• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

Nasil yani, ne demek istedigini anlamadim, aciklar misin biraz
tabi canım hemen açıklayayım, kadın biraz feminist takılıyordur, daha önce bu muhabbetlerden kadınlarla ilgili bir tartışma gemiştir aralarında, küslük olmuştur. Kadınları kullandığını düşünüyordur belki... şimdi bu olay olunca adamda düşmanlık mı olsun istiyorsun gibi bir şey söylemiş olabilir.. hani bir ihtimal bu da olabilir, illa sevgili gibi düşünmeyelim...

Evet okudum.. Yaa canın sıkılıyor dert mi arıyorsun kendine zipzip. Zaten görüşmüyormuşsun bırak kimse kim o meçhul,sorgucu kadın :KK12:

Ya konu sahibinin zipzip olduğunu öğrenince yaşları sorasım geldi ama kızlar çoktaaan yazmışlar :) şaka bir yana sevgili olmadığın ama bence hoşlandığın kişinin konuşmalarını dinlemen hiç hoş değil etik bulmadım. O yüzden 18miş 31miş sallamazdım başka bir kızla konuşması demek ki senle ilgilenmediğini gösteriyor.
Bu arada bu kadınların da yaşlarını tahmini de olsa yazdığına göre yaş konusunda takıntılısın

arabasına bir kızı alınca arası bozulacak biri varsa siz olmalıydınız,
başkalarına hesap vermesi ilginç,
ben de şüphelendim

hala etkisinde kalıp sorguladığınıza göre uzun süreli bir ilişki olmalı?

E beraber degılsın madem belkı de flört ettıgı bırıdır ,bu anlamda adam hesap vermek zorunda degıl kı
Ya konu sahibinin zipzip olduğunu öğrenince yaşları sorasım geldi ama kızlar çoktaaan yazmışlar :) şaka bir yana bence sevgili olmadığın ama bence hoşlandığın kişinin konuşmalarını dinlemen hiç hoş değil etik bulmadım. O yüzden 18miş 31miş sallamazdım başka bir kızla konuşması demek ki senle ilgilenmediğini gösteriyor.
Bu arada bu kadınların da yaşlarını tahmini de olsa yazdığına göre yaş konusunda takıntılısın

Tahmini degil, o zamanki erkek arkadasim söyledi. Biliyorum yani

şimdi zipzip 27
sevgilisi 33
arabaya atılan kız 18
sorgulayan kadın 31
Bu ortalığı karıştıra sevda kaç yaşında; o çok önemli bir detay ama öğrenmemiz lazım onu da

(ahaahhaha kusura bakma zipzip şaka yapayım dedim son kez)
(Seviyoruz seni)

Ikinizinde yaşları kac canim?:KK70:

Beraber değilsiniz ama adam sana da açıklama yapıyor :p Ohhh herkese mavi boncuk.
Karanlıkda fantezi peşinde olan adam değil mi bu:KK20:

Zip bu eleman mudur dedin dimi
sevda normal çalışan
Müdüre hesap sormak ne haddine sevdanın

Valla bole bişey görmüştüm çalıştığım bi işyerinde.
Sekreter patrona hesap soruyordu neden Carrie yi odana cagirdin diye. Nerden biliyorsun dersen ben çok meraklı biriyim patronun pc sini kurcaladim msn si log tutuyordu orda gördüm. Ayrıca sekreter patronun metresiymis onuda yazılardan öğrendim ve daa 1 haftalik elemandim. Daha eski elemanların haberleri yoktu dunyadan

Back