Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

bende küçükken gölde taş sektiriyordum taşı bir fırlattım süperrr taş altı tane sekti havalara uçuyorum koşarak ailemin yanına gittim halamlarda var bağırarak "6 tane s...ktirdim " dedim yani 1 harfle rezillllllllllll oldum halamların arkadaşları da vardı bana o donuk bakışlarını unutamıyorum sonra yani taş hani gölde olur ya sektirdim falan dedim ama hala bana sus artık s.ctın bari sıvama der gibi baktıklarını görünce göl kenarına boynum bükük geri döndüm

öss snavında uyumuştumkaydirigubbakcemile3 ve öğretmen beni uyandırmıştı :kedi:

çocukken kardeşimlee taa uaktaki eve lazer tutardık
uyuz olurlardı hatta bağırırlardı

perdeleri çekerlerdi gene tutardık
en son dayanamayıp kapıya gelmişleri
annem namaz kılarken zile bastılar
ben anne gbi konuşmuştum megafonmudur nedir ondankaydirigubbakcemile2

bide aşağı çöp bırakırdık akşamları çöpçü gelir alırdı
tam balkonun altına brakırdık
balkondan sarkıttığımız ipi de poşete bağlardım
akşam çöpçü geldiğinde
o bi yandan ben bi yandan çekerdim
ip benim elimde poşet çöpçünün elinde kalırdısempatiksalakcinni

hey gidi günler yya
ne muzurluklar yapmışım

hee bi de blkondan su dolu balonları aşağı atardık
milletin önüne arkasına düşerdi
bi teperlerine ndirememiştikolumunekankayizsmile

sevgilim ve arkadaşlarla Antalya'ya tatile giderkene topuklu ayakkabılarla gitmem ve yanıma spor ayakkabı almayı akıl edememem... hatırladıkça hala çok utanırım. ben nerden bileyim Antalya Olimpos'un o kadar taşlık, dağ tepe olduğunu... safım ilk defa öyle bi yere gideceğim için kumsal, kum falan zannediyorum. havalancam ya birde giydim topukluları geziyorum. herkes spor ayakkabıylayken ben paldur küldür. gerçi tabanı düzdü de o kadar da kötü değildi. delikafadulden sağolsun aşkım elimi hiiç bırakmadı. bıraksaydı zaten kim bilir kendimi kaç kere yerde bulmuştum. neyse kii yanıma parmak arası terlik almıştım. tüh onunda altı kayıp duruyodu. parmağımın arası yara olmuştu kocaman şişmişti. birde çaktırmamaya çalışıyorum acı çektiğimi ah saftirik ben. gene aşkım sağolsun güzel bi parmak arası terlik almıştı da rahat etmiştim. delikafadulden of ya bundan sonra heep tedbirli gitceeemmmm

kasaptan et almistim,tesekkür edecegime
afiyet olsun demistim adamda eline saglik demisti cok utanmistim

kiracimiz askerdi o zamanlar sabahlar ekmekleri kapiya birakiyorlardi..
adamlar hergün bir ekmek yazip kapiya skistriyorlardi bende sabah okula giderken (ilkokul 2 sanirim)
üsenmeden alip 2 ekmek yaziyordum böyle biraz devam etti sonra uzanamayacgim yere koydular kagidi bende biraktim bu isleri

5 yaslarindaydim annem evimizi temizliyor halamda bize bakiyordu
ablam ve kuzenim leblebiyi burmnuza sokuyoz sen yapamazsin dediler bende inat oldugumdan yaparim dedim soktukca soktum
taa icine girdi ama cikmadi halam panikla cikarmaya calisti ama cikmadi sonra babam geldi hastaneye götürdü cikarmislardi

ay uykm var anlatamiyorum bile dolu sey var

Son düzenleme:
Kuzenimin parfümeri eşyalarını allak bullak etmiştim. Hepsini birbirine katıp kullanılmaz hale getirmiştim.
Evde tek başına filminin çocuk aklımdaki olumsuz etkileri sonucu...

Komşunun kapısına seni öldürücem tarzı salak bir şeyler karaladığım kağıdı asmıştım.

yerden yuksek oynuyoruz.artislik olsun dıye baya hızlı kosuyorum o hızla pat dukkanın camının ıcınde buluyorum kendımı bılegım kolum dudagm heryerım kan oluyor camlar yere dusuyor kımse korkudan yardım etmıyor.en yakın arkadasım saolsun benı cektı aldı. acele hastaneye gıttık ikinci ameliyatımı gecırmıstım artislik yapıyım derken canımdan oluordum az kalsın

Ben de ortaokuldayken karşı apartmandaki teyzeye 20 lahmacun söylüyordum haftada 1 gün.
Çok aptalca biliyorum ama perde altından lahmacuncuyla teyzenin tartışmasını izlemek çok keyifli geliyordu o zamanlar.kaydirigubbakcemile3

ben ilkolkuldayken falan yan apartmanın altında kebapçı vardı..kebapçınında yan tarafta bahçesi vardı tam bizim balkonun altına denk geliyodu ben balkona çıkar yemek yiyenlerin tepelerini tükürürdüm sorada eğilirdm sanki beni eğilince göremiceklerdelikafaduldenne iğrençmişim yaaa

bide numara gösteren ev telefonları varya hani onlar yeni çıkmıştı bizdede yoktu tabi bitelefonun numara gösterdiğinden falan haberim yok sürekli arayıp birilerini işletiyorm adamlarda sora bizi arayıp anneme şikayet etmiştisırnaşık şey

lise 2 deyken hocadan izin almıştım derste lavaboya gitmek için...kalktım kapıya doğru yürüdüm ve sınıftan çıkarken kapıyı çaldım...delikafadulden
bir diğer geçen sene başıma geldi...ATM ye kartı yerleştireceğime elimdeki flashdiski sokmaya çalıştım (tamamen kafam uçmuştu yorgundum):kedi:boshayallersmile

Bir saattir okuyup okuyup guluyorum yaaa :) ben çocukken birgun annem evleri dip kose temizlemis ve dus almak icin banyoya gitmis. Babam tv izliyomus haberi yok, ben mutfaga gitmisim dolaptan bir kavanoz tuzu alip dip kose evin her yerine serpistirmisim he he he

benim de yaptığım çok ama çok aptalca bişey var
ilkokul 2.sınıfta falandık diğer sınıflardan hiç hoşlanmadığım gıcık olduğum bi kız vardı
okulumuz da küçük olduğu için herkes bir anda çıkınca yığılma oluyodu kapının orda
o kız da tam benim önümdeydi o anda arkadan koluna öyle bi cimcik atmıştım öyle bi sıkmıştım kiiiiiohaoldumsmile
sonra da hiç belli etmeden kenardan çıkmıştım kız da ağlamaya başladı onu gördükçe ben de kahkaha atıyodum
şimdiki aklım olsa aslaaa yapmazdım ama çocukluk işte

:roflol: :roflol:

İllaki benim de yaptığım bir çok aptalca şey vardır ama şuan aklıma gelen ilk şey, çok yorgun telaşlı olduğum bir günde aynı anda çalan telefona HOŞGELDİNİZ, gelen müşteriye ALO BUYRUN dememdi sanırım... :roflol:

Gül arkadaşım gül...
Bak durdukça geliyor aklıma...
İş alışkanlığı her gelen hastaya geçmiş olsun dediğim için dilime yapıştı resmen...
Markete gittim geçenlerde, kasada hesabı ödedim, kasiyere döndüm bi güzel GEÇMİŞ OLSUN İYİ GÜNLER dedim... -tatlicadiarzu-
Kafam cidden çok dolu ya kafamçokkarıştı

hahahha neşem yerine geldi valla okurken

bende kucukken yan komsumuzun kızı zeynep vardı babası balon almıs bende oynarken patlattım bu balono nasıl korktum nasıl korktummm evden ıgne ıplık alıp balonu dıkmıstım sonrada evde saklanmıstım nıye korktuysam bu kadar alt tarafı bır balonn

bıde unıversıteden yenı geldım okudum bolumle ılgılı ıs arıyorum ama yokk bende boz durmaktansa dedım calısıyım.aradık falan bır pastanede kasıyerlık yapıcam o kadar heyecanlıyım kı ama her soylenenı yapıyorum falan tabı her gelen hosgeldınız buyrun efendım .... aksam işten cıkısım 9 oldu.ben dolmusla eve gıdıcem one oturdum ve her gelene hosgeldınız dıyorum 2 3 kısıye dedım boyle aptal aptal yuzume bakmıslardı nasıl cıddıye aldıysam ısımıı

alemsiniz kızlar:lepi:
benimki dehşet verici bianı
5 yaşlarında falandıkerkek kardeşimle oyun oynuyoruk
elimizde çakmak yatağın altına girdik
kardeşim çakmağı yaktı o zaman lar divanlar vardı
baktım tepemde alev var ama nasıl korktuk sonra kafamı geri çektim ben kafamı çektikçe ateş benle geliyordu kafamı divanın altından bi çıkardım
meğer saçlarımın önü tutuşmuş
kardeşim ve bende nasıl bi korku anlatamam babam hemen söndürdü saçlarımı ama kardeşimin bi kaçışı vardı
ama bizim suçumuz ne çakmağı ortada niye bırakıyorlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…