ahaaahahah carrie bi alemsin , kahkaha attım gece gece demek "hangi kadın ofisteki kadın mı" diyecek haaa..
ahhhahaha
belli olmazki zipin hangi kadını kasettigini bilmiyor, ne öğrendiğini bilmiyor, belki başka kadında vardır
kafası karışır
zip siz ne zaman ayrıldınız ki, ee bayaa olduysa zaten yeni biriyle çıkmıştır, neden şaşırıyoruz bu kadar biz.. O zaman normal değil mi, nereden biliyoruz seninle aynı anda olduğunu bu kadının, belki ayrıldıktan 1 gün sonra başladılar..Yok aglamakli zaten olmaz ona imkan yok. Onu yerin dibine sokacak sözler olmali
Onlar ayrılmadan olmuş bu olayzip siz ne zaman ayrıldınız ki, ee bayaa olduysa zaten yeni biriyle çıkmıştır, neden şaşırıyoruz bu kadar biz.. O zaman normal değil mi, nereden biliyoruz seninle aynı anda olduğunu bu kadının, belki ayrıldıktan 1 gün sonra başladılar..
Onlar ayrılmadan olmuş bu olay
ha pardon evet hatırladım şimdi o detayı.. gece oldu şu an basmıyo kafa pekOnlar ayrılmadan olmuş bu olay
Zip sen o kadının ismini öğren önce ondan emin ol.Aynen.. Ayrilmak üzereyken diyelim, aramiz bozuktu
ee boşver be tatlı ayrılmış senden zaten e şüpheleniyormuşsun da, senin atacağın mesajı belki ciddiye bile almaz, öfff falan der siler hemen, hiç bulaşma bence.Aynen.. Ayrilmak üzereyken diyelim, aramiz bozuktu
ee boşver be tatlı ayrılmış senden zaten e şüpheleniyormuşsun da, senin atacağın mesajı belki ciddiye bile almaz, öfff falan der siler hemen, hiç bulaşma bence.
Kadin: Arabana kiz almissin
O: Kiz mi almisim, kim söyledi
Kadin: Sevda söyledi. Arabanda kiz oldugunu görmüs
O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun.
Kac kere sordum kabul etmiyo ki. Ama bana mantikli gelmiyo iste. Yine düsman mi olalim, öyle daha mi iyiydi, yine öyle mi olsun istiyosun ne demek yaaaAllah onun bin türlü cezasini versin nefret ediyorum ondan
Çok güzel beğendim zipArtik cözdüm seni ve igrenc yasantini. Bi de kendini nasil ahlakli, namuslu, dindar biri olarak tanitiyodun pes dogrusu. Sen gecen sene ekim ve kasim ayinda benimle bulusmaya geldiginde zaten o isyerindeki kadin vardi hayatinda. Aklinca ikimizi idare ettin, cok akillsin (!!!) ya! Cehennemin bas kösesinde yerini ayirttirmak büyük akillilik olsa gerek.. Sana birsey söyleyeyim mi... Sen ne namus, ne ahlak, ne Allah korkusu, ne iman, ne de en önemlisi KARAKTER olarak benim yanima bile yaklasamazsin. Yazik ki bana, hayatimin 3 senesinde senin gibi ahlaksiz, namussuz, Allah korkusu olmayan, rezil bi insana yer vermisim. Cidden cok yazik. Iki ay önceki konusmalarimizda nasilda evdeyken benimle güzel güzel konusup hatta bulusmayi bile (!!!) teklif ettin, ama sen is yerindeyken olan konusmalarimizda tuhaf bi sekilde bi agresif, tamamen farkli konusuyodun benimle, sanki pesinden kosuyomusum gibi göstermeye calisiyodun. E tabi isyerinde böyle göstermen gerekiyo dimi malum sebeplerden dolayi !!! Üstelik o isyerindeki kadin evli bile olabilir diye düsünüyorum sen gercekten ne kadar adi ve asagilik birisin, aciyorum seninle evlenecek olana. Rezil pislik. Sana ettigim beddualarla asla mutlu olamayacaksin ve hayatinda attigin HER ADIMIN pismanlikla sonuclanicak bunun icin sürekli dua ediyorum ve edicem cünkü sen tam olarak bunu hak eden rezil adi ahlaksiz bi pisliksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?