Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

belli olmazki zipin hangi kadını kasettigini bilmiyor, ne öğrendiğini bilmiyor, belki başka kadında vardır
kafası karışır
tamam canım senle ben olmazmışız bu işlerde, ben pek can acıtacak söz bulamıyorum, sen de akıllara zarar dil açma yöntemlerinden bahsediyorsun...

Ousa kizdigimda noldu diyor. Sen ne yaptığını ii biliyorsun diyorum. Ne yapiysa yumurtluyor kastetmediklerimi bile

Sizce bi is arkadasinin bu sekilde hesap sormasi ne kadar normal? Bana sadece bu konudaki fikirlerinizi söyleyin lütfen.[/QUOTE]
bence hiçbir arkadaş bu şekilde hesap sormaz belki şöyle olabilir ooo falan filan bey arabada ki kız arkadaşın mıydı ,güzelmiş ..... diye tatlı atışmalar olabilir.
ama sonu düşmanmı olalımla bitmiş ..çok alakasız geldi zıpzıpcım arkadaşlıkla

Yok aglamakli zaten olmaz ona imkan yok. Onu yerin dibine sokacak sözler olmali
zip siz ne zaman ayrıldınız ki, ee bayaa olduysa zaten yeni biriyle çıkmıştır, neden şaşırıyoruz bu kadar biz.. O zaman normal değil mi, nereden biliyoruz seninle aynı anda olduğunu bu kadının, belki ayrıldıktan 1 gün sonra başladılar..

Onlar ayrılmadan olmuş bu olay

Aynen.. Ayrilmak üzereyken diyelim, aramiz bozuktu
Zip sen o kadının ismini öğren önce ondan emin ol.
belki evli olan değil dir
sonra face profiline bak seninkiyle ordaki ilişkisi nedir.

Artik cözdüm seni ve igrenc yasantini. Bi de kendini nasil ahlakli, namuslu, dindar biri olarak tanitiyodun pes dogrusu. Sen gecen sene ekim ve kasim ayinda benimle bulusmaya geldiginde zaten o isyerindeki kadin vardi hayatinda. Aklinca ikimizi idare ettin, cok akillsin (!!!) ya! Cehennemin bas kösesinde yerini ayirttirmak büyük akillilik olsa gerek.. Sana birsey söyleyeyim mi... Sen ne namus, ne ahlak, ne Allah korkusu, ne iman, ne de en önemlisi KARAKTER olarak benim yanima bile yaklasamazsin. Yazik ki bana, hayatimin 3 senesinde senin gibi ahlaksiz, namussuz, Allah korkusu olmayan, rezil bi insana yer vermisim. Cidden cok yazik. Iki ay önceki konusmalarimizda nasilda evdeyken benimle güzel güzel konusup hatta bulusmayi bile (!!!) teklif ettin, ama sen is yerindeyken olan konusmalarimizda tuhaf bi sekilde bi agresif, tamamen farkli konusuyodun benimle, sanki pesinden kosuyomusum gibi göstermeye calisiyodun. E tabi isyerinde böyle göstermen gerekiyo dimi malum sebeplerden dolayi !!! Üstelik o isyerindeki kadin evli bile olabilir diye düsünüyorum sen gercekten ne kadar adi ve asagilik birisin, aciyorum seninle evlenecek olana. Rezil pislik. Sana ettigim beddualarla asla mutlu olamayacaksin ve hayatinda attigin HER ADIMIN pismanlikla sonuclanicak bunun icin sürekli dua ediyorum ve edicem cünkü sen tam olarak bunu hak eden rezil adi ahlaksiz bi pisliksin.

Aynen.. Ayrilmak üzereyken diyelim, aramiz bozuktu
ee boşver be tatlı ayrılmış senden zaten e şüpheleniyormuşsun da, senin atacağın mesajı belki ciddiye bile almaz, öfff falan der siler hemen, hiç bulaşma bence.

siz şuan ayrı değil misiniz?

Normal bir arkadas, is aekadasi bir erkekten hesap soramaz...

Yine dusmanmi olalim demesi zaten herseyi anlatiyor..

Normal bir durum degil.

3 senelik ilişkimiymiş ya, anlıyorum neden kafana taktığını....

Konulara sadece yas sorup es gecmeseydiniz, simdi neyapabilirdiniz yada ne yazabilirdiniz bi fikir olurdu aklinizda.... Ayrica ilk baslarda seslerden yaslari anladim demissiniz sonrada eski sevgilinize sordugunuzda söyledigini yazmissiniz, tuhaf.... Bunun üstüne arabadayken "yanlislikla" acilan telefondan 18 lik kizi oradan isyerine gidip ordada 31lik hatunun konusmasina kadar uzun sürecli telefon dinlemek nasil bi karakter yapisi apayri bisey... Ayrica sevda hangi ara görmüste,yememis icmemis 31lik evli hatuna yetistirmis o dahada tuhaf...2-3 saat adamin telefonunumu dinlediniz.... Hepsini gectim madem adam size anlatti yaslari falan söyledi, hala tahminimce o ilgi duyan evli kadin diyorsunuz ya, neden ozaman sevgilinizden bunu ögrenmedinizde simdi tahmin yürütüyorsunuz? Yok bide bitmis gitmis, adama mesaj atsaniz ne yazar atmasaniz nee yazar, sevgiliyken takmamis simdimi takacak...

Kadin: Arabana kiz almissin

O: Kiz mi almisim, kim söyledi

Kadin: Sevda söyledi. Arabanda kiz oldugunu görmüs

O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun.

Kac kere sordum kabul etmiyo ki. Ama bana mantikli gelmiyo iste. Yine düsman mi olalim, öyle daha mi iyiydi, yine öyle mi olsun istiyosun ne demek yaaa Allah onun bin türlü cezasini versin nefret ediyorum ondan

erkek o kızla mı bir daha mı düşman olmak istemiyormuş yoksa arabadaki Sevdayla mı
yeterli veri yok.

o mesajı yazma bu arada, okumaz bile sonuna kadar, ancak kendi içini rahatlatırsın. ama cevap gelmeyince o hissin de kaybolur.

Çok güzel beğendim zip

yaşlar kaç??

senin yaşın? onun yaşı? arabasına aldığı kızın yaşı? arabasına alması için onu yönlendiren şahsın yaşı? şirketteki kadının yaşı? şirketteki kadına arabasına kadın aldığını ispitleyen sevdanın yaşı???

bunları bilmeden nasıl cevaplayabiliriz ki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…