Yarasa🦇

Daha önce buralarda evine yarasa giren olmamış. Köylerde alışkınız dedi ama burda ilk defa duydum dedi.

Yaa belki cinsine göre değişiyordur siyah olanları şirin görünüyor minik falan ya sizinki nasıldı

Yaa belki cinsine göre değişiyordur siyah olanları şirin görünüyor minik falan ya sizinki nasıldı
Çok hiperaktifti. Önce çat diye balkonun ortasına atladı. Sonra kanatlandı, üstümden sağa sola çarpıp durdu. Ne yapmaya çalıştığını anlayacak aklım yoktu o sırada. Küçük ve kapkaraydı. Zaten renkli yarasa yoktur diye biliyorum. Ödüm koptu ve inan hiç sevimli değildi. Hatta batman gelmiş olabilir mi dedim. Bu bir ilkti, daha önce hiç gelmedi. Tatlı falan değil kabus gibiydi

Bildiğim kadarıyla kahverengi olanı da var ayrıca niye korkuyorsunuz cidden garip ya da garip olan ben ve Velvette mi

Yönünü bulamamıştır, daha çok sonar sistemleri gelişmiş görme duyuları o kadar güçlü değil, belki duyu/görü sistemini bloklayan bir şey vardıysa ortamda

Evet çok severim uçuşmalarını çok mistik dediğin gibi hele geceleri baykuş sesleri eşliğinde uyumak çok çok güzel

Ahaha aynı ben sisli günleri de seviyorsundur sen böyle azcık mistik, gizemli, karanlık görünen şeylere ilgim var içimde ufak adrenalin patlamaları yaşatıyor

O yüzden yarasan da korkmamıştım adını RoBAT koymuştum eve girenin ama çıktı gitti

Ay sadece sis olsa fırtına dolunay falan off acayip güzel oturup izlemesi demek ki tek ben değilmişim garip sevindim şu an (hoş erkek kardeşimde benim gibi)

Aynen ya kabus gibi.

yarasaya dokunmayın kuduz riski var ısırmasına gerek yok.

cam kapılarınıza sineklik taktırın. yarasa sevimli sevilecek bi hayvan değil. kuduz riski var. dokunduysanız aşı olmanız lazım.

Hadi ya valla ben çok duydum enteresan, sonuçta yüzlerce binlerce bina var ve hayvanlar rahatça uçamaz oldular doğal karşılıyorum ben
Şöyle diyim 10 yıldan fazladır bu muhitteyiz. Evlendim yine burdayım anne evimde de yaşamadım duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…