Yarasa🦇

yarasaya dokunmayın kuduz riski var ısırmasına gerek yok.

cam kapılarınıza sineklik taktırın. yarasa sevimli sevilecek bi hayvan değil. kuduz riski var. dokunduysanız aşı olmanız lazım.
Valla ben çocukken kulağıma çarpıp geçmişti ve eşiminde motorsikletle giderken yüzüne çarpmıştı kuduz olmadık demek ki dokununca olmuyormuş 👍

Valla evcilleşse kesinlikle beslerdim bir tane 🙈
Yılan ve fare fobime durduk yere yarasa da eklendi. Duyan mağarada yaşıyorum sanıcak😊 Gerçekten bulunduğum yerde ne aradığına dair hiç bir fikrim yok. Şehrin göbeği. Umarım bu arkadaş bir daha aynı korkuyu yaşatmaz bana tabi konu sahibine de

Yılan ve fare fobime durduk yere yarasa da eklendi. Duyan mağarada yaşıyorum sanıcak😊 Gerçekten bulunduğum yerde ne aradığına dair hiç bir fikrim yok. Şehrin göbeği. Umarım bu arkadaş bir daha aynı korkuyu yaşatmaz bana tabi konu sahibine de
Yılan ve sürüngenlerden bende ürperiyorum ona bişe diyemem 🙈🙉🙊

kaynak ne :) baya bilimsel galiba. 🤣🤣🤣

yarasalardan solunumla bile bulaşıyor kuduz insanlara yanlış bilgi vermeyin.
Bence sizde bir araştırın solunumla bulaşması için yarasa dolu bir mağarada solunum yapmamız lazım oda idrar ve dışkıları yüzünden eğer solunumla bulaşacak olsaydı ormanlık bölgelerde oturan herkes kuduz olurdu bence siz yanlış bilgi vermeyin

Bence sizde bir araştırın solunumla bulaşması için yarasa dolu bir mağarada solunum yapmamız lazım oda idrar ve dışkıları yüzünden eğer solunumla bulaşacak olsaydı ormanlık bölgelerde oturan herkes kuduz olurdu bence siz yanlış bilgi vermeyin

"yarasaya temas etmek kuduz aşısı olmayı gerektirir" dedim "yok yea bişey olmaz suratıma çarptı bişicik olmadı diyorsunuz." tam bir cahil mentalitesi.

solunumla bulaşabilir dedim e siz de beni teyit ediyorsunuz şu an. yarasalar kuduz taşıyıcısı olabilir ve hastalanmaz bu yüzden çok tehlikeliler. uzak durmak lazım.

araştırmama gerek yok ben doktorum. siz yarasalarla oynayın isterseniz bana ne. burada yazdığımı sürekli bişey olmaz bişey olmaz diye ahkam kesip insanları yanlış yönlendirmeyin. belki biri dokunacak ve kuduz olacak bunun vicdani yönünü nasıl kaldırıyorsunuz?

beni ilk alıntılayan sizdiniz bir de üzerine yanlış olan kendi fikrinizi herkese kabullendirmeye çalışıyorsunuz.

konu sahibine ve merak edenlere bilgiyi verdim gidiyorum. daha da uzatıp rezil olmayın. neyse kime neyi anlatıyorsam.

Bildigim kadariyla vampir yarasalarin kuduz yapma ihtimali daha yuksek kan ile beslendiklerinden bu eve girenler masumcuklar heralde :KK45: sineklik takmak mantikli ablamin evine de girerdi ama o sehirden daha uzak bir yerde yasiyordu bizde severiz onlari vampir olanlari degil:)) gerci onlarda tr de olmuyormus

"yarasaya temas etmek kuduz aşısı olmayı gerektirir" dedim "yok yea bişey olmaz suratıma çarptı bişicik olmadı diyorsunuz." tam bir cahil mentalitesi.

solunumla bulaşabilir dedim e siz de beni teyit ediyorsunuz şu an. yarasalar kuduz taşıyıcısı olabilir ve hastalanmaz bu yüzden çok tehlikeliler. uzak durmak lazım.

araştırmama gerek yok ben doktorum. siz yarasalarla oynayın isterseniz bana ne. burada yazdığımı sürekli bişey olmaz bişey olmaz diye ahkam kesip insanları yanlış yönlendirmeyin. belki biri dokunacak ve kuduz olacak bunun vicdani yönünü nasıl kaldırıyorsunuz?

beni ilk alıntılayan sizdiniz bir de üzerine yanlış olan kendi fikrinizi herkese kabullendirmeye çalışıyorsunuz.

konu sahibine ve merak edenlere bilgiyi verdim gidiyorum. daha da uzatıp rezil olmayın. neyse kime neyi anlatıyorsam.
Evet doktor olunca herşeyi biliyorsunuz zaten

İyi günler
Dün akşam evime 2 kere yarasa girdi. Her türlü hayvandan korkan bi insanım. Çok huylandım. Bebeğimde var. Dışarıya attık ama yine gelir korkusu var😓. Evimin alt tarafında ağaçlıklı bi park var. Sokak lambasıda var. Geçen sene böyle bişey yaşamamıştım. Evim 8.kat bu arada. Başına böyle bişey gelen var mı? Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bütün camlara sineklik taktıracaksınız başka yolu yok bence ben eve taşınmadan tuvaletteki havalandırma penceresi dahil taktırıyorum büyük sinekten bile korkarım

İyi günler
Dün akşam evime 2 kere yarasa girdi. Her türlü hayvandan korkan bi insanım. Çok huylandım. Bebeğimde var. Dışarıya attık ama yine gelir korkusu var😓. Evimin alt tarafında ağaçlıklı bi park var. Sokak lambasıda var. Geçen sene böyle bişey yaşamamıştım. Evim 8.kat bu arada. Başına böyle bişey gelen var mı? Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bizim evede girmişti yaşadığım yerde akşam olunca havada dönüp duruyorlardi görüyordk yani ama evlere girmezler genelde yolları sasmstr onların bizim camlarn hepsnde sineklik var terasin sinekliği açık kalmış bi kere ordan girdi bidaha girmedi zaten sineklik taktrlamisnz.

Bende 7. Kattayım 3 gun once gece 2 de yattim saat 3te gozumu kolumda yuruyen biseyin hissiyatina actim aman yatabbi yataktan zıpladım resmen yanimda yatan da 3 cocuk vardi kahrolasi korkulu ruyam hamamböceği kocaman ve siyah ve kolumun uzerinde off yine fena oldum. Yarasa gelseydi keske kurban olurum :halay: :KK70:

Yarasanın zararı olur mu bilmiyorum ama küçükken bizim eve de girmişti.Pıhhhh diye bi' ses çıkarıyordu , valla çocuk aklımla bana çok sevimli ve minnoş gelmişti.Kanatları da çok ilginçti.Fobisi olan insana korkmayın denmez ama korkmayın ya.Sineklik taktırın.

artık büyük şehirlerde de çok yarasa oluyormuş orman kalmayınca şehire indiler demişti bir hocamız.yüksek kat da fark etmez gelir yarasa.dikkat edin ısırıp çizmesin sizi, kuduz mikrobu taşır çünkü.camlara sineklik taktırın.

kaynak ne :) baya bilimsel galiba. 🤣🤣🤣

yarasalardan solunumla bile bulaşıyor kuduz insanlara yanlış bilgi vermeyin.
siz yanlış bilgi veriyorsunuz.en garanti bulaşma şekli ısırmadır.ısırma dışında tırmalama, açık yara üzerine salgı temasıyla geçer.solunumla geçmez.

Yarasalar zararsızdır fakat uçması huzursuz eder ve kolay kolay çıkmaz evden kovalayin ucsun,

Bizim eve girmiş uçuyormuş diyorum bi karartı var
Bilgisayarın başına geçtim
Hiç görmüyorum bile kardeşim abla diye bağırdı baktım bilgisayarın üstüne gelmiş ben yan odaya bi kaçıyorum. 😂

Back
X