Daha önce buralarda evine yarasa giren olmamış. Köylerde alışkınız dedi ama burda ilk defa duydum dedi.Neden şaşırıyorsunuz ki çok normal 8. Katta oturuyorsunuz üstelik yer evi de değil, eşim markette mağaza sorumlusuydu gecenin bir vakti alarm çalmaya başlamış eşime telefon geldi koşarak gittik ki markete yarasa girmiş ısıya duyarlı alrmlar çalmaya başlamış hırsız diye
Gerçekten böyle birşey olduğunu mu sanıyorsunBenim misafirim hiç benzemiyordu buna. Üstelik balkonum yarıya kadar cam korkuluklu, o cama çarptıkça ben kendimden geçtim. Kendimi içeri nasıl attığımı Allah biliyor. Allahtan yanımda aklıdengemden şüphelenmelerine sebebiyet verebileceğim kimse yoktu
Hadi ya valla ben çok duydum enteresan, sonuçta yüzlerce binlerce bina var ve hayvanlar rahatça uçamaz oldular doğal karşılıyorum benDaha önce buralarda evine yarasa giren olmamış. Köylerde alışkınız dedi ama burda ilk defa duydum dedi.
Çok hiperaktifti. Önce çat diye balkonun ortasına atladı. Sonra kanatlandı, üstümden sağa sola çarpıp durdu. Ne yapmaya çalıştığını anlayacak aklım yoktu o sırada. Küçük ve kapkaraydı. Zaten renkli yarasa yoktur diye biliyorum. Ödüm koptu ve inan hiç sevimli değildi. Hatta batman gelmiş olabilir mi dedim. Bu bir ilkti, daha önce hiç gelmedi. Tatlı falan değil kabus gibiydiYaa belki cinsine göre değişiyordur siyah olanları şirin görünüyor minik falan ya sizinki nasıldı
Bildiğim kadarıyla kahverengi olanı da varÇok hiperaktifti. Önce çat diye balkonun ortasına atladı. Sonra kanatlandı, üstümden sağa sola çarpıp durdu. Ne yapmaya çalıştığını anlayacak aklım yoktu o sırada. Küçük ve kapkaraydı. Zaten renkli yarasa yoktur diye biliyorum. Ödüm koptu ve inan hiç sevimli değildi. Hatta batman gelmiş olabilir mi dedim. Bu bir ilkti, daha önce hiç gelmedi. Tatlı falan değil kabus gibiydi
Çok şükür çocuklar uyuyordu o sırada. Benim halimi görselerdi korkarlardıKızımı babası sallıyodu onları bırakıp kaçtımbide tüm gece kaşındım.
Çok hiperaktifti. Önce çat diye balkonun ortasına atladı. Sonra kanatlandı, üstümden sağa sola çarpıp durdu. Ne yapmaya çalıştığını anlayacak aklım yoktu o sırada. Küçük ve kapkaraydı. Zaten renkli yarasa yoktur diye biliyorum. Ödüm koptu ve inan hiç sevimli değildi. Hatta batman gelmiş olabilir mi dedim. Bu bir ilkti, daha önce hiç gelmedi. Tatlı falan değil kabus gibiydi
Bildiğim kadarıyla kahverengi olanı da varayrıca niye korkuyorsunuz cidden garip ya da garip olan ben ve Velvette mi
Evet çok severim uçuşmalarını çok mistik dediğin gibi hele geceleri baykuş sesleri eşliğinde uyumak çok çok güzelSen de mi seversin
Akşam güneş batarken uçuyorlar ya çok mistik geliyor böyle
Evet çok severim uçuşmalarını çok mistik dediğin gibi hele geceleri baykuş sesleri eşliğinde uyumak çok çok güzel
Ay sadece sis olsa fırtına dolunay falan off acayip güzel oturup izlemesi demek ki tek ben değilmişim garip sevindim şu an (hoş erkek kardeşimde benim gibi)Ahaha aynı ben sisli günleri de seviyorsundur sen böyle azcık mistik, gizemli, karanlık görünen şeylere ilgim var içimde ufak adrenalin patlamaları yaşatıyor
O yüzden yarasan da korkmamıştım adını RoBAT koymuştum eve gireninama çıktı gitti
Uzaktan sevin kesinlikleBildiğim kadarıyla kahverengi olanı da varayrıca niye korkuyorsunuz cidden garip ya da garip olan ben ve Velvette mi
Valla evcilleşse kesinlikle beslerdim bir taneUzaktan sevin kesinlikle
Aynen ya kabus gibi.Çok hiperaktifti. Önce çat diye balkonun ortasına atladı. Sonra kanatlandı, üstümden sağa sola çarpıp durdu. Ne yapmaya çalıştığını anlayacak aklım yoktu o sırada. Küçük ve kapkaraydı. Zaten renkli yarasa yoktur diye biliyorum. Ödüm koptu ve inan hiç sevimli değildi. Hatta batman gelmiş olabilir mi dedim. Bu bir ilkti, daha önce hiç gelmedi. Tatlı falan değil kabus gibiydi
Şöyle diyim 10 yıldan fazladır bu muhitteyiz. Evlendim yine burdayım anne evimde de yaşamadım duymadım.Hadi ya valla ben çok duydum enteresan, sonuçta yüzlerce binlerce bina var ve hayvanlar rahatça uçamaz oldular doğal karşılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?