Hem kuduz hemde aids mikrobu taşıyo diye okumuştum.
yarasalar kuduz olur bildigim kadariyla sineklik tarzi bisey taktirin benceŞehirde yaşıyorum merkezdebi de bi akşamda iki tane girdi. Aynı yerde 2.senem cam kapı açık uyuruz. Kapıcı bile şaşırdı
kaynak ne :) baya bilimsel galiba.
yarasalardan solunumla bile bulaşıyor kuduz insanlara yanlış bilgi vermeyin.
Kuduz mikrobu taşıyorlarBildiğim kadarıyla kahverengi olanı da varayrıca niye korkuyorsunuz cidden garip ya da garip olan ben ve Velvette mi
Ne bileyim pıtıcık pıtıcık gözleri falan var çok şeker, tutunup salınıyorlar falan
Süpürge gibi bir şeyle kovaladınız mı, vileda sopası falan o zaman kaçması lazım
Bir spray şişesine su doldurup üstlerine sıkarsan kaçarlar veya fenerle ışık tut üzerlerine, hem zarar görmezler hem de kaçıyorlar
Sineklik taktırın ben olsam kalp krizi geçirmiştim büyük fobim var o kanatlarına tipine ay Allahımİyi günler
Dün akşam evime 2 kere yarasa girdi. Her türlü hayvandan korkan bi insanım. Çok huylandım. Bebeğimde var. Dışarıya attık ama yine gelir korkusu var. Evimin alt tarafında ağaçlıklı bi park var. Sokak lambasıda var. Geçen sene böyle bişey yaşamamıştım. Evim 8.kat bu arada. Başına böyle bişey gelen var mı? Ne yapacağımı bilemiyorum.
Kuduz mikrobu taşıyorlaryoksa bence de çok sevimliler..
Ay bana sıçanlarda sevimli geliyorYabani hayvan iste, turlu turrlu hastalik tasiyabilir sonucta yaklasmamak gerek.
Sıçana benzior bence yarasalar çok tipsiz
Bana da sevimli geliyorlar sadece lağım fareleri tiksindirici geliyor bide onlar saldırgan lağım fareleri onlardan korkarım sadece ama tarla faresi falan çok sevimlilerAy bana sıçanlarda sevimli geliyoryani görsem muhtemelen korkarım. Ama internette fotolar vs gördüğümde sevimli geliyor. Sadece nedense kuyrukları beni huylandiriyor
Ayy yarasa anım geldi aklıma evdekilerden gizli sabaha karşı camda sigara içerken içeri girmişti yarasa odada yarasa kovalamıştım kimseyi uyandırmadanİyi günler
Dün akşam evime 2 kere yarasa girdi. Her türlü hayvandan korkan bi insanım. Çok huylandım. Bebeğimde var. Dışarıya attık ama yine gelir korkusu var. Evimin alt tarafında ağaçlıklı bi park var. Sokak lambasıda var. Geçen sene böyle bişey yaşamamıştım. Evim 8.kat bu arada. Başına böyle bişey gelen var mı? Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bana da sevimli geliyorlar sadece lağım fareleri tiksindirici geliyor bide onlar saldırgan lağım fareleri onlardan korkarım sadece ama tarla faresi falan çok sevimliler
Kedi bişe yapmadı değil miYa şimdi millet bana manyak diyecek ama, yıllar önce bir fare ailesi gördüm ben, cinsi neydi bilmiyorum böyle el büyüklüğünde bir anne bebeklerini koynuna toplamış yatıyordu toprağın dibinde ben hayatımda öyle sevimli yaratıklar görmedim. Bebekler tüysüz ve pembe pembeydi, inanılmaz bi manzaraydı normalde ürker kaçar fareler ama bebeklerden belki de kaçmadı hiç, ağlama sesi gibi bi ses çıkardı, onları bulan bahçeye gezintiye çıkardığım kedimdi, terlikle kovalayıp eve geri sokmuştum, hiç gitmezler gözümün önünden öyle güzeldiler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?