Yarasa🦇

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.881
2.203
333
İyi günler
Dün akşam evime 2 kere yarasa girdi. Her türlü hayvandan korkan bi insanım. Çok huylandım. Bebeğimde var. Dışarıya attık ama yine gelir korkusu var. Evimin alt tarafında ağaçlıklı bi park var. Sokak lambasıda var. Geçen sene böyle bişey yaşamamıştım. Evim 8.kat bu arada. Başına böyle bişey gelen var mı? Ne yapacağımı bilemiyorum.

Yarasa mı nerde yaşıyon bacım sen

Kapılara pencerelere sineklik olsa olma mı aca ne biliim bilemedim
Şehirde yaşıyorum merkezde bi de bi akşamda iki tane girdi. Aynı yerde 2.senem cam kapı açık uyuruz. Kapıcı bile şaşırdı

Bekarken bizim evede girerdi
Annem hani şu sinekleri öldürmek için plastik bişey olurya onunla vurur öldürürdü
Hatta derdi gel bak yüzüne nasıl asık suratlı bi hayvan
Degil bakmak,bi metre yakınından bile gecemezdim

Şehirde yaşıyorum merkezde bi de bi akşamda iki tane girdi. Aynı yerde 2.senem cam kapı açık uyuruz. Kapıcı bile şaşırdı
Neden şaşırıyorsunuz ki çok normal 8. Katta oturuyorsunuz üstelik yer evi de değil, eşim markette mağaza sorumlusuydu gecenin bir vakti alarm çalmaya başlamış eşime telefon geldi koşarak gittik ki markete yarasa girmiş ısıya duyarlı alrmlar çalmaya başlamış hırsız diye

2 gece önce balkonumda kendimden geçmiş bir şekilde otururken bir anda belirdi ve beni titretip kendime getirdi. Sineklikler var tüm evin pencerelerinde. Size de tavsiye ederim. Davetsiz uçan misafirleri ağırlamak zorunda kalmazsınız.İçeri girseydi, binayı ayağa kaldırırdım sanırım. Hiç sempatim yoktur kendisine

Nasıl korkmadınız gerçi ben kelebekten de korkarım. Küçükken bi kuzenim hep korkuturdu beni. Ama düşününce yani evde yarasa

Ne bileyim pıtıcık pıtıcık gözleri falan var çok şeker, tutunup salınıyorlar falan

Süpürge gibi bir şeyle kovaladınız mı, vileda sopası falan o zaman kaçması lazım

Bir spray şişesine su doldurup üstlerine sıkarsan kaçarlar veya fenerle ışık tut üzerlerine, hem zarar görmezler hem de kaçıyorlar

Kızımı babası sallıyodu onları bırakıp kaçtım bide tüm gece kaşındım.

Ay fotosunu görünce bile kaşındım Işıklı odaya girdiler zaten.

Gerçekten böyle birşey olduğunu mu sanıyorsun Benim misafirim hiç benzemiyordu buna. Üstelik balkonum yarıya kadar cam korkuluklu, o cama çarptıkça ben kendimden geçtim. Kendimi içeri nasıl attığımı Allah biliyor. Allahtan yanımda aklıdengemden şüphelenmelerine sebebiyet verebileceğim kimse yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…