Kızlar yaptığım en aptalca şeyi yeni yaptım ben. Çok komik. Ankarada bomba yakaladılar ya hani arabanın içinde, o gün aklımda kalmış kesin yakında Antalyaya da koyarlar diye baya sıkıldım herhalde ki, gece uyuyoruz, eşim (afedersiniz) gaz çıkarıyor biraz yüksek sesle. Ben öyle bir panikle yerimden sıçradım ki, kalk bomba patlattılar diye, yok birşey yat dediyse de çok korktum. Şimdi düşününce o sesi bomba sesine nasıl benzettim, nasıl çığlık attım uyandım, nasıl ikna oldum, inanın bilmiyorum.....
Ben de kız arkadaşımla rastgele telefon numaralarını çevirirdim, karşıma çıkan kişilere ...... kuruluşundan arıyoruz, evinizde sular akıyor mu diye sorardım. Garipler evet dedikten sonra, öyleyse ayaklarını yıkasana, çok pis kokusu buraya kadar geliyor der ve kapatırdım. Çok pişmanım..
küçükken gamzelerim olsun diye yanaklarıma nohut yapıştırıp öyle yatardım:Roflol::Roflol:ama faydası olmadı eee aptalcaydı zaten ama çokta zekiymişim haniiiitatlicadiarzuaslında azcık gamzem var ama görünmüyo:dilcikar::Roflol:
bi akşam kaynanamlarda oturuyoruz,görümcemler falan, elektrikler kesildi, evde mumda yokmuş, karanlıkta oturup sohbet ediyorduk,eşimle öpüşmeye başladık,kaynanam sesimiz çıkmayınca, siz ne yapıyorsunuz diye sordu eşimde hiiiç öpüşüyoruz dedi herkes gülmeye başlayınca çok utanmıştım,bide daha yeni evliydik
küçükken babaannem oturduğu yerden kalktığı zaman oturduğu yeri kokluyomuşum:roflol::roflol:
bende küçükken asla televizyon önünde ağlamaz dım beni görmesinler diye :roflol: :roflol:
ne aptalmışım yavvvklava: klava:
Benim kocişinde komik bi anısı var. Eskiden pille çalışan radyolar olurmuşya, trt deki sunucular susamışlardır diye anten yerinden damla damla su içirirmiş :) Akıla bak ya...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eşimle birlikte markete gittik ben arabadan indim eşim daha arabayı kilitliyo marketlerin kapıları otomatik açılır ya kapının önüne dikildim kapı açılmıyo bi türlü başladım el sallamaya bi baktım içeriye kasiyerler bana gülüyo çıkış kapısına gitmişim ayy çok utanmıştımama napım dalgınlık işte
ay aklıma geldi annemin yaptığı anlatayım (heryerde anlatıom çok kızıo) :roflol:
geçen yaz kardeşimin kız arkadaşı bize geldi,annem fln ilk defa tanışıoz kızla
kız bi heycanlı, nedense annemde ondan heycanlı (kaynanalık duygularımı depreşti ne:smiley-cool:) neyse ben kızla sohbet fln ediorum.lise sonu yeni bitirmişti kız,karnen nasıl diye sordum.kız dediki "taktir aldım" dedi.o sırada annem içeri girdi dedimki anne bak semra taktir almış dedim.annem de "ah yavrum niye zahmet ettin öğrencisin sen ama aşk olsun vallahi semracım yaa" :smiley-cool:nan dedim nedio annem sırnaşık şey annem halen devam edio "kızım senden tatlı isteyenmi oldu ne gerek vardı" :roflol:
meğersem "taktir aldı"yı "TATLI aldı" anlamış annem:roflolgün akşama kadar yıkılmıştım gülmekten ya annemle halen dalga geçiom:smiley-cool:
(kızada ayıp oldu buarada tatlı almadığı için üzülmüştür):roflol:
bi arkadaşımla hararetlice tartışıyoruz benim kafamın tası attı ve kes sesini yerine "SES KESİNİ!" diye bağırdım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Dün akşam başıma geleni anlatayım bari:roflol:
İş çıkışı servisteyim. Trafik sıkıştı anacadde de vitrinlere bakıyorum bu arada.
Çiğköfte satan dükkanın camındaki yazıya gözüm ilişti.
Çiğ pakette köfte 4 lira. sengözlerimebaksanab
Yanlış okudum sandım bir iki kere baktım aynı okuyorum. kendimi tutamadım kahkaha atıyorum kendi kendime. Yanımdaki arkadaş hayırdır dedi cama baksana dedim. Kız baktı ama neresi komik dedi. Çiğ köfte pakette 4 lira dedi.
Tekrar baktım doğru okudum. Rezil oldum. Bu sefer herkes kahkahama ortak oldu. :roflol:
Olayı bilenler sabahtan beri çiğ pakette köfte istermisin diyorlar.:dilcikar:
yaptığım en ama en aptalca olayı yazayım bende..
haftaiçi mesai günü.. yorgunum.. kafam dağınık.. moralim bozuk. perişanım yani.. kafam dağılsın diye çıktım dışarı istiklal caddesinde (taksim) yürümeye.. tesadüfen bir mağazanın içine girdim.. dar ve uzun mağaza. sağa sola bakmadan ilerliyorum.. farkındayım ki ileride tam karşımda biri var.. sağa gidiyorum oda gidiyor sola gidiyorum o da gidiyor. hani kimse ilerdeki kişi onun arkasından geçeceğim yaa.. neyse kafamı eğdim yine önüme devam ettim ve "daannnkk.......!!!!!!!!" meğer mağazanın bitimindeki duvar kocaaa bi aynaymış.
o çarpma ile kafam yerine geldi.. bi baktım arkama mağazadaki görevliler müşteriler bana bakıyor :)
utandım ve kaçtım hemen.. şimdi hiç bir güç beni o mağazaya sokamaz..