Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

arkadaşımla mesajlaşıyorduk bir yandan da erkek arkadaşımla, 3 yıl filan oldu bu olay olalı... neyse arkadaşım yeni bir güzellik salonu keşfettiğini farklı bir teknik ve bakımla sir yapıldığını söyledi bende tamam beraber gidip bi bakalım memnun kalırsam ben de devam ederim filan dedim o arada ablamdan da mesaj geldi yarın bize gelsene diye, ablam da işi gücü planı var mı demez hep çağırır beni evine neyse ben de gelemem yarın arkadaşımla güzellik salonuna gidicez ağda filan yaptırıcaz yazdım ısrar etmesin diye bi güzel gönderdim ablama, daha doğrusu ben ablama gönderdiğimi sandım aynı anda 3 kişiyle mesajlaşırken yanlışlıkla mesajı erkek arkadaşıma gönderdim ay bir utandım bir utandım anlatamam o günden sonra aynı anda birden fazla insanla beraber mesajlaşmayacağıma söz verdim kendi kendime...

bacım sen gerçekmisin ya lazlık var mı? :) süpersin

off gece gece yarıldım resmen o yaşta iyi aklına gelmiş böyle bi şey yaaa

çok güldüm arkadaşlar yazdıklarınıza .bende birşey anlatmak istiyorum.yaklaşık on yıl önce görev yaptığım okula servisle gidip geliyorum.servisimiz de aynı zamanda öğrenci servisi olduğu kapısı şoför kontrolünde otomatik açılıp kapanıyor.tabii bu bende alışkanlık haline gelmiş.ben bir gün dolmuşa bindim.ineceğim yere geldiğimde müsait bir yerde inecek var dedim.adam durdu.şoför bekliyor ben bekliyorum...bu böyle birkaç saniye devam etti...taki adam bacım ne bekliyon insene diyene kadar.meğerse kapı otomatik değilmiş.benim açıp inmem gerekiyormuş.tabii ben mosmor indim dolmuştan gülmekten kırılıyorum kendime.

yaptığım en aptalca şey

bir gün bir komşumuzda evlilik muhabbeti oldu
herşeyin yaşı var felan..
bende işle güçle uğraşmayan veya eğitimle uğraşmayan ev hanımı olan insanların
çok geç evlenmesini anlamıyorum çok saçma demiştim (ki çok salakça konuşmuşum herşey kısmet)

sonra kadın yüzüme baktı kadının kardeşi vardı n...... abla. ev hanımıydı belli bir eğitimle ve bir işle uğraşmıyordu
40 yaşında evlenmişti çok utanmıştım
sonra hatamı anlayıp susmuştum

birde ablam eniştem ve yeğenlerim memlekete yolculuk yapıyoruz yol uzun
tabii ben kendimdem geçmişim
yolda durdular polis var dediler o zamanlar çok küçüğüm
ben gözümü açtım ablam bana ehliyeti ve ruhsatı uzattı şunu polise göster hemen gel dedi sadece göster bişey söyleme dedi
nerde polis dedim arkada dediler havada hafif kararmıştı
arabadan indim ehliyetle ruhsatı bir polis maketine göstermiştim
arabaya geri döndüğümde kahkalar kopuyordu tabi ben hala uykuluyum
ne olduğunu anladığımda uyanmıştım:)

Gerçekten çok hoş bir konu olmuş. bende yorum yapmadan geçmiyim dedim

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar, tamda çok çekingen zamanlarım :) o gün beni annesinin evine tanıştırmaya götürcekti. dolmuşa binip gidicektik. neyse bindik. gidiyoruz ama şoför de çok manyak sürüyor. içim dışıma çıkmıştı neredeyse :) birden araba bi ani fren yapınca bende yan koltukta oturan amcanın kucağına düşmüştüm. düşmeyle elimdeki simitlerde yere dökülmüştü ozaman çook utanmıştım

çok güzel bi topikmiş )
küçü bişi de benden.
ortaokul yıllarım namaza yeni başladım o sıralar.
bide kış vakti miydi neydi 5 vaktin 5i de hemencik geliyodu :)
namaz sonrasında telefon çaldı açtı ama ne açış "Allah u ekber" diyerek :) karşıdan ses gelmeyince dankk etti

Gulmekten gozumden yaslar geldi valla, ne kadar da akilliymissin masallah.

Ablamin yaptigi bisey halen aklima gelince gulerim. Daha 8-9 yaslarindayiz. Cok kucuk bir yerde yasiyoduk, Istanbul'dan halam gelmisti annemde ikimizi karpuz almaya gonderdi bakkala. Aldik karpuzu, bizim mahalle de yukarida oldugu icin kisa yoldan, patikadan cikalim dedik. Azicik ciktiktan sonra ablam karpuzu dusurmesinmi, karpuz yuvarlandi asagiya kirildi tabii. Yandik, napicaz annem bizi oldurur diye konusurken, ablam aldi karpuzu. Neyse ki cok parcalanmamisti, gittik bizim Nazmi amcaya. Ablam 'Nazmi amca bu karpuz kirik cikti? demesinmi. Hic unutmuyorum bir abla vardi dukkanda kahkaha atmisti. Ama rahmetli Nazmi amca kiyamamis bize yenisini vermisti, nur icinde yatsin iyi adamdi.

aynen benimde böyle bir durumum var 12 13 yaşında felanım kız bize yemeğe yeldi işte oturuyorduk yemeğimizi yedik kız evde oturup koca bekleyenlerdendi ama evlenememişti işte yaşıda baya geciyordu felan neyse kız işte ben çok süslenirim süsme püsüme çok önem veririm felan saçımı şekilden şekle sokarım diyordu kapalıydıda ben salağım ya kıza dönüp dedimki niye süsleniyorsun duvaramı dedim aahh aklıma geldikçe kızarım hala kendime nasıl öyle dedim diye ben ama citten ark niyetle söylememiştim sonradan annem söyleyince düştü jetonum çok mahcup olmuştum çok kırıcı olmuştum kıza karşı unutmam yani Bu arada evlendide Allah çooook mutlu etsin

Bayramda babaannemlerde telefon çaldı, açtım. Karşıdaki kişi "Kimsiniz?" dedi. "Babaannemin torunuyum." dedim. Bütün millete rezil olmuştum. Çocuk yapsa anlarım ama babaannemin torunuyum ne demek ya.

Bugün gerçekleşti bu olay. Ofisi satın alma departmanı ile ortak kullanıyoruz. Satın almanın bilgisayarından tablo almam gerekti. gittim tabloyu kopyaladım, kendime bilgisayarıma geldim ve yapıştırmaya çalıştım. Bir kaç yapıştırmaya çalışma denemesinden sonra farkına vardım ve kendime sigara molası verdim.

Üniversiteye başladığım ilk yıl özel bir yurtta kalıyordum. Geceleri parmak basıp giriş yapıyorduk ve kapıda bayan güvenliğimiz vardı. Arkadaşımızın biri yurda giriş yapmamıştı sevgilisinde kalıyordu. Gecenin bir yarısı yurda gelmeye kalktı çaktırmadan beni içeri alın diye bizi aradı. Bende arkadaşımın birini ranzadan atıp bacağının üstüne düşürdüm sonra da bacağına yumruk atmaya başladık. Düşünün yani kız kendi bacağını yumrukluyor. Sırf kızarsın morarsın falan diyee. Sonra camı açıp güvenlik ablaya bağırdım Selin'in bacağı şiştiii ranzadan düştüüü koş ablaaa diye abla yanımıza panikle gelirken kapıyı açık unutur diye düşündüm düşündüğüm gibi de oldu. Bizim kaçak kız da kapıdan içeri gizlice girivermişti. Şimdi düşünüyorum da ne salakçaymış

Minübüse bindim uyku sersemi cebimden bozuk çıkaracağı evin anahtarını çıkartıp şöföre uzattım bi süre şu modda bakıştıydık ne iş gibisinden kafa felanda salladı hatta

Minübüse bindim uyku sersemi cebimden bozuk çıkaracağı evin anahtarını çıkartıp şöföre uzattım bi süre şu modda bakıştıydık ne iş gibisinden kafa felanda salladı hatta

Cok iyiymis ya

Ben de çocukken annem yogurt al diye bakkala göndermişti geri gelirken apartmanda bir yandan merdivenlerden çıkıyorum bir yandan da yoğurdu kaldırıp ters çeviriyorum acaba dökülür mü diye sonra olanca yogurt kafamdan asağıya döküldü bi sure olayın etkisiyle kaldım öyle e anlamış oldum.

Tabii kapının önünde döve döve üstümü çıkaran annem sayesinde daha iyi beynime kazındı

ayyyy manzarayı canlandırdımda gözümde çok iyimiş

ayyyy manzarayı canlandırdımda gözümde çok iyimiş

ya müthişsiniz koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…