- 20 Mayıs 2012
- 542
- 10
yolda kulaklığımı takmış müzik dinliyordum, eve dönecektim. Taksiye bindim. Başım ağrımaya başladı. Taksiciye "müziğin sesini biraz kısar mısınız?" demiştim. Adam bişeyler söyledi ama anlamadım tabi. "ha, hı ?" derken jeton düştü çıkarıverdim kulaklığı
bi rezil anıda benden gelsin
benim saçlarımı ortaokula başladığımda kısa kestirmiştik ...okula başlarken bide ikinci dönemin başında hep kesitrmek zorundaydım
liseye geçtikten sonra uzatmayı kafaya koydum ama kontrollerden bir türlü geçemiyordum bağlanacak kadar olmuyordu bir türlü
lise 2. sınıfa geçince okulların açılmasına 1 gün var ...kız kardeşimde saçlarının uzunluğundan şikayet ediyor
o anda tepemde o lambadan yandı şutarafagitti
kardeşimin saçlarını taradım bağlayıp ördüm
sonra örgünün ucunuda bağlayıp üstteki lastiğin dibinden kestimtabi kardeşimin saçları berbat oldu iğrenç bi model çıktı ortaya önler uzun arka kısacık bağlasa bağlanmıyor falan kaydirigubbakcemile3
sonra ben okulun açıldığı gün saçımı minicik bağladım
sıkı bi lastiklede kardeşimin kestiğim saçını kendi saçıma bağladım
kırık kolu bacağı sarar gibide 2 metre kurdeleyle ek yerini sardım anlaşılmasın diye çıktım gittim okula
istiklal marşı için sıra olduk tabi ben en öndeyim
benim arkamdakiler gülmekten kırılıyorlar
merakta ediyorum ama hazıroldayım dönüp bakamam
marş bitti kızın biri eline kardeşimin saçını almış "canım saçın düştü " diye elime verdi :1shok: arkama döndümki bütün okul bana gülüyor :1ninca:
yer yarılmadıki içine giriyim
o sene okulda herkes tanıyordu beni saçı istiklal marşında düşen kızdım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bi rezil anıda benden gelsin
benim saçlarımı ortaokula başladığımda kısa kestirmiştik ...okula başlarken bide ikinci dönemin başında hep kesitrmek zorundaydım
liseye geçtikten sonra uzatmayı kafaya koydum ama kontrollerden bir türlü geçemiyordum bağlanacak kadar olmuyordu bir türlü
lise 2. sınıfa geçince okulların açılmasına 1 gün var ...kız kardeşimde saçlarının uzunluğundan şikayet ediyor
o anda tepemde o lambadan yandı şutarafagitti
kardeşimin saçlarını taradım bağlayıp ördüm
sonra örgünün ucunuda bağlayıp üstteki lastiğin dibinden kestimtabi kardeşimin saçları berbat oldu iğrenç bi model çıktı ortaya önler uzun arka kısacık bağlasa bağlanmıyor falan kaydirigubbakcemile3
sonra ben okulun açıldığı gün saçımı minicik bağladım
sıkı bi lastiklede kardeşimin kestiğim saçını kendi saçıma bağladım
kırık kolu bacağı sarar gibide 2 metre kurdeleyle ek yerini sardım anlaşılmasın diye çıktım gittim okula
istiklal marşı için sıra olduk tabi ben en öndeyim
benim arkamdakiler gülmekten kırılıyorlar
merakta ediyorum ama hazıroldayım dönüp bakamam
marş bitti kızın biri eline kardeşimin saçını almış "canım saçın düştü " diye elime verdi :1shok: arkama döndümki bütün okul bana gülüyor :1ninca:
yer yarılmadıki içine giriyim
o sene okulda herkes tanıyordu beni saçı istiklal marşında düşen kızdım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yaptığım en aptalca şey
bir gün bir komşumuzda evlilik muhabbeti oldu
herşeyin yaşı var felan..
bende işle güçle uğraşmayan veya eğitimle uğraşmayan ev hanımı olan insanların
çok geç evlenmesini anlamıyorum çok saçma demiştim (ki çok salakça konuşmuşum herşey kısmet)
sonra kadın yüzüme baktı kadının kardeşi vardı n...... abla. ev hanımıydı belli bir eğitimle ve bir işle uğraşmıyordu
40 yaşında evlenmişti çok utanmıştım
sonra hatamı anlayıp susmuştum
küçükken ayağımı çiviye batırmıştım :)))
Minübüse bindim uyku sersemi cebimden bozuk çıkaracağı evin anahtarını çıkartıp şöföre uzattım bi süre şu modda bakıştıydıkne iş gibisinden kafa felanda salladı hatta
Cok iyiymis ya
Ben de çocukken annem yogurt al diye bakkala göndermişti geri gelirken apartmanda bir yandan merdivenlerden çıkıyorum bir yandan da yoğurdu kaldırıp ters çeviriyorum acaba dökülür mü diye sonra olanca yogurt kafamdan asağıya döküldü bi sure olayın etkisiyle kaldım öyle e anlamış oldum.
Tabii kapının önünde döve döve üstümü çıkaran annem sayesinde daha iyi beynime kazındı
Minübüse bindim uyku sersemi cebimden bozuk çıkaracağı evin anahtarını çıkartıp şöföre uzattım bi süre şu modda bakıştıydıkne iş gibisinden kafa felanda salladı hatta
Cok iyiymis ya
Ben de çocukken annem yogurt al diye bakkala göndermişti geri gelirken apartmanda bir yandan merdivenlerden çıkıyorum bir yandan da yoğurdu kaldırıp ters çeviriyorum acaba dökülür mü diye sonra olanca yogurt kafamdan asağıya döküldü bi sure olayın etkisiyle kaldım öyle e anlamış oldum.
Tabii kapının önünde döve döve üstümü çıkaran annem sayesinde daha iyi beynime kazındı
ayyyy manzarayı canlandırdımda gözümdeçok iyimiş