Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

lise çağlarında hoşlandığım biri vardı, hoşlanmak ne kelime aşkından ölüyordum:KK17: komşumuzdu bizim... bigün bizim eve gelmişti, bi bardak su istedi bende verdim, yarısını içmemişti suyun 1 2 saat oturup gitti... sonra o suyu alıp heyecan içinde içmiştim :KK9: ne alaka demeyin, onun dudaklarının değdiği bi bardak suyu içmek istedim işte anlayın artık :KK17:

lise çağlarında hoşlandığım biri vardı, hoşlanmak ne kelime aşkından ölüyordum:KK17: komşumuzdu bizim... bigün bizim eve gelmişti, bi bardak su istedi bende verdim, yarısını içmemişti suyun 1 2 saat oturup gitti... sonra o suyu alıp heyecan içinde içmiştim :KK9: ne alaka demeyin, onun dudaklarının değdiği bi bardak suyu içmek istedim işte anlayın artık :KK17:

Aayy çok şeker. Aptalca bir şey sayılmaz pek aslında. :KK9:

Benim de aşkından öldüğüm biri vardı dershanede. Çocuk bir gün tost yiyordu sınıfta. Ama ben o sınıfa girmedim tabi, onların sınıfı başka benimki başkaydı. Bir de kapıyı kapatmıştı. Etrafta dolanıyordum ben de, çıksa da gidip tost ekmeğinin kırıntılarını yesem, çayını yarım bıraktıysa içsem diye. :KK53::KK53: Tabi onun dudaklarının, ellerinin değdiği şeyler pırlanta kadar değerliydi benim için. :KK60: Ama çıkmadı sınıftan bir türlü, ben de emellerime ulaşamadım. :86::86:

Aayy çok şeker. Aptalca bir şey sayılmaz pek aslında. :KK9:

Benim de aşkından öldüğüm biri vardı dershanede. Çocuk bir gün tost yiyordu sınıfta. Ama ben o sınıfa girmedim tabi, onların sınıfı başka benimki başkaydı. Bir de kapıyı kapatmıştı. Etrafta dolanıyordum ben de, çıksa da gidip tost ekmeğinin kırıntılarını yesem, çayını yarım bıraktıysa içsem diye. :KK53::KK53: Tabi onun dudaklarının, ellerinin değdiği şeyler pırlanta kadar değerliydi benim için. :KK60: Ama çıkmadı sınıftan bir türlü, ben de emellerime ulaşamadım. :86::86:

tühhh yaaa:KK1: neyseki ben emellerime ulaştım :KK1:

15 sene evvel, Fransa'da "Falim" sakizlari daha yeni cikmisti, hep bakkala gittigimde bir "türk sakizi" istiyordum.
O sene icinde, yazin izine gittik memlekette. Annemler ekmek almaya bakkala gonderdiler beni, ekmegimi aldiktan sonra: "amca bir türk sakizi istiyooooom" dedigimde bakkal amca kahkaha atmaya basladi, "kizim burdaki sakizlar hepsi türk, hangisini istion gadasini aldigim" demez mi. :KK9:
Onca sene gecmis ardindan ama o amca beni her gordugunde, bana: "türk sakizi vereyimmi" der :KK9:

küçükken kardeşimle evin balkonunda yeni bi oyun bulduk. hacı şakirin beyaz sabunlarından bir çift alıp ayaklarımızın altına koymak suretiyle balkonda kayıyoduk. ne eğlenmiştik beee... :) taaki annem balkona çamaşır asmaya çıkana kadar. biz kayarken sabun da zemini kayganlaştırmış tabii... annem sen balkona çıkmasıyla kayıp düşmesi bir oldu... bi de güldük kadına yaa... çocukluk işte.. canım annem o terliğin tadı hala damağımda :)

ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

gece gece yarıldım ne dim sana :KK70::KK9:

benim değil de kardeşimin başına gelen bi olayı anlatayım. kardeşim arkadaşına gidiyor zile basıyor basıyor açan yok sonra kapıdaki not gözüne ilişiyor not aynen şöyle " anahtar paspasın altında" paspası kaldırıyor ki gerçekten orda zavallım notu yırtmış gelmiş ben olmasam evlerine hırsız gircek diye böbürleniyordu kuzum:KK1::KK1::KK9:

başvuru yapıcam bankaya para yatırdım dekontu aldım falan başvuru yapcam yere geldim adama uzattım gerek yok dedi bende aaa nie veriyolar o zaman dedim adamın bana bi bakışı vardı salak gibi kaldım öyle gerizekalı sana mı düştü verirler vermezler sana mı soracaklar:KK9::KK53:

Ohooooooooo benım aptallıklarım anlatmakla bıtmezki:KK17:ben 6 7 yaslarındayken mezarlıgın falan yukarda ahırette sanıyodum bıgun annemler mezarlıga gıdıcez sende gelcen mı dıye sorduklarında heyecandan olecektım nasıl gıdıceksınız oraya ucaklamı demıstım :KK52::KK52:cok tuhaf dusunceler ıcındeydım 28 yasındayım ve ogun hıssettıklerım suan aklıma geldı allahı gorecekmıyız falan demıstım :KK1:ben cok saftım ya anlatamam pamuk prenses ve yedı cucelerın ormanda yasadıgını sanıyodum yanı nasıl anlatayım hayal dunyamda bazı seylere ıcten ıce ınanıyordum orman cok yakınımızdaydı ve cızgılı fılım kahramanları gormeye gıdıyordum goremeyınce uzuluyodum belkı okuyanlar ınanmıcak ama ben gercekten cok saftım cocukken annem bebegıme zarar vermeyım dıye sen ona nasıl davranırsan oda sana obur tarafta ole davranacak demıstı bende oyuncak bebegımı bazen sınırlenıp doverdım sonra anemın lafı gelırdı aklıma cok korkardım bebegıme sarılıp ozur dılerdım:1 bıkerede elıme bı sopa aldım kapandım bı odaya seytan dovmeye kakmıstım:KK57:

küçüktüm evimiz sobalıydı tam sobanın yanında annem kardeşim ben oturuyoruz oynuyoruz falan. bi de kuşumuz vardı hepimiz çok severdik. sonra kardeşim ayağa kalktı kafası soba borusuna çarpıpta yanacak diye bende hemen kalktım elimi borunun altına tuttum kardeşim yanmasın diye ve bilin bakalım neyin üstüne bastım:KK53: zavallı kuş vıck diye ses çıkardı ve orda son nefesini verdi. Allahım nolur günah yazma ben kardeşimi korumak istemiştim:26:

küçüktüm evimiz sobalıydı tam sobanın yanında annem kardeşim ben oturuyoruz oynuyoruz falan. bi de kuşumuz vardı hepimiz çok severdik. sonra kardeşim ayağa kalktı kafası soba borusuna çarpıpta yanacak diye bende hemen kalktım elimi borunun altına tuttum kardeşim yanmasın diye ve bilin bakalım neyin üstüne bastım:KK53: zavallı kuş vıck diye ses çıkardı ve orda son nefesini verdi. Allahım nolur günah yazma ben kardeşimi korumak istemiştim:26:

:KK43: çokk uzucu bı durum. kıyamam. aynı seyı yıllar evvel yanlışlıkla bende yapmıştım.lımon adlı kuşumu ezmıştım ama gormedım. Allah affeder ınsallah:KK43::KK43::KK43::KK43:

ayy bir gün de yolda gidiyorum yola dizilmiş arabaların camlarından da kendime bakıyorum böyle sırayla hepsini geçtim geçtim sonra bi adamla göz göze geldim ayyy hemen ordan vıınnn diye uzaklaşmıştım:KK53:

çok küçüktüm ananeme gelmiştim o gun birden kornalar sesler bilmem neler duyulmaya başladı ananem Atatürkümüz öldü dedi. allah allah nasıl biliyosun dedim o gunun 10 kasım olduğunu iki sene sonra öğrenmiştim..

annem ananene çıkda iki limon al gel demişti(aile apartmanındayız) unutmuşum bi gün sonra annemler dışarı çıkmışlar ben evdeyim tabi anahtar içerde. çıktım dışarıya bi baktım döndüğümde annemler kapıda kalmş. elimde de 2 limon:KK9::KK9:

bize elektrik faturası kendimi bildim bileli çok gelir bir gün babam işte annem de dışardaydı sonra annem geldi elinde fatura annem gene kzıp döküyor yok şu kadar geldi şöle böle aradan biraz zaman geçti sonra babam geldi baktık onunda elinde fatura annem diyor iki tane mi gönderdiler bize yetmiyordu bi tanesi ancak dayadılar ikincisini falan sonra baktık ki babamın getirdiği bizimmiş annemin getirdiği de başkasının. annemin onu almasındaki sebepte en çok para ona gelmiş kesin bizimdir deyip aldım demişti:KK9: napsın kadın o da haklı:KK53:

süper yaa hepsini okudum ve koptumm burda kıkır kıkır gülüyorum:KK1: benim de yaptığım bi sürü komik şey var ama aklıma şimdi anneminki geldi onu anlatıym.
ablam lisedeyken bilgisayar bilimlerine giriş diye bi dersi vardı bana hep bahsederdi bbg diyolardı kısaltma olarak. neyse bigün ablam evde yok evin teli çaldı. ablamın bi arkadaşı ablamı soruyo. annem dedi evde yok diye. kız da dio ki hmm ya bbg yle ilgili bişey sorcaktım da diye. annem ne dese beğenirsiniz. haa onu soruyosan babası bbg yi yasakladı artık izlettirmiyo diyo. tabi kız dumur:) sonra dio o bizim dersimizdi diye. o zamanlar biri bizi gözetliyor diye bi program vardı annem o sanmış meğer bbg yi:KK1::KK1::KK1:

yaptığım en aptalca şey 7. sınıfta hoşlandığım çocuğa aptalca bi mektup yazmaktı:KK37::KK37::KK37::KK37::KK17:

Yaptığım en aptalca şey bana çok zarar vereceğini bilmeden 15 senedir görmediğim karakteri oturmamış ilkokul arkadaşımı face den bulup eskiden olduğum gibi kanka olmaktı. ööyyle zararlar verdiki içimdeki çocuğu öldürdü :KK43: ve daha sürü ile şey.. Okul bitikten sonra küsmemiştik sadece yollarımız ayrılmıştı, çok istedik yıllar sonra birbirimizi görmeyi ancak onun içine 15 yıl sonra şeytan kaçtığını attığı kazıktan sonra anladım :KK5:

Benim de aklıma bir anım geldi
Arkadaşımla birikte otobüsteyiz ben arkadaşıma döndüm ben üşüyorum dedim o da ben de şüyorum dedi
Sonra baktık otobüsün üstündeki kapak açık rica ettik kapattılar
Ama biz hala üşüyoruz sonra baktık ki tepemizdeki klima açık püfür püfür esiyor
Sonra onu kapattık tabi millette gülmeye başladı

yaptıgım en aptalca sey
ortapkuldaki sosyalbiligler hocama aşık olmaktı.hatta nişanlandını sınıfta söyleyince kendi kendşme triplere girmiştimm filan :KK70: ama o dönemlerde oluyor öyle hoca hayranlıgı filan :)

yaptığım en aptalca şeyyyy:KK70: aynı kişiye 5 yıl boyunca inanmak inanmak ve inanmakkkk....

X