yaptığım evlilik seçimi

Çok teşekkür ederim gerçekten güzel şeyler soylemişsiniz bunları söylemeyi deniyicem ama insanları kırmaktan korkuyorum
bu benim kararım güzel görünmek için kapanmadım bu manevi duyguyu sen anlayamazsın diyeceksin tersçe bir daha öyle densizlik yapamaz. seni ymuuşak yüzlü görüyolar gibime geldi.

eşin için suriyeli diyenlere de. ırkçı değilim Allaha şükür birçok kadından da çok daha mutlu bir evliliğim var kıskanmaya gerek yok dersin . kimse senin hayatına karışamaz , çocugun bile var artık kime ne. söylenenler çok çirkin

Siz onlara buraları okutun bence :)
Ne kocalar var görsünler. Belki seninkinden bi tane de bize bul derler :KK45:
Bir de başörtüsü cidden bazı arkadaşlara çok yakışıyo :KK53:

Ailem ilk başta isteniyordu fakat şimdi benim kadar seviyorlar ama çevre bir türlü alışamadı evet eşim çok güzel türkçe konuşuyor

Aileniz alistiysa gerisini umursamayin cunku mesela batida yasayan biri dogudan getirsede benimsemiyorlar doguda yasayan biri batidan biriyle evlensede laf ediyorlar.Bosverin cevreyi ya he he diyin icinizden:KK24:

Öyle diyorum içimden ama bazende tahammul edemiyorum
Aileniz alistiysa gerisini umursamayin cunku mesela batida yasayan biri dogudan getirsede benimsemiyorlar doguda yasayan biri batidan biriyle evlensede laf ediyorlar.Bosverin cevreyi ya he he diyin icinizden:KK24:

Adım adım gidelim.

Suriye: şu anda IŞİD ve diğer İslamcı teröristler yüzünden içsavaş yaşayan bir ülke.

Eşiniz Suriyeli.
Suriye'de İslamcı teröristler var.
Bu teröristler kadınları insan yerine koymuyorlar.
Pantolon giyen kadınları kırbaçlıyorlar.
Zorla başlarını kapatıyorlar.
Eşiniz de Suriyeli olduğu için ve siz evlendikten sonra başınızı kapattığınız için, aileniz-çevreniz eşinizi IŞİD kafasında bir terörist gibi görüyorlar. Sizin başınızı zorla kapattırmış olabileceğini düşünüyorlar.

Önyargılı olmaları ve karşı çıkmalarını anlamalısınız. Kolay bir durum değil.

Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum. :KK43:
Ya canım ne diye umursuyorsun ki insanların ne düşündüğünü?
Birinin nerede doğduğu ona nasıl bir avantaj, üstünlük olabilir ki? Suriyeli diye eşini hakir gören tüm çevrendekileri bizzat kınıyorum. Asıl doğduğu memlekete göre insan sınıflayanlar, sığ ve cahil kişilerdir. O zaman Amerika da, Fransa da doğan da senin büyük ablanı hor görsün, mantık aynı işliyor sonuçta.

Yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum.
Nikah işlemlerini nasıl hallettiniz?
Yabancı uyruklular ile evlenme ile ilgili evraklarda ciddi uğraş istiyor suriyenin şu anki durumunu düşünürsek çok uğraşmanız gerekiyor.
Türk vatandaşı ise nasıl oldu?
Amacım kesinlikle sizi kırmak değil yanlış anlamayın sadece aklıma takıldı ve boşlukları doldurmak istedim

Adım adım gidelim.

Suriye: şu anda IŞİD ve diğer İslamcı teröristler yüzünden içsavaş yaşayan bir ülke.

Eşiniz Suriyeli.
Suriye'de İslamcı teröristler var.
Bu teröristler kadınları insan yerine koymuyorlar.
Pantolon giyen kadınları kırbaçlıyorlar.
Zorla başlarını kapatıyorlar.
Eşiniz de Suriyeli olduğu için ve siz evlendikten sonra başınızı kapattığınız için, aileniz-çevreniz eşinizi IŞİD kafasında bir terörist gibi görüyorlar. Sizin başınızı zorla kapattırmış olabileceğini düşünüyorlar.

Önyargılı olmaları ve karşı çıkmalarını anlamalısınız. Kolay bir durum değil.
Ama bbenim eşimin onlarla alâkası bile yok nden bunu görmek bu kadar zor ki

Evet ama keşke böyle bir isleyis olmasa
Ya canım ne diye umursuyorsun ki insanların ne düşündüğünü?
Birinin nerede doğduğu ona nasıl bir avantaj, üstünlük olabilir ki? Suriyeli diye eşini hakir gören tüm çevrendekileri bizzat kınıyorum. Asıl doğduğu memlekete göre insan sınıflayanlar, sığ ve cahil kişilerdir. O zaman Amerika da, Fransa da doğan da senin büyük ablanı hor görsün, mantık aynı işliyor sonuçta.

Türk vatandaşı olmadı normal bi suriyeli olarak evlendik ülkesinden getirdiği evraklar yeterli
Yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum.
Nikah işlemlerini nasıl hallettiniz?
Yabancı uyruklular ile evlenme ile ilgili evraklarda ciddi uğraş istiyor suriyenin şu anki durumunu düşünürsek çok uğraşmanız gerekiyor.
Türk vatandaşı ise nasıl oldu?
Amacım kesinlikle sizi kırmak değil yanlış anlamayın sadece aklıma takıldı ve boşlukları doldurmak istedim

Evet dert etmek istemiyorum ama insanların laflarını artık kaldıramıyorum en son dün bi bayan gördü eşimin yanında neden kapandın hiç güzel olmamış neydin ne oldun vs konuştu güldüm geçtim falan ama çok sinirimi bozmaya başladı bu laflar :KK43:
agızlarının payını ver bıdaha dıyemezler tek kelime dıyecektın yhaa bu kadar zor mu SANANE dıyebılmek SEN KENDI HAYATINA BAK diyebilmek zor mu küsesrse küssün o sana bunları soyleyerek senın kalbını kırtabılıyor da sen nıye cevabını veremıyorsun

ha dersen kı ben bana taş atana gül atarım o zaman da bunları dert etmıyceksın hakkaten gulup gececeksın

Çok teşekkür ederim gerçekten güzel şeyler soylemişsiniz bunları söylemeyi deniyicem ama insanları kırmaktan korkuyorum

valla bana da sevgilin kilolu diyordu herkes ama her gören. ve başka hiçbir kusur bulamıyorlar resmen kusur arıyorlar anladın mı. benim yüzüme söyleyemeyenler anneme söylemişler anneme de dedim ki sen neden bunlara laf veriyorsun. bir daha sana böyle bişey söylerse, dış görünüşün mutlu bir evlilik için gerekli olmadığını en iyi sen bilirsin de dedim. bana söylerse de kesinlikle öyle dicem dedim (bunu söyleyen de mutsuz sorunlu bi evliliği olan birisi). annem aa ayıp öyle denmez fln dedi ama hiç de ayıp değil. ben kimseye sizce eşim kilolu mu rejim yapsın mı diye fikrini sormamıştım eğer fikir sorarsam söylerler yoksa da kimseye laf düşmez herkes haddini bilsin. ben eşimin sonuna kadar yanındayım ona bir laf söyleyen beni karşısında bulur.

Bundan sonra öyle yapıp cevap verecem en doğrusu bu sanırım ben kiriliyorum onlar düşünmüyor bende düşünmemelıyım
agızlarının payını ver bıdaha dıyemezler tek kelime dıyecektın yhaa bu kadar zor mu SANANE dıyebılmek SEN KENDI HAYATINA BAK diyebilmek zor mu küsesrse küssün o sana bunları soyleyerek senın kalbını kırtabılıyor da sen nıye cevabını veremıyorsun

ha dersen kı ben bana taş atana gül atarım o zaman da bunları dert etmıyceksın hakkaten gulup gececeksın

En güzeli valla bende öyle yapacam bundan sonra teşekkür ederim fikirleriniz için
valla bana da sevgilin kilolu diyordu herkes ama her gören. ve başka hiçbir kusur bulamıyorlar resmen kusur arıyorlar anladın mı. benim yüzüme söyleyemeyenler anneme söylemişler anneme de dedim ki sen neden bunlara laf veriyorsun. bir daha sana böyle bişey söylerse, dış görünüşün mutlu bir evlilik için gerekli olmadığını en iyi sen bilirsin de dedim. bana söylerse de kesinlikle öyle dicem dedim (bunu söyleyen de mutsuz sorunlu bi evliliği olan birisi). annem aa ayıp öyle denmez fln dedi ama hiç de ayıp değil. ben kimseye sizce eşim kilolu mu rejim yapsın mı diye fikrini sormamıştım eğer fikir sorarsam söylerler yoksa da kimseye laf düşmez herkes haddini bilsin. ben eşimin sonuna kadar yanındayım ona bir laf söyleyen beni karşısında bulur.

Buradakiler Suriyelilerle mi evli ? Her gün ayrı bir konu açıyorlar !!!
Ne olmuş yani.. insan olsun vicdanı olsun.
Herkese kulağınızı tıkayın, eşiniz ve çocuğunuzla mutlu mutlu geçinin gidin :)
Dilin kemiği yok ağzı olan konuşur boşver duyma onları.

Buradakiler Suriyelilerle mi evli ? Her gün ayrı bir konu açıyorlar !!!
Ne olmuş yani.. insan olsun vicdanı olsun.
Herkese kulağınızı tıkayın, eşiniz ve çocuğunuzla mutlu mutlu geçinin gidin :)
Dilin kemiği yok ağzı olan konuşur boşver duyma onları.
Haklısınız en güzeli valla yapmaya çalışacam ama bazen çok acayip sinir bozucu oluyor

Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum. :KK43:
hiiiiç umursamayın siz mutluysanız

X