• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Ben anlamadım whatsap durumu nasıl sadece tek kişi görecek şekilde ayarlıyor?

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Yüzleştiniz mi...
Bi de siz içinize atıp üzüleceğinize dışınıza atın o üzülsün...
Anlatamama gibi bi derdiniz olmasın başı dik olan sizsiniz. Sonuç ne olursa olsun

Aslinda dogruyu soyluyorsunuz her yazilani okuyunca agliyorum yaraliyor"gozden cikarilmak" suan icin c benim durumumu iyi anlatiyor ama cok yaraliyor gercekler cok
yaralar tabi canim saglikli bir insanin hissetmesi gereken duygular bunlar zaten.
insan emegine verdigi degere yaptigi fedakarliklara mi uzulsun kocan bildigin adami baskasiyla hayel etmek mi dersin bunlar cook aci yani yasayan bilir.
kesinlikle sana yapilan bu hakareti kabul etme adam zaten bu pisligi yaparken herhalde sizi birbirinize kuma yapmak gecmiyordu icinden demek ki secimini yapmis ALLAH yaptigi secimle rezil etsin onu.

Öncelikle gücünü toplayıp onunla konuşmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. İki medeni insan gibi bunu yapabilirsiniz. Sen güçlü bir kadınsın. Onu yıllardır tanıyorsun. Dinledikten sonra karar ver, ne istiyorsun. Seni ne daha çok huzurlu yapar bunu bulmalısın. Sevgiler

9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)

Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
Bizde esimle 8 sene ciktik 5 yillik evliyiz toplamda 13 yil. Ama dediğiniz gibi uzun süreli ilişkiler sıkıntılı oluyor, herkes birbirini deli gibi tanıyor.

Bi şekilde ses kaydı al ve herkese rezil etmekle tehdit et anlaşmalı boşanmaya ikna et tek celsede biter anlaşmalı olursa yok olmazsa da ses kaydını mahkemede sunarsın elin kuvvetlenir. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım
Ses kaydini mahkemeye sunmak yasaya aykiri degilmiydi yaa.

Bence konuşmalısın eşinle
Baktın ki akrabası olan kızı seviyor dediği gibi
O zaman önce ailesine git durumu anlat
Giderken de yanına aileni al
Sen sağ ben selamet tek celse anlaşmalı

Durum ne :( merak ettim sizi. Eşiniz yengesini sevdiğini kabul etti mi.? Benim de 8 yıllık ilişkim var insan insanı aynı eve girmeden tanıyamıyo derler ama bu kadarını kimse beklemez ki eşinden. sanıyorum öncesinde bi aldatma gözü dışardalık bi durum da yaşamadınız? 45 yaşındaki kadına yengeye yani insanın aklı almıyor ama neden başıma geldi diyip ah vah edip kendinzi paralamanın anlamı yok. Herşey insanlar için her imtihan bizler için. Kocası afedersiniz erkeklere ilgi duyan gay çıkan bile var. Hiç başımıza gelmez sanıyoruz aldatılmak hem de bu şekilde fakat hayat işte. Yengeden eşinize karşılık var mı yok mu bu da merak konusu. Eşiniz kendi kendine m yapıyor bunu cidden

Amerikan başkanı dahil herkesi ayaklandırman lazım eşim tarafından aldatılıyorum diye...
Evet tarafından..

Mantıklı olan bu. Devamı gelecek. Yakalanmasaydı pişman olmayacaktı. Yakalanınca mı boş anına gelmiş. Ya inanma bunlara.

Ölü gibi olma. Kalk. Birazdan eve gelir it. Seni ikna eder. Sarılıp öper. Tarlı sözler söyler. Kanarsın.
Bu kanınca ikna olacak bir dey değil.
Bu herhangi biriyle bir aldatma değil.
Bu sapıklık.
Bu ahlaksızlık.
Adilik.
Amcası sana göz dikseydi hoşuna gider miydi acaba pisliğin?
Zaten kanacak bi insansa ne desek bos :-)

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.

Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
:KK57:

Ahlaksızlık bir gerekçe olamaz yani, öyle mi?
Evliliğin amacı milleti çatır çatır çatlatmak değildir belki de, huzur veren biriyle ömrü paylaşmaktır, olabilir mi?
Bir de konudaki diğer kadının durumdan haberi yok.

boyle pasif pasif aglama kocan yengesiyle bir sey yasiyor ki paylasmis karsilik vermiyordur sanma madem karsiligi yok bu ne cesaret rezil et birak ailesi birbirine girsin..
Ailen arkandaysa ne diye o evdesin ki hala çık git ama kanıtla goster ailesine..iş de bulunur acı da geçer korkak olmayin lutfen ..
Canim ama cok tehlikeli isler bunlar,yani amcasi yengesini ya öldürse. Biliyorsunuz bir anlik cinnet meselesi konu sahibi cok uyanik davranmali bence elbette o 2 ahlaksizin yanina kalmamali

Back