Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

ortaokuldayım mahallede çok samimi arkadaşlarım var
içlerinde erkek kardeşim ve onun arkadaşlarıda bizde katıldık kız arkadaşımla
bunlar kendi arasında boks yarışması düzenlemiş
bizde katıldık kız arkadaşımla biz birbirimizle dövüşecez:roflol::roflol:
arkadaşımda bana göre ufak tefek nese maç başladı seyirciler falan
ben zalakça bi giriştiysem kızcağız nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor
alkışlar havada uçuşuyor
bi yandanda o ağladıkça dayanamıyorum Ebru bak istersen bırakalım diye
o zavallımda yok hem ağlarım hem dövüşürüm diyor derdimiz neyse
hala hatırladıkça rencide oluyorumdelikafaduldendelikafadulden

çocukluk arkadaşımla küçükken her yağmur yağdığında dışarı çıkar elele tutuşup dönerdik -tatlicadiarzu- hatta ben bikeresinde düşmüştüm o hala farkında değildi beni yerde sürüklüyodu kaydirigubbakcemile3

aynı arkadaşımla aya tersten bakardık hatta lisedeykende yağmur yağıyosa otobüse binmez gideceğimiz yere yürüyerek giderdik kaydirigubbakcemile3
millet gider mersine biz gideriz tersine kaydirigubbakcemile3

bizde küçükken abim ablam ve ben yazın erik zamanı yediğimiz erik kabuklarını biriktirir gece olunca karşı apartmana fırlatırdık .. milletin ne oluyo hesabı balkona çıkıp etrafı seyretmesini perdenin arkasından izlerdik :jeyyar:.. ... çocukluk işte :icecream:

Kapıya anahtarı taktıktan sonra çantamdan anahtar aramam (Kardeşim çok gırgıra almıştı)

bende aynı salaklığı çok yapıyorum tam evden çıkacakken tlfonu unutup geri dönerim kapıyı kitlerim tam aklıma başka bişey gelir..bigün anahtarı içerde unutucam diye kafayı yiyeceğim en sonunda..kafamçokkarıştı​

üniversitedeyken ankaraya otobüsle gidiyordum uyumuşum uyandım o anda bir dinlenme tesisinin yanından geçtik adı güneş dinlenme tesisiydi ama ben onu cine5 dinlenme tesisi okumuşum çok gülmüştüm kendime oradan 2.kez seyahat edişimde farkettim yanlış okuduğumu

çocukken komşulara gelen misafirlerin ayakkabısını saklardım...balkondan aşağıdan geçen insanların üstüne su döker hemen geri çekilirdim...

ooooooooooo..o kadar çok ki....
ben 30 lu yaşlarıma gelince azcık akıllandım...gamyoncuiremsu
küçükken ,kuzenim benden 5-6 yaş büyük erkek ,çatlak işiyo
kapıyı kapatmamış,bende onu ayakta işerken gördüm tabii,tuhafımagitti ,sonra benim çişim geldi ,
onun gibi yapmayı o an kafaya koymuştum zaten ben birkaç zaman böyle ayakta devam ettim ,sonra annem beni yakaladı tabii ,terlikler havada uçuştudelikafadulden

sonra birgün annemlerin eltileri ile günü varmış ozamanlar oradaydık ,bende hep bu duvar ve kol
saatlerine karşı istemsiz bişi vardı ..bunlar neden her baktığımda yer değiştiriyor diye ,ve hep çocuk aklı ,o akrep ve yelkovana dokunmak istedimm..o günde eltilerin gününde yani ,yengemin tv nin üzerinde altın saatini alıp bahçeye çıktım gizlice ve büyük bir sevinçle taşı aldım camı kırdım ve mutlu son !!! akrep ede yelkovana da dokundum ..o hazzı anlatamamdelikafadulden

sonra 12 13 yaşlarında arkadaşımla balkonda 7 kattayız ve yol cadde üzeri ev ..gelene gidene evdeki muhallebi ,yumurta,patetes soğan ne denk gelirse atardıkk....delikafadulden:sm_cool:

daha çok var ama yazması zor geliyor yaaa....hemde 20 li yaşlarımda yaptıklarım daha betera.s

4yaşlarımdayım kışın balkona çıkıp demirleri yalamak bana büyük ama büyük haz verirdi naniknanikbayalırdım gene soğuk bir kış sabahı ben çıktım balkona çıkıp yalamaya başladım demirleri naniknanik1.turu attım 2.tura başlıcam kapınında tam arkasındayım yaladım ama dilimi çekemiyorum çekiyorum çekiyorum gelmiyo :1no2:bilirsiniz sıcakla soğuk temas edince belli bi ısıya geldiğinde yapışır işte aynen öyle oldu dilim balkon demirinde ben ağlıorum bağarıyorum o halde nası bağırılırsa tabi sırnaşık şeyannem duymuş feryadımı koştu geldi hemen ama kapının arkasındayım kadın anlamadı ne olduğunu beni bi çekti aman allahım o acı berbat felaket bi acı kafamçokkarıştıkanamıştı epey neyse sonra ben yatak odalarına gidip annemin dantelini gözümün yaşlarını silmek için kullandığım sırada en son şunları söylüyorum:babamdan nefret ediyorum o çok acımasız bi adam kuşları yakalamak için demirlere yapıştırıcı sürmüş vicdansız babaaaa:teytey:lülülülülülülaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

küçükken babaannem oturduğu yerden kalktığı zaman oturduğu yeri kokluyomuşum:roflol::roflol:

bende küçükken asla televizyon önünde ağlamaz dım beni görmesinler diye :roflol: :roflol:

ne aptalmışım yavvv klava: klava:

Benim kocişinde komik bi anısı var. Eskiden pille çalışan radyolar olurmuşya, trt deki sunucular susamışlardır diye anten yerinden damla damla su içirirmiş :) Akıla bak ya...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bi arkadaşımla hararetlice tartışıyoruz benim kafamın tası attı ve kes sesini yerine "SES KESİNİ!" diye bağırdım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

allahımm yaa ne bunlar yaa yarıldım gulmekten bı de tek basıma goren delı dıcekk :roflol: ama gozlerım yoruldu be okumaktan yarın devam ederım artık sırnaşık şey allah ıgılıgınızı versın yaa mersı hepınızee D: :roflol: :roflol:

küçükken okula gitmeden önce annem ballı süt yapardı gına gelmişti artık birsüre sonra ballı süt içmekten...bir yol bulmam lazımdı içmemek için...sonra bir yol keşfettim.sütün tamamını çiçeğin dibine dökmek..sora çiçek baya büyüdü birsüre sonra falan.annem bana soruyor kızım bu çiçek hergeçengün büyüyor die.çaktırmıyordum tabi.yıllar sonra itiraf ettim anneme o çiçeği büyüten sihirli iksirin benim içmekten bıktığım ballı süt olduğunu :)

süpersiniz ya çok komik..
bnde annemin bardağa ayırdığı yumurta sarılarını oaralet sanıp dikmiştim
böğğğ falan oldum yanii

margarinle patates kızartmaya çalişmıştım içinede su sıçrayınca gerisini siz düşünün

5 yaşındayken dayımla nişanlısının ayrılmasına seep olmuştum. :kedi: dayımın nişanlısı Bizim evi aramıştı kadına dayımın diğer sevgilisinin adıyla hitap etmiştim.. kadının adı leyla bense "anneeee nuray yenge ariyo" demiştim.. annem eveledi geveledi.. kimdi Bu nuray ? herşey ortaya çıktı.. dayım nuraya da leylaya da yar olmadı.. şimdiki karısı çoook güler Bu hikayeye..

bir de küçükken okuldan yırtmak için teBeşir tozu içer ateşimi çıkarır hasta numarası yapardım.. ilginç yanı ise üni de sevgilime yaptım aynı numarayı, okula git derslerini ihmal etme diye tutturunca ee ;benim de canım istemeyince aynısını yaptım, işe yaradı, akşama kadar Başımda da nöBet tuttu

bizde ortaokula giderken okul çıkışı arkadaşımın evine giderdik evlerinde kimse olmazdı başlardık sucuyu tüpçüyü aramaya:)))
adamlar arka arkaya gelirlerdi zile basarlardı geri dönerlerdi sonra arkasından bi daha arardık aa neden gelmiyosunuz yemek ocakta yarım kaldı misafirlerimiz gelecek der kızardık adamlarda ya abla geliyoruz ama yanlış adresmi veriyosunuz derlerdi
bi keresindede az daha yakalanıyoduk
bi de sanki adamlar içeri gireceklermiş gibi dolabın içine saklanırdık kaydirigubbakcemile3 hatta 3 arkadaş sığamamıştık dolabın arkasındaki suntayı yerinden çıkarmıştık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy siz çok yaşayın emi gülmekten öldüm burda
çok var ama birtanede ben anlatayım
yeni sözlendim eşimle ilk defa dışarı çıkacaktık bende çarşıya gidip bişiler almaya çıkmıştım ki dolaş dolaş çok yorulmuştum
hava kararmak üzereydi telefonuma mesaj geldi bi yandan okurken bi yandan da şu mağazaya da bi bakayım diye mağazaya yöneldim mağaza cam kapılı normalde o kapı hep açık olur ve ben en şiddetli yürüme hızımla küüüüüüüüttt diye cam kapıya çarpıp kendime gelmem bir oldu ama iş işten geçmişti içerdekimüşteriler çalışanlar kıkır kıkırrr rezilll olmuştum bişi oldumu nidaları havada o an kaçmak istedim ama bişi olmadı diyerek içeri girdim o utançla herkesin gözü bende yüzüm kırmızı kafam acılı o olaydan sonra uzun süre giremedim o mağzaya :kedi:

sevgilimle sözleştik saat kulesinde buluşcaz.ben lisedeyim o üniversiteydi.ben okuldan çıktım oturdum bekliyorum aradan 15 dk geçmiştir heralde ama yok hala.telefonum şarjı bitti tabi ben sinirden çatlıyorum nerde bu diye telefonumunda şarjı bittiği için ne saate bakabiliyorum nede arayabiliyorum.ama işte salağım karşımda saat kulesine bakmayı akıl edemedimkaydirigubbakcemile3buda yetmezmiş gibi yanımda oturan kıza saat kaç diye sordum kız acayip acayip suratıma baktı sonrada saat kulesinden saati söyleyerek yanımdan uzaklaştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annemin anlattığı kadarını hatırlarım 3-4 yaşlarındayım. teyzem kuzenimi alıp bize gelmiş.kuzenimde 6 aylıkmış.birgün annemler balkonda teyzemle otururken mufağa gidip bulgurla meyve suyunu alıp gizlice bebeğin yanına gitmişim.ağzına bulguru dökmeye çalışıp üstünede meyve suyu sıkmışım Allahtan hemen görüp müdahele etmişler yoksa o yaşta çocuk katili olcakmışım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…