliklerde de yaşanacak her şey yaşanır heyecan kalmaz sizi anlayamadım9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)
Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
9 yıl rol yapılamaz.Tanıyamamış olabilir. Belki çok iyi bir oyuncuydu anlayamadı olamaz mı? 9 yıl sevgililik de olur. O zaman evliliklerde de yaşanacak her şey yaşanır heyecan kalmaz sizi anlayamadım
neden susuyorsun ? çocuğunda yoksa böyle bir adam için bir saniye bile ziyan etmeAslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Ben de 7 yıl geçirdim evlilikle beraber tanıyamadım. Beni uzun flörte lafınız rahatsız etmedi. Tanıyamadınız mı lafın rahatsız etti.9 yıl rol yapılamaz.
Parantez içi istisnalar haric dedim.
Sizi niye rahatsiz etti,siz de mi uzun flört ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?