Yarasa🦇


Tarla fareleri ufak ve sevimli oluyor
Siz bir de lagimdan yeni cikan kıllı mıllı lağım faresi abiyi görün
 
Pencerene sineklik tak
 
bi googlelamaktan aciz olanlar ahkam kesmese keşke.

belki utanırsınız link koyayım da.


inhalasyon solunum demek anlamayıp sonra bana sataşmayın yine

burada bir bilgi veriyorum ki bilmeyenler öğrensin ileride bir gün kuduz olup ölmesin kimse diye saçma sapan artistlikler görüyorum. yarasalar enfekte olmaz ama kuduzu taşırlar ve vücut sıvılarında bulunur tükürük dışkı idrar gibi. dolayısıyla temasta da bulaşır yarasa dışkılarının olduğu yerde nefes alırsanız bulaşır.

MissCherryBlossom ben dollface sana mesaj atmıştım ama sallamamıştın. yani evet hekimim. şüphen olmasın. ama ben senin bu tavırlarından sonra bahsettiğin gibi bir kişi olduğundan şüphe duymaya başladım açıkçası.


neyse yaaaaa hadi size minnoş yarasa sevmeler alın okşayın minnoşları çok sevimliler
 
Ben de 5. Kattayım. Geçenler de girdi bizim eve de . Hayvan da korktu bizde çok ender olabilecek birsey.
 
Sincap da tatli hayvan ama balkonumda tikir tikir bi ses duyup yuzyuze geldigimde odum patladi. Lagim faresi sandim ilk. Arkasini donup kactiginda anladim sincap oldugunu.
Korkmaniz cok dogal pencereleri acin, isiklari ve kapiyi kapatin disari cikin. Yarasa da illa ki cikar disari pencereden.
 
Hanımlar,
kuduz tartışmasına bir son verin isterseniz.

Vampir yarasalar da Türkiye'de yaşamıyor, Güney Amerika ülkelerindeler. Bizdeki yarasalar meyve ve böcekle beslenen türden, kanınızı emmezler merak etmeyin :))))


Bu nasıl sevimli bir şey böyle sesleri çok keskin ama, seneler evvel bir tanesi evin bacasına düşmüştü çıkamıyordu garibim, kurtulmak için çıkardığı sesler çok tiz ve keskindi, kendi çıkamayınca yardım ettik kaçıp gitti :)
Kirpilerde çok güzeller, anne ve bebek kirpiyi bir arada görme şansınız olursa mutlaka seyredin derim, hayvanlara aklı yok derler, öyle diyenler anne kirpinin yavrusuna çevre eğitimi verdiği bir anı yakalayıp seyretsin, ben denk geldim, anne yavrusuna kaldırıma çıkmayı öğretirken yavrunun boyu yetmedi çıkamadı, anne defalarca gösterip epey uğraştı ama yavru çıkmayı başaramadı, sonra ben zemini düz bir taş bulup koydum anneye göstererek, anne o taşa basarak kaldırıma çıktı, tekrar indi taşa basıp yine kaldırıma çıktı, yavru taşa basması gerektiğini öğrendi, taşa basıp o da kaldırıma çıktı, sen nasıl bir canlısın ki o taşı sizin için koyduğumu anladın da direkt taşa yönlendin bebeğine de öğrettin?

Hayvanlar alemi çok muhteşem bir alem seyretmeye doyum olmuyor, bugün de yaban domuzlarını seyretmekten alamadım kendimi, yalnız yarasa, yaban domuzu derken maalesef bizler ekolojik dengeyi bozduk, Türkiye'deki yarasalar zaten zararsız türlerden oluşuyor ama yaşadıkları mağaralar maalesef yok oluyor, bu hayvancıklar mecburen bulabildikleri her yerde barınmaya başladı, yaban domuzları da öyle, ormanlık alanlara evler yapılınca hayvanlar yersiz yurtsuz kaldı, yetmiyormuş gibi bir de hunharca öldürülüyorlar.
 
Size gerçekten çok hayranım hiç tanımıyorum sizi ama yıllardır tanıyormuş gibi seviyorum kalbiniz o kadar güzel ki çok belli benim bir konum vardı BDV de fare ile ilgili nasıl kurtarırım diye o zaman sizi çok sevmiştim nasıl azimle zavallıyı kurtarırım diye çabalamıştık hep birlikte size çok teşekkür ediyorum hayvanlara saygısı ve sevgisi (gerçek) olan maalesef çok az insan var
 
Çok teşekkür ederim olması gerekeni yapıyorum sadece, doğaya saygı duyuyorum, gölgesinden faydalandığımız ağaçlara, zararlı gibi gördüğümüz ama her birinin doğada bir faydası olan tüm canlılara şükrediyor iyi ki varsınız diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…