Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda
- Konu Sahibi zipzip
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
tabi canım hemen açıklayayım, kadın biraz feminist takılıyordur, daha önce bu muhabbetlerden kadınlarla ilgili bir tartışma gemiştir aralarında, küslük olmuştur. Kadınları kullandığını düşünüyordur belki... şimdi bu olay olunca adamda düşmanlık mı olsun istiyorsun gibi bir şey söylemiş olabilir.. hani bir ihtimal bu da olabilir, illa sevgili gibi düşünmeyelim...Nasil yani, ne demek istedigini anlamadim, aciklar misin biraz
Normal değil zip..
Ben de öyle dedim ona. Asla normal bi durum degil dedim. O da bana, biz yakin arkadas gibiyiz isyerinde, ben sicak davraniyorum herkese kadinin günahini aliyosun dedi.
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Bu adamın burcu neBen de öyle dedim ona. Asla normal bi durum degil dedim. O da bana, biz yakin arkadas gibiyiz isyerinde, ben sicak davraniyorum herkese kadinin günahini aliyosun dedi.
Hiççç oyle işte,şimdi utandırmayayım seni
Ne zamandır berabersın bu adamla?
Nasil yani? Cidden merak ettim. Beraber degilim ki onunla yazdim ya.
Ya konu sahibinin zipzip olduğunu öğrenince yaşları sorasım geldi ama kızlar çoktaaan yazmışlar :) şaka bir yana sevgili olmadığın ama bence hoşlandığın kişinin konuşmalarını dinlemen hiç hoş değil etik bulmadım. O yüzden 18miş 31miş sallamazdım başka bir kızla konuşması demek ki senle ilgilenmediğini gösteriyor.
Bu arada bu kadınların da yaşlarını tahmini de olsa yazdığına göre yaş konusunda takıntılısın
Bu arada bu kadınların da yaşlarını tahmini de olsa yazdığına göre yaş konusunda takıntılısın
- 31 Mayıs 2014
- 316
- 109
- 48
E beraber degılsın madem belkı de flört ettıgı bırıdır ,bu anlamda adam hesap vermek zorunda degıl kıNasil yani? Cidden merak ettim. Beraber degilim ki onunla yazdim ya.
E beraber degılsın madem belkı de flört ettıgı bırıdır ,bu anlamda adam hesap vermek zorunda degıl kı
Ya konu sahibinin zipzip olduğunu öğrenince yaşları sorasım geldi ama kızlar çoktaaan yazmışlar :) şaka bir yana bence sevgili olmadığın ama bence hoşlandığın kişinin konuşmalarını dinlemen hiç hoş değil etik bulmadım. O yüzden 18miş 31miş sallamazdım başka bir kızla konuşması demek ki senle ilgilenmediğini gösteriyor.
Tahmini degil, o zamanki erkek arkadasim söyledi. Biliyorum yani
- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
- 31 Mayıs 2014
- 316
- 109
- 48
O zaman ki erkek arkadasın şimdiki hoşlandığın çocuğa asılan kadının yaşını nerden bılıyor kı?Tahmini degil, o zamanki erkek arkadasim söyledi. Biliyorum yani
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
erkek arkadsin sen sordugun için soylemistir :)Tahmini degil, o zamanki erkek arkadasim söyledi. Biliyorum yani
yinede takintili sayilirsin : )
O isyerinde evli bi kadin var ben ondan süpheleniyorum. Cünkü önceleri evli bi kadin var isyerinde bana yaziyo galiba demisti.
Ödünc degil tamamen benim oldu isteNick almak parayla mı ya da zor bir şey mi ki ödünç alınıyor
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Zip bu eleman mudur dedin dimi
sevda normal çalışan
Müdüre hesap sormak ne haddine sevdanın
Valla bole bişey görmüştüm çalıştığım bi işyerinde.
Sekreter patrona hesap soruyordu neden Carrie yi odana cagirdin diye. Nerden biliyorsun dersen ben çok meraklı biriyim patronun pc sini kurcaladim msn si log tutuyordu orda gördüm. Ayrıca sekreter patronun metresiymis onuda yazılardan öğrendim ve daa 1 haftalik elemandim. Daha eski elemanların haberleri yoktu dunyadan
sevda normal çalışan
Müdüre hesap sormak ne haddine sevdanın
Valla bole bişey görmüştüm çalıştığım bi işyerinde.
Sekreter patrona hesap soruyordu neden Carrie yi odana cagirdin diye. Nerden biliyorsun dersen ben çok meraklı biriyim patronun pc sini kurcaladim msn si log tutuyordu orda gördüm. Ayrıca sekreter patronun metresiymis onuda yazılardan öğrendim ve daa 1 haftalik elemandim. Daha eski elemanların haberleri yoktu dunyadan
O zaman ki erkek arkadasın şimdiki hoşlandığın çocuğa asılan kadının yaşını nerden bılıyor kı?
Ya birak girgiri artik lütfen.
- 31 Mayıs 2014
- 316
- 109
- 48
Vallahı anlamadımYa birak girgiri artik lütfen.