lise çağlarında hoşlandığım biri vardı, hoşlanmak ne kelime aşkından ölüyordumkomşumuzdu bizim... bigün bizim eve gelmişti, bi bardak su istedi bende verdim, yarısını içmemişti suyun 1 2 saat oturup gitti... sonra o suyu alıp heyecan içinde içmiştim ne alaka demeyin, onun dudaklarının değdiği bi bardak suyu içmek istedim işte anlayın artık
Aayy çok şeker. Aptalca bir şey sayılmaz pek aslında.
Benim de aşkından öldüğüm biri vardı dershanede. Çocuk bir gün tost yiyordu sınıfta. Ama ben o sınıfa girmedim tabi, onların sınıfı başka benimki başkaydı. Bir de kapıyı kapatmıştı. Etrafta dolanıyordum ben de, çıksa da gidip tost ekmeğinin kırıntılarını yesem, çayını yarım bıraktıysa içsem diye.Tabi onun dudaklarının, ellerinin değdiği şeyler pırlanta kadar değerliydi benim için. Ama çıkmadı sınıftan bir türlü, ben de emellerime ulaşamadım. :86::86:
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..
küçüktüm evimiz sobalıydı tam sobanın yanında annem kardeşim ben oturuyoruz oynuyoruz falan. bi de kuşumuz vardı hepimiz çok severdik. sonra kardeşim ayağa kalktı kafası soba borusuna çarpıpta yanacak diye bende hemen kalktım elimi borunun altına tuttum kardeşim yanmasın diye ve bilin bakalım neyin üstüne bastımzavallı kuş vıck diye ses çıkardı ve orda son nefesini verdi. Allahım nolur günah yazma ben kardeşimi korumak istemiştim:26: