Nasıl korkmadınızAy çok severim yarasa
Ve evet geldi, ben korkmamıştım pek
Şehirde yaşıyorum merkezdeYarasa mınerde yaşıyon bacım sen
Kapılara pencerelere sineklik olsa olma mı aca ne biliim bilemedim
Neden şaşırıyorsunuz ki çok normal 8. Katta oturuyorsunuz üstelik yer evi de değil, eşim markette mağaza sorumlusuydu gecenin bir vakti alarm çalmaya başlamış eşime telefon geldi koşarak gittik ki markete yarasa girmiş ısıya duyarlı alrmlar çalmaya başlamış hırsız diyeŞehirde yaşıyorum merkezdebi de bi akşamda iki tane girdi. Aynı yerde 2.senem cam kapı açık uyuruz. Kapıcı bile şaşırdı
Camın önüne tül perdeyi cekseniz engel olur belkiŞehirde yaşıyorum merkezdebi de bi akşamda iki tane girdi. Aynı yerde 2.senem cam kapı açık uyuruz. Kapıcı bile şaşırdı
Akşama takılacak.Çok korkarfım ben de olsam. Camlara sineklik yaptırın.
Camın önünde perdem yok mutfak balkonundan giriyo cam balkondan o kısımda perde yok. Sineklik düşündük.Camın önüne tül perdeyi cekseniz engel olur belki
Nasıl korkmadınızgerçi ben kelebekten de korkarım. Küçükken bi kuzenim hep korkuturdu beni. Ama düşününce yani evde yarasa
Kızımı babası sallıyodu onları bırakıp kaçtım2 gece önce balkonumda kendimden geçmiş bir şekilde otururken bir anda belirdi ve beni titretip kendime getirdi. Sineklikler var tüm evin pencerelerinde. Size de tavsiye ederim. Davetsiz uçan misafirleri ağırlamak zorunda kalmazsınız.İçeri girseydi, binayı ayağa kaldırırdım sanırım. Hiç sempatim yoktur kendisine
Ay fotosunu görünce bile kaşındımNe bileyim pıtıcık pıtıcık gözleri falan var çok şeker, tutunup salınıyorlar falan
Süpürge gibi bir şeyle kovaladınız mı, vileda sopası falan o zaman kaçması lazım
Bir spray şişesine su doldurup üstlerine sıkarsan kaçarlar veya fenerle ışık tut üzerlerine, hem zarar görmezler hem de kaçıyorlar
Gerçekten böyle birşey olduğunu mu sanıyorsunNe bileyim pıtıcık pıtıcık gözleri falan var çok şeker, tutunup salınıyorlar falan
Süpürge gibi bir şeyle kovaladınız mı, vileda sopası falan o zaman kaçması lazım
Bir spray şişesine su doldurup üstlerine sıkarsan kaçarlar veya fenerle ışık tut üzerlerine, hem zarar görmezler hem de kaçıyorlar
Ay fotosunu görünce bile kaşındımIşıklı odaya girdiler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?