Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

bende ilkokulda arkadaşımın kalem kutusunu sakladım, üstüne oturdum, şakayı uzatınca işuzadı, büyüdü, öğretmen, bütün sınıf kalem kutuyu arıyor, tabi ben çaktırmıyorum ama oturduğum yerdende kalkamıyorum, sağımı solumu arıyormuş gibi yapıyorum. tabi zil çalıncada herkes çıktı ben öyle çıkabildim.

üniversite zamanı ilk sevgilim, ilk kez kavga etmişiz, gecenin bi vakti tutturdu evden gitcem diye ben ağla, yalvar yakar bide bayılma numarası yapmıştım kaydirigubbakcemile3 ama gitmişti :gitme: bende pesinden sokağa falan çıkmıştım gece gece, ne salağım ama o son oldu. o gün anladım kaçan kovalanırmış, sonrada ben ona çektirdim tabi sempatiksalakcinni

lise yıllraındayım ozamanlarrr, bitane çocuk var bende

hoşlanıyor, ne yaptı ne ettiyse beni okul çıkışı birlikte yürümey ikna etti hiç de hazetmiyorum çocuktan ama yürürken çok yakın bi kız arkdaşım var ona msj atıyorumm çocuğun adını falan yazıp offf çattık ya çokta sıkıldım napcam nasıl kurtulcam bundan falan tarzında bi msj attım tabi bu msj birlikte yürüdüğüm çocuğa gitti yanlışlıkla o an kafamdan aşağı kaynar sular dkülmüştü kem küm bişeler saçmalamıştım iyce rezil olmuştumm-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bi rezil anıda benden gelsin

benim saçlarımı ortaokula başladığımda kısa kestirmiştik ...okula başlarken bide ikinci dönemin başında hep kesitrmek zorundaydım
liseye geçtikten sonra uzatmayı kafaya koydum ama kontrollerden bir türlü geçemiyordum bağlanacak kadar olmuyordu bir türlü
lise 2. sınıfa geçince okulların açılmasına 1 gün var ...kız kardeşimde saçlarının uzunluğundan şikayet ediyor
o anda tepemde o lambadan yandı şutarafagitti
kardeşimin saçlarını taradım bağlayıp ördüm
sonra örgünün ucunuda bağlayıp üstteki lastiğin dibinden kestim tabi kardeşimin saçları berbat oldu iğrenç bi model çıktı ortaya önler uzun arka kısacık bağlasa bağlanmıyor falan kaydirigubbakcemile3

sonra ben okulun açıldığı gün saçımı minicik bağladım
sıkı bi lastiklede kardeşimin kestiğim saçını kendi saçıma bağladım
kırık kolu bacağı sarar gibide 2 metre kurdeleyle ek yerini sardım anlaşılmasın diye çıktım gittim okula
istiklal marşı için sıra olduk tabi ben en öndeyim
benim arkamdakiler gülmekten kırılıyorlar
merakta ediyorum ama hazıroldayım dönüp bakamam
marş bitti kızın biri eline kardeşimin saçını almış "canım saçın düştü " diye elime verdi :1shok: arkama döndümki bütün okul bana gülüyor :1ninca:
yer yarılmadıki içine giriyim
o sene okulda herkes tanıyordu beni saçı istiklal marşında düşen kızdım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benim saymakla bitmez ama az önce hem komik hem utandırıcı bi şi yaşadım onu anlatayım bari
Babam az önce gaz kaçırdı (sesli bir biçimde) bende çok yaşa diye bağırmışım kimbilir aklım neredeydi

Son düzenleme:
kızlar vallahı cok eglendımben de anlatayım ,kucukken mahellemızde bı kız vardı boyle saçları uzun ve cok guzeldı tabı ben bunu cok kıskanmıstım bı gun annesıyle bıze gelmıslerdı ben kızı bı odaya cektım saçında bıt var dıye ordan oraya atladım kız cok korktu tabı bende hemen işimi halletmek ıcın kıza bı yelek gıydırdım sacını kescem ya içine saç kaçmasın dıye cok dusuncelıymısım neyse aldım elıme makası her tutamı kestıgımde bıt var dıye ordan oraya atlamaya devam edıyom neyse kızın butun sacını kestım sonra anası farketmıs kapımıza geldı karsıda da kuafor vardı saçını duzeltsın dıye anası goturdu ama kız baya bı agladı kuaforun onunde ama içim rahatlamıstı artık guzel saçları yoktu 2. bı olayıda anlatayım ılkokuldayken tahtaya şımaranlar lıstesıne yazılmıstım neyse hoca tahtaya kaldırdı cetvelle elımıze vurup terbıye vercektı ama benım de karnım oyle bı agrıyo kı nasıl aglıyorum hoca da ınanmadı tabı numara yapıyom sandı neyse sıra bana geldı hocanın onune oyle bı kustum kı o kadar şeyı nasıl cıkardım bılmıyom gıcık hoca sonra benle baya ılgılendı

bı de bızım apartmanda apartman boşluğu vardı bırı yenı bı ayakkabı aldıysa yada bırıne cok kızdıysam ayakkabılarını oraya atardım tovbe bıllah bulamazlardı ha bı de sevgılıme msj atmıstım aşkım senı cok ozledım dıye yanlıslıkla babama atmıstım tabı babamın telını elınden alana kadar soğuk terler dökmüştüm

Bende sevgilime atacağım msjı babama atmıştım ama şehir dışında olduğu için sadece telefnda kime yazdın sormasıyla kalmıştı ucuz yırttım

çocukken benden küçük bi çocuğa yemek diye kum yedirmiştim

Deli gibi bağlanarak sevmek en aptalca yaptığım şey

babamla tartışmıştım anneme msj atıyodum işte 'beyinsiz babam işte...' diye devam ediyordu mesaj.Nasıl gaza geldiysem babama göndermişim Allahtan bişey demedi de bazen istemediğim bişey yapınca 'naslsa beyinsizim ya' der çok utanırım :2:

Bir de bayramda aile ziyaretine gitmiştik çok yakışıklı bi çocuk vardı en az 15 kişi yuvarlak oluşturmuşlar öpüyoruz hepsini.Çocuk beni öpmedi elimi sıktı bende bağıra bağıra 'e bi öpseydim' dedim.Herkes bana bakmıştı özellikle babamın bakışını tahmin edersiniz

buna o kadar çok güldüm ki ay

Benim çok fazla salaklığım vardır arkadaşlar arasındada hep dalga konusu olurum

bir kaç tanesini anlatayım üzerinden daha çok geçmedi erkek arkadaşımla kavga ediyoruz ciddi bir şekilde bende işin içine s.ctn diyeceğime işin içine pokunu s.ctn dedim ama ne gülmüştük kavga felan gitmişti tabii aklımıza geldikçe güleriz yine

yıl sonu balosu için topuklu ayakkabı bakıyorduk alışık olmadığım için o tarz ayakkabılara birde denediğim yüksekti baya yanımda arkadaşım ve ablam var birde küçük bir mağaza bir kaç müşteri ve sahibi var dükkanın ben giydim yürüdüm arkam dönük oturacağım yere ben oturacağım yere geldim sandım bir oturdum küttt yere oturdum bacakları acmıs bir vaziyette bütün yüzüm kıpkırmızı niye bakmam ki oturduğum yere salak ben kaldım bir saniye yerde sonra güldüm ama belli etmemek için acısını popom ne kadar cok acımıstı

dershane kantininde sabah börek felan alacaktık erkek arkadaşım yanımdaydı bende cama bakıyorum işte hangisini alsam diye sonra yanımda erkek arkadaşım diye koluna girdim çok samimi olmadığım arda diye sonra arkadan sevgilim dürttü söyle döndüm bir baktım ama gördüm kolundan cıkmıyorum cocuğun arda bana bakıyor sonra dank etti hemen cıktım ay özür dilerim dedim ama ikinizde çok uzunsunuz ne bileyim ben diyip sevgilime dönüp kızmıştım niye yanımdan ayrılıyorsun diye o utançla

Eski erkek arkadasim baska bir sehirde yasiyordu,2 ayda bir falan bize gelir,kalirdi.Annem,ben,o.Neyse uzuuun bir aradan sonra erkek arkadasim gene geldi bize.Oturduk konustuk baya 3umuz,annem de cok severdi onu,oglu gibi.Sonra anneme telefon geldi,bir yere gitmesi gerekti,cikti.(Bu arada annemle bir suru seyi paylasiriz,anlatirim,utanmam ondan,o da beni anlar sagolsun)Tabii biz erkek arkadasimla birbirimizi nasil ozlemisiz.Opusuyoruz,konusuyoruz falan.Bu arada da sakalasiyoruz turk filmlerindeki gibi simdi olmaz,yok vermem falan(yanlis anlasilmasin).Baktim ev telefonu caliyor,arayan annem.Sizi evde biraktim ama lutfen daha fazla yaramazlik yapmayin diye.Ben tabi noluyo nerden cikariyosun falan.Bana demez mi telefonuna bak diye.Megerse cebimdeki telefon,sen tus kilidini falan ac,annemi ara.Annem de duymus her seyi Nasil kizardim ettim anlatamam,tabi erkek arkadasim da oyle.Allahtan dedigim gibi annemle her seyi paylastigimiz icin sonra bisey demedi,ama ben kendimi kkotu hissetmistim.:26:

Son düzenleme:
Bende çok güldüm. 2 Günde 30. sayfaya kadar her yazılanı okudum. Çok süper hepside ^^ Benimde böyle bir anım var. Yazim XD

Abimle yazıcı almak için dışarı çıkmıştık. O zamanda böyle küçük değilim. 17 18 varımdır. Yolda yürüyoruz. Bilgisayarcıların oraya gittik. Her bir bilgisayarcıya girip yazıcı markasını fiyatını soruyoruz. Bazen ben girmiyorum sadece abim giriyor. Bazen ben de giriyorum. Hava buz gibi kış ayı ve akşam olunca daha bir soğuk o yüzden arada girip ısınıyorum. XD Neyse geldik bir mağazaya merdivenliydi. Abim girdi. "Sen kapıda bekle!" dedi. "Tamam." dedim. Kapıda duruyorum. Ama rüzgarda nasıl çarpıyor. DONDUM. Bari az merdiven çıkayım da içeri girim en azından rüzgar direk bana çarpmaz diye düşündüm. Merdivenleri çıkmaya başladım. Ama yukarıdaki merdivenler aşağıdaki gibi değilmiş. Daha kısa yapılmış. Bende merdivene bakmıyorum ya. Ayağımı bi attım. Üsteki merdivene takıldı. ALLAHH! diye yuvarlanarak iş yerine girdim. Tabi ben yerde yerden kalmaya çalışıyorum. Abim iş yeri sahibi kahkaha atıyor. Bende herkes bana bakıp gülerken hiç bişi diyemedim direk geri çıktım. :26: Abim çıktı. Gülerek "Rezil ettin beni." dedi. "Yahu nereden bilim. Merdiveni ufak yapmışlar." dedim. Abim gene benden kaçmaya çalışarak "Yahu en azından içeri kız gibi girseydin one öyle savaşa gider gibi Allah Allah Allah!" "Refleks" diyip bende gülmüştüm. Bir yandan "Dur yahu akşam zaten adam yüzümü görmemiştir." diye bağırıyordum. XD Ne biçim utanmıştım.

Son düzenleme:
ayakkabı denerken giydim ayakkabıyı bir güzel yürüdüm döndüm aynaya doğru yürüyorum ayaklarıma baktığım için önüme bakmıyorum tabi sen gir aynaya annemler falan gülüyolar insan bi bana bakar ne haldeyim diye e tabi ordakilerde çıkarıp ayakkabıyı arkama bakmadan çıktım hala ordan alış veriş yapmam hahaha

Geçenlerde bindiğim şehirlerarası otobüs servisinde en arkaya oturmuştum.. Sıralanmış valizlerden dolayı kapının önü kapanmıştı. İnmek isteyen yaşlıca teyze ve amca, valizlerin üstünden atlayarak inmeye çalıştılar.. O an öyle komiktiler ki, gülerek herkesin duyacağı şekilde " insan üstünden atlar mı hiç, valizleri önce kenara çeker, sonra inersin" dedim... Dilim kopsaydı da demeseydim Üstüne bir de "cık cık cık" yaptım. 5 dk. sonra, benim ineceğim yere geldik ve "müsait yerdeee" diye seslendim. Araç durdu, tabii ben dediğim gibi yapıcam ya valizleri çekicem kenara (!) ondan sonra inicem Anaaa elime bir tanesini bir aldım, yerinden bile oynamıyo mübarek, o derece ağır gülle gibi!! Araç durdu, herkes benim inmemi bekliyor, ben sırf azönce söylediğimi yutmamak için valizleri büyük bir gayretle kenara çekmeye çalışıyorum!! Baktım olmuyor, ben de atlamaya kalktım üstlerinden. Atlarken bir de düşüyordum.. O an oturanlara gözüm ilişti, herkes bana gülüyor...Hiç bukadar rezil olduğumu hatırlamıyorum

Bir de ilkokuldayken sınıfta yerde düğme bulmuştum. Bağırararak birkaç defa herkese sordum "bu düğme kiminnnnn, bu düğme kiminnnnn"... Kimseden ses çıkmayınca, basket usulü pencereden büyük bir zevkle fırlattım attım... Tam öğretmen sınıfa girecekken bir de baktım o da neee,, önlüğümün düğmesi yok! Annem kızacak korkusuyla fırladım bahçeye... Başladım düğmeyi aramaya.. Ben düğmeyi ararken, öğretmen girdi, ders başladı tabiii... Uzun çabalarıma rağmen, bulamadım. Birde dersin ortasında girdim sınıfa diye herkesin içinde fırça yedim

Bende bundan bi 9-10 sene önce otobüs yolculuğu yaparken böyle 12 saatlik felan bir yol başka şehre gidiyorum
Otobüste yaşlı kesmi çok 2 genç var muavin var birde ben ve teysem..
gerisi yaşlıca teyseler amcalar..
Muavinde bir ilgi alaka 3 koltuk önümüsdeki gençlerde bi eğlence kahkaha..
Ozamanlar kaset yoluyoruzz çalarmısınız diye dinlicez bisim kaset gidiyo geri geliyo neymiş gençlerin verdiği kaset çalıncakmış öyle istemişler..
Muavinde bize karşı savunmada onları tutuyo amaçları bellii bizi sinir edicekler
Sürekli muavini yanlarına çağırıp kikirmeler gençlerde bi havalar molalarda çarpmalar vs..
derkenn yukarıyaa bişiler tıkıştırmış yolcular hani koltuk üstünde tavana yakın olan yerlere..
Paketler hediyelikler çantalar vs..
1 düştü aldım koydum 2 düştü aldım koydum koridor kenarındayım ama kafama düşücek az ğilsem..
Muavine bunları alırmısınız dedim sürekli düşüyoo
Ne dese beğenirsiniz
"kasket veriyim mi" dedi..
sırf beni rezil etmek için o gençlere eğlence çıkarmak için..
birde motor rica edim diyim kasketin yanında..
gençler dumur oldu

ya aslında çok varda aklıma bişey gelmiyo şuan..

ama şunu anlatabilirim....

16 yaşındaydım.. arkadaşımın evindeydik.. o günde çok canımız sıkılıyordu... yapacak birşey yoktu...sonra çıktık balkona.. gelen geçene bakıyoruz... milletin tipi kıyafeti hakkında yorum yapıyoruz filan:) sonra aklımıza bi fikir geldi :)

yoldan geçen üstü açık arabaların içine taş, misket, toprak ne varsa atıp, birde eğilip saklanıyorduk görmesinler diye... o zamanki aklımızla baya bi eğlenmiştik:) hahha ne salakmışız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…