- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
Ben anlamadım whatsap durumu nasıl sadece tek kişi görecek şekilde ayarlıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarlarda mevcut. görmesini istediğin yada istemediğin kişileri işaretleyip durum yapabılıyorsunBen anlamadım whatsap durumu nasıl sadece tek kişi görecek şekilde ayarlıyor?
Yüzleştiniz mi...Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
yaralar tabi canim saglikli bir insanin hissetmesi gereken duygular bunlar zaten.Aslinda dogruyu soyluyorsunuz her yazilani okuyunca agliyorum yaraliyor"gozden cikarilmak" suan icin c benim durumumu iyi anlatiyor ama cok yaraliyor gercekler cok
Bizde esimle 8 sene ciktik 5 yillik evliyiz toplamda 13 yil. Ama dediğiniz gibi uzun süreli ilişkiler sıkıntılı oluyor, herkes birbirini deli gibi tanıyor.9 yıllık sevgililik mi olur ya ?
Yaşanacak her sey yaşanmıştır, heyecan vs kalmamıştır (istisnalar hariç)
Akrabasına yürüyecek kadar adi bir adamı nasıl tanıyamadınız onca sene ?
Ses kaydini mahkemeye sunmak yasaya aykiri degilmiydi yaa.Bi şekilde ses kaydı al ve herkese rezil etmekle tehdit et anlaşmalı boşanmaya ikna et tek celsede biter anlaşmalı olursa yok olmazsa da ses kaydını mahkemede sunarsın elin kuvvetlenir. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım
Zaten kanacak bi insansa ne desek bosÖlü gibi olma. Kalk. Birazdan eve gelir it. Seni ikna eder. Sarılıp öper. Tarlı sözler söyler. Kanarsın.
Bu kanınca ikna olacak bir dey değil.
Bu herhangi biriyle bir aldatma değil.
Bu sapıklık.
Bu ahlaksızlık.
Adilik.
Amcası sana göz dikseydi hoşuna gider miydi acaba pisliğin?
Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Ahlaksızlık bir gerekçe olamaz yani, öyle mi?Erkeğin aldatması bir kadına ev açıp o kadından çocuk sahibi olmasıdır. Bir bunalım geçiriyor. Evliliğinize renk heyecan katıp kocanızı da kimseye kapyırmayın. Giyinip süslenip kocanızı kolunuza takıp o akrabayı çatır çatır çatlatın. Mutluluk varken bu üzüntü niye. Mesajla koca mı boşanır.
Eşini doktora götür. Mide var mı kontrol etsin
Canim ama cok tehlikeli isler bunlar,yani amcasi yengesini ya öldürse. Biliyorsunuz bir anlik cinnet meselesi konu sahibi cok uyanik davranmali bence elbette o 2 ahlaksizin yanina kalmamaliboyle pasif pasif aglama kocan yengesiyle bir sey yasiyor ki paylasmis karsilik vermiyordur sanma madem karsiligi yok bu ne cesaret rezil et birak ailesi birbirine girsin..
Ailen arkandaysa ne diye o evdesin ki hala çık git ama kanıtla goster ailesine..iş de bulunur acı da geçer korkak olmayin lutfen ..